Acronis Cyber Protect Home Office Premium 2022| 1 PC | 1 Jaar | 1 TB cloud back-up

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Acronis Cyber Protect Home Office Premium is een beveiligingspakket dat de antivirus- en anti-malwarebescherming inclusief geavanceerde back-upfunctionaliteit omvat. Deze unieke integratie van gegevensbescherming en cyberbeveiliging maakt het tot de meest complete cyberbeveiligingsoplossing op de markt.

Met deze versie van Acronis Cyber Protect kunt u 1 pc (Windows of Mac) beschermen en een onbeperkt aantal mobiele apparaten (smartphones/tablets) waarvan u een back-up kunt maken op uw pc of naar de cloud. 1 TB cloud-opslag voor uw back-ups is inbegrepen.

Een falende harde schijf, een kop koffie over uw toetsenbord of een cyberaanval. Vroeg of laat zal het ook u overkomen. 83% van de gebruikers van Home Office zal ten minste eenmaal in hun leven met een cyberaanval te maken krijgen. Traditionele beveiliging alleen is niet voldoende, u hebt een meer geavanceerde oplossing nodig, inclusief back-ups. Acronis is de oplossing die u nodig hebt.

Geavanceerde cyberbeveiliging blokkeert aanvallen voordat malware, ransomware of cryptojackers uw systeem kunnen beschadigen. De keuze van back-ups is flexibel: back-ups van een volledige schijfimage, een incrementele of differentiële back-up, tot een back-up op bestandsniveau. En vergeet niet een back-up te maken van uw Microsoft 365 cloud-opslag met de cloud-to-cloud back-up functionaliteit.

De lijst van functies is eindeloos. De interface is gemakkelijk te gebruiken. Een bescherming als deze heeft u nog nooit gezien.

Licentie2GO is partner van Acronis: u krijgt van ons niet alleen betrouwbare, legitieme licenties, maar ook ondersteuning. Wij werken hiervoor nauw samen met Acronis. Bovendien kunt u gebruik maken van onze service waarbij onze softwarespecialisten de installatie en configuratie voor u kunnen uitvoeren.

Een geavanceerde antivirus, anti-malware en een betrouwbare, gebruiksvriendelijke back-up zorgen ervoor dat alles beschermd is: foto's, bestanden, toepassingen, systemen en natuurlijk de apparaten waarop deze staan.

De keuze van back-ups is flexibel. U kunt kiezen uit het maken van een image van de volledige schijf, een incrementele of differentiële back-up, tot een back-up op bestandsniveau. Ook kunt u back-ups maken van uw Microsoft 365.

Dankzij de automatische replicatie van uw lokale back-up in de cloud hebt u altijd een off-site kopie beschikbaar die kan worden gebruikt voor herstel.

Met actief klonen van schijven heeft u de mogelijkheid om een harde schijf te upgraden of een (actieve, in gebruik zijnde) harde schijf te vervangen door een verse schijf. In hetzelfde apparaat of gewoon uw hele situatie herstellen naar een nieuwe PC of laptop. Bovendien is elke recovery veilig. Tijdens het recovery proces wordt elk bestand gecontroleerd ten opzichte van de originele staat (met behulp van blockchain technologie) en tegen virussen en malware met automatische opschoning.

Geavanceerde cyberbeveiliging blokkeert aanvallen voordat malware, ransomware of cryptojackers iets kunnen beschadigen. Flexibele antivirusscans kunnen verborgen infecties opsporen die wachten om schade aan uw systeem toe te brengen.

De bescherming gebeurt via een intuïtieve interface die van overal toegankelijk is. Acronis is ontworpen voor de gebruiker. Een eenvoudig te gebruiken interface zal u helpen om uw apparaten te beveiligen tegen alle digitale bedreigingen.

Andere belangrijke kenmerken zijn:

 • Snel herstel Her stel uw hele systeem naar dezelfde of nieuwe hardware in slechts een paar klikken.
 • Beschermen tegen cyberbedreigingen: Bescherm uw back-up- en apparaatbestanden tegen ransomware- en cryptomining-aanvallen.
 • Aangepast voor de werk-thuis-omgeving: Geniet van een veilige online ervaring met bescherming voor videoconferentie-apps (bijv. Zoom, Webex, Microsoft Teams) en kwetsbaarheidsbeoordelingen.
 • Back-up van mobiele apparaten: maak een back-up van een onbeperkt aantal smartphones/tablets.
 • Eenvoudige interface: Gebruiksvriendelijke interface die nergens ingewikkeld wordt.
 • 1 TB opslagruimte in de cloud

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software, inclusief installatie- en activeringsgarantie.
 • Geen automatische incasso of kleine lettertjes.
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat en mail.
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
Licentie2GO the Software specialist of Europe


Het meest gebruiksvriendelijke en snelste beschikbare back-uptool

Er is nog een reden waarom Acronis Cyber Protect Home Office Premium een goede keuze is; het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het maken van back-ups is niet langer iets dat alleen is voorbehouden aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Met Acronis Cyber Protect Home Office Premium geldt de regel: maak de back-up zo eenvoudig mogelijk!

Wilt u weten waarom het veilig opslaan van uw back-up in de cloud een must is? Ontdek het in onze uitleg: Hoe maak je een goede back-up?

Deze licentie is geschikt voor 1 computer (+ onbeperkt aantal mobiele apparaten) en kan altijd worden bijgewerkt naar de nieuwste versie van de software. Het omvat ook 1 TB online opslag in de cloud voor dubbele back-ups. U bewaart één versie van de back-up in de cloud en een tweede versie lokaal op uw toestel. Alles kan worden geconfigureerd volgens uw behoeften. Dus zelfs als uw apparaat kapot gaat, wordt gestolen, er brand uitbreekt, enz., kunt u onmiddellijk uw back-up terugzetten en weer aan de slag gaan!

U kunt Acronis Cyber Protect Home Office Premium kopen bij Licentie2GO.

Kopen bij Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een stap-voor-stap handleiding voor het downloaden, installeren en activeren, en een team van specialisten die u graag helpen als u nog problemen heeft!

Bekijk volledige beschrijving
Mei actie:
50
€ 59, 99
Adviesprijs: € 119.48
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 1 installatie
 • Inclusief 1 TB online opslag in de cloud
 • Taalkeuze: NL, EN, DE, FR
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Onbeperkt back-ups van smartphones en tablets
Licentie2GO relaxt software kopen
Acronis kopen bij Licentie2GO
 • De snelste back-up ter wereld. Voor PC, Mac en Mobiel
 • Korte recovery time: Herstel je data in enkele minuten
 • Eenvoudige instellingen voor consumenten en kleine bedrijven
 • Full image back-ups, Incremental back-ups, precies zoals jij ze wilt
 • Inclusief versie-historie, Schijf- en Partitie-backups en nog 50+ features
 • Licentie2GO is Acronis partner voor consumenten maar ook voor zakelijk gebruik