FB-tracking

Adobe Acrobat Professional DC Multi-Language 1User 1Year

Brand: Adobe
Delivery time Available within 24 hrs.
Delivery form Download This product is available for download right away.
Brand: Adobe
Delivery time Available within 24 hrs.
Delivery form Download This product is available for download right away.

Adobe Acrobat Professional DC 2018 Multi-Language 1Gebruiker 1Jaar Windows/Mac: Het meest complete pakket van Adobe Acrobat!

Adobe Acrobat Professional DC 2018 is de allerbeste Adobe Acrobat ooit! Het betreft de nieuwste uitvoering van het meest complete pakket van Adobe Acrobat. Dit superslimme pdf-pakket is een absolute must voor ieder kantoor en voor thuisgebruikers die veel met Pdf-bestanden werken. Met dit pakket converteer je ieder bestand op je PC of Mac naar een Pdf-bestand.

Adobe Acrobat Professional DC 2018 is geschikt voor 1gebruiker. Deze gebruiker mag het product op 2 computers tegelijk installeren. Daarnaastis het nieuwe Adobe Acrobat Pro een multi-language versie wat betekent dat dezenaast Nederlands en Engels in nog meer talen beschikbaar is!

De unieke functies van Adobe Acrobat Professional DC 2018 1Gebruiker 1Jaar verder toegelicht;

Door Pdf-bestanden te beveiligen heb je de zekerheid datniemand ze kan aanpassen. Gebruik dit bijvoorbeeld voor Offertes en Facturen.

 • Bewerken: teksten en -afbeeldingen in een PDF bewerken. Corrigeer heel gemakkelijk typefouten en wijzig afbeeldingen direct in het Pdf-bestand.
 • Omzetten / Converteren: Pdf-bestanden terugzetten naar Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden. Originele bestand kwijt waarvan je de Pdf gemaakt hebt? Dan zet Adobe Acrobat Pro in een handomdraai (3 muisklikken) het Pdf-bestand weer om naar een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand.
 • Ondertekenen, invullen en optimaliseren: Met de slimme functies van Adobe Acrobat Pro maak je heel eenvoudig invulformulieren in een Pdf-bestand.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleidingdie u stap voor stap helpt metdownloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graagverder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Adobe Acrobat Professional DC 2018 Multi-Language 1Gebruiker 1Jaar Windows/Mac: Converteer ieder bestand naar een Pdf-bestand!

Acrobat Professional is het meest uitgebreide programma om met Pdf-bestanden te werken. Open pdf-files, bewerk, beveilig en archiveer pdf-bestanden met alle tools die Adobe Acrobat PRO voor Windows en Mac te bieden heeft. Het mooie van PDF is dat het schaalbaar is, PDF is supersnel en werkt op ieder apparaat (incl. smartphones en tablets)! Adobe Acrobat Pro DC 2018 is geavanceerd en professioneel en is heel makkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld het opstellen en delen van al je (bedrijfs-)documenten.De voordelen van Adobe;

 1. Eenmalige aanschaf zonder abonnement. De eenmalige investering van deze software mag u afschrijven op de balans.
 2. Gegarandeerd legitieme software. 2GOSoftware is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 3. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat 2GOSoftware legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij 2GOSoftware.

De voordelen van 2GOSoftware; 

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor 2GOSoftware klanten: Online privacy en security scanner! 

De modules van Adobe AcrobatProfessional DC 2018 Multi-Language 1Gebruiker 1Jaar Windows/Mac uitgebreid uitgelegd:

(NIEUW) Doe meer met Office 365

U kunt nu de investering van uw organisatie maximaliseren door het nieuwe Document Cloud-add-ins voor Microsoft Office 365-applicaties te gebruiken.

(NIEUW) Scan visitekaartjes

Met deze nieuwe gratis Adobe app is het mogelijk om Engelstalige visitekaartjes te scannen. De Adobe Scan-app creëert op basis van die gegevens dan automatisch uw contactpersonen.

Converteer beter op Mac

Nu snel en eenvoudig bestanden in een PDF omzetten met behulp van het makkelijke Acrobat-lint in Word voor Mac.

Scan overal naar PDF

Met de nieuwe Adobe Scan app voor u mobiel kunt u nu elk document vastleggen en omzetten naar een veelzijdige PDF van de beste en hoogste kwaliteit. Leg nu al uw bonnetjes, visitekaartjes, documenten en aantekeningen vast met deze gemakkelijke app!

Overal je PDF-tools mee naartoe nemen

Met de mobiele app van Acrobat Reader kunt u nu overal aan uw documenten werken. Deze mobiele app is uitgerust met alle benodigde tools voor het converteren, bewerken en ondertekenen van je PDF’s op je mobiele apparaat.

PDF-bestanden maken en bewerken

Met Adobe Acrobat Pro maak je eenvoudig een pdf-bestand vanaf bijvoorbeeld Word, Excel of een ander bestand. Ook is het mogelijk om meerdere pdf-bestanden samen te voegen tot 1 pdf. Adobe Acrobat Pro geeft je alle tools om een Pdf-bestand te bewerken. Het originele bestand is niet nodig, de pdf kan direct aangepast worden. Het mooiste hiervan is dat de opmaak behouden blijft! Een typefoutje in de pdf is hiermee in no-time hersteld!

Ontdek de verschillen

Verschillende Pdf-bestanden, maar u weet niet meer wat de nieuwste of meest-accurate versie is? Geen probleem. Beide bestanden kunt u koppelen in Adobe Acrobat en de verschillen worden inzichtelijk gemaakt. Zo bent u in no-time up-to-date wanneer Adobe Acrobat u helpt om de verschillen tussen 2 Pdf-bestanden te ontdekken.

Scan & OCR

Geavanceerde mogelijkheden zijn ingebouwd om bestanden tescannen en OCR-tekstherkenning toe te passen. Iedere scan of foto kan hiermeeworden omgezet in een leesbaar en bewerkbaar tekstbestand. Een bestand uit descanner zet u hiermee eenvoudig om in een Word- of Excel-bestand of u bewerktde data direct in pdf met Adobe Acrobat Pro zelf.

See full description
Minimal amount bits necessary 64-bit
Recommended required RAM 8 GB
ID 2740
This product is mentioned in Adobe Acrobat, PDF processing(and OCR), Adobe, Business
Manufacturer Adobe
License validity 1 year
Number of installations 2
Operating system Windows,
Mac
Suitable for Windows 10,
Windows 8,
Windows 7,
Mac OS 10.10 Yosemite,
Mac OS 10.11 El Capitan,
Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra,
Mac OS 10.14 Mojave,
Mac OS 10.15 Catalina
Available languages Dutch, English, German, French, Spaans
Minimum required RAM 1 GB
May-sale: Normally € 263,54
Your discount: 18%
€ 214 ,
95
€ 177.64 Ex VAT

Buy Adobe at Licentie2GO

 • The number 1 in the field of editing software
 • Wide range of products available
 • 100% legitimate and working license codes
 • Customized installation manuals for installing Adobe
Licentie2GO relaxt software kopen
Summarized
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor Windows/Mac
 • Geschikt voor 2 installaties