Naam
Prijs
Min Max
-
Besturingssysteem
Beschikbare talen
Bekijk producten

Adobe Premiere Elements 2021 | Mac | Meertalig

 

Op voorraad 67,50 Adviesprijs: € 100.43 55.79 excl BTW Lees meer...

Bekijk wat er nieuw is in versie 2021

We beginnen met Photoshop Elements 2021:

Je kunt nu je foto's laten bewegen!
Met 1 druk op de knop maak je eenvoudig een kort (GIF) filmpje waarmee je bewegingloze foto's tot leven komen. Erg leuk om te zien en ook heel eenvoudig om te delen op Facebook, Instagram of Whatsapp.

Scheef gezicht? Draai het gewoon bij
Kijkt iemand een beetje scheef en een beetje de verkeerde kant op? Niet getreurd. Photoshop Elements 2021 zorgt ervoor dat de neuzen weer dezelfde kant op staan. Helemaal automatisch.

Personaliseer je creaties
Met behulp van sjablonen, animatieopties en veel verschillende mogelijkheden om je afbeelding aan te passen kun je teksten toevoegen aan je foto's zodat je helemaal op jouw unieke wijze je boodschap kunt delen met anderen. Beeld en woord, creatief gecombineerd.

Verbeter landschapsfoto's zoals nooit tevoren
Bevat je natuurfoto toch niet die mooie knalblauwe lucht met fraaie witte wolken? Vervang het voor een prachtige wolkenpartij die jouw foto perfect maakt. Met Adobe Photoshop Elements 2021 is het zo gebeurd.

Verplaats objecten, dupliceer ze of verander het formaat
Bewerk je foto's zodat ze eruit zien zoals jij dat wil. Staat die stoel net niet op de juiste plaats? Selecteer het, verplaats het en pas het formaat aan. Met de stapsgewijze aanwijzingen van het programma is het helemaal niet moeilijk meer.

Maar ook Premiere Elements 2021 is op veel punten verbeterd:

Dubbele belichting
Met een aantal simpele stappen geef je je films een bijzondere sfeer door verschillende belichtingen te combineren.

Selecties nog nauwkeuriger maken
Bepaalde objecten of gedeeltes van je video heel precies selecteren is nu nog makkelijker geworden. Laat je onderwerp nog meer opvallen door de achtergrond wazig te maken of door een effect toe te passen. Je selectie blijft de hele film door actief!

Nieuwe muziek
Bij een leuke film hoort natuurlijk leuke muziek. Adobe Premiere 2021 is uitgebreid met nog meer muziek zodat je de juiste soundtrack voor jou film kunt toevoegen.

GPU-versnelling. Want sneller is beter!
De weergave van je video's is nu nog beter. Door de verbeterde GPU-versnelling kun je de effecten in je film in hoge kwaliteit bekijken, zonder dat er rendering bij aan te pas komt. Dat heeft als gevolg dat je sneller kunt werken.