Adobe Photoshop Elements 2021 | Mac | Meertalig

Merk: Adobe
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
 

Jouw foto's maak je mooier met Adobe Photoshop Elements 2021

Adobe Photoshop Elements 2021 is het beste fotobewerkingsprogramma voor de beginnende fotograaf. Op een eenvoudige manier kun je hiermee je foto's bewerken. Zoek je de mogelijkheid om je foto's mooier te maken en te verbeteren? Met Adobe Photoshop Elements 2021 lukt het je moeiteloos.

Adobe Photoshop Elements 2021 kun je gebruiken om je foto's te laten zien net zoals jouw onvergetelijke herinneringen. Jouw foto's zijn jouw opnames van speciale momenten en belangrijke gebeurtenissen. Je kunt met de fotobewerking van Adobe Photoshop Elements 2021 je foto's nog mooier maken en delen via bijvoorbeeld een prachtige slideshow of Facebook.

Nog niet zo heel erg lang geleden werd Photoshop vooral gebruikt om foto's die niet zo goed gelukt waren 'op te poetsen'. Te donkere foto's maakte je lichter, kleuren maakte je helderder en vlekjes werkte je weg. Maar tegenwoordig kan het programma zo ontzettend veel meer. Voor de creatievelingen: met Photoshop Elements maak je op een eenvoudige manier kunstwerken van je foto's. Met dubbele belichting, collages, overlay-effecten, achtergrond vervagen, filters en tekst-effecten. Combineer de verschillende mogelijkheden en laat anderen (en jezelf) verstelt staan van je mooie creaties. Met Adobe Photoshop Elements 2021 haal je meer uit je foto's!

Voor de meer serieuze fotograaf die op een professionele manier aan de slag wil hebben we het Adobe Photography Plan. Dit pakket bevat onder andere Adobe Photoshop CC en Adobe Lightroom CC.

Adobe Photoshop Elements 2021 is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Apple computers mag installeren. Deze gebruiker mag het pakket op 1 apparaat tegelijkertijd gebruiken.

Licentie2GO = Adobe Partner (de voordelen)

Licentie2GO is Adobe Retail Partner: We zijn niet zomaar partner van Adobe omdat het een leuk logo of een extra vermelding oplevert. Nee, we doen dit voor onze klanten.

Door direct met Adobe samen te werken koop je gegarandeerd legitieme software, krijg je ondersteuning van Licentie2GO én van Adobe en mag je installeren op niet 1, maar op 2 computers. Her-installeren / overzetten naar een andere computer is daarbij altijd toegestaan.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Adobe Photoshop Elements 2021 - De nieuwste functionaliteiten

Statische afbeeldingen laten bewegen

Zet met één klik je favoriete opnamen om in bewegende foto’s – grappige, bewegende GIF’s met 2D- en 3D-camerabeweging. Het is een fluitje van een cent en perfect om je creaties te delen op social media. AANGESTUURD DOOR ADOBE SENSEI*

Kanteling van gezichten aanpassen

Zorg ervoor dat iedereen in de foto de juiste kant op kijkt door automatisch de positie van iemands gezicht aan te passen. Fantastisch voor selfies! Aangestuurd door Adobe Sensei*

Inspireren met citaatafbeeldingen

Maak deelbare creaties - geweldig voor social media - door motiverende citaten of gepersonaliseerde berichten aan je afbeeldingen toe te voegen met behulp van sjablonen, talloze aanpassingsopties en fraaie animatieopties.

Bewerkingsopties met instructies bieden meer creatieve mogelijkheden

Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 58 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moeiteloos de gewenste look. Volg gewoon de stappen en al doende leer je.

Moderne, tweekleurige illustraties maken

Pas je eigen fraaie, tweekleurige effecten aan je foto’s toe voor een prachtige tweekleurige creatie. Kies een van de beschikbare afmetingen voor social media en pas bijvoorbeeld een verloop toe.

Landschappen perfectioneren

Je kunt moeiteloos luchten vervangen en waas en ongewenste elementen verwijderen om prachtige buitenscènes te creëren. Je maakt gegarandeerd keer op keer de perfecte avonturenfoto.

Objecten verplaatsen, schalen en dupliceren

Met de stapsgewijze hulp is het eenvoudiger dan ooit om een object te selecteren en de positie, afmetingen, enzovoorts te wijzigen. Daardoor laat je je creatie er precies zo uitzien zoals jij dat wilt.

Automatisch een back-up van je catalogusopzet maken

Catalogiseren – albums, tags met sleutelwoorden, mensen, plaatsen, evenementen, enzovoorts – is essentieel om je foto- en videobibliotheek te ordenen. Er wordt nu automatisch een back-up van al deze informatie gemaakt, zodat je die snel kunt herstellen.

*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.


Ga je creatieve inspiratie achterna.

Met de AI-technologie van Adobe Sensei als je creatieve hulpje kun je je foto’s eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen. Laat statische afbeeldingen bewegen, kleur automatisch foto’s in, selecteer met één klik een onderwerp, pas de positie van iemands gezicht aan en nog veel meer. De AI-technologie wordt steeds beter, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen: creëren. Maak inspirerende citaatafbeeldingen – geweldig voor social media – met sjablonen, tientallen aanpassingsopties en fraaie animatieopties. Wil je een nieuwe vaardigheid leren? Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 58 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Maak moderne, tweekleurige illustraties, perfectioneer je landschapsfoto’s, verwijder ongewenste elementen uit je foto’s en nog veel meer, om moeiteloos de gewenste look te creëren. En wanneer je klaar bent, laat je je verbluffende creaties thuis of op social media zien – want inspiratie moet je delen.

Adobe logo

De voordelen van Adobe

 • Eenmalige aanschaf zonder abonnement. Eenmalig aanschaffen, onbeperkt gebruiken.
 • Automatische creaties Met de automatische creaties van Adobe kunt u gemakkelijk uw foto's delen
 • Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 • Herinstalleren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Herinstalleren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!


Photoshop Elements 2021 is fotobewerkingssoftware waar je fantasie de limiet is!

Begin met creatief te zijn

 • Ga snel aan de slag en volg je creatieve inspiratie. Ontdek leuke trucjes, bekijk de mogelijkheden van de nieuwste versie en krijg inspirerende ideeën, hulp en tutorials.
 • Wanneer je de software start, worden automatisch prachtige diavoorstellingen, collages en effecten met je foto’s en video’s weergegeven. Aangestuurd door de AI-technologie van Adobe Sensei.

Intelligente bewerking

 • Ontmoet je creatieve hulpje. Met de AI-technologie van Adobe Sensei aan je zijde kun je je foto’s eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen.
 • Laat statische afbeeldingen bewegen, kleur automatisch foto’s in, selecteer met één klik een onderwerp, pas de positie van iemands gezicht aan en nog veel meer.

Stapsgewijze bewerkingsopties met instructies

 • Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 58 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moeiteloos de gewenste look. Volg gewoon de stappen en al doende leer je.
 • Maak moderne, tweekleurige illustraties, perfectioneer je landschapsfoto’s, verwijder ongewenste elementen en nog veel meer.

Creëren & delen

 • Laat je verbluffende creaties thuis of op social media zien – want inspiratie moet je delen.
 • Maak inspirerende, bewegende citaatafbeeldingen – geweldig voor social media.
 • Deel fotopresentaties en videofragmenten op YouTube en Vimeo.

Probleemloze ordening

 • Verwijder automatisch storende elementen. Dankzij de AI-technologie van Adobe Sensei vind je je foto’s en video’s in een handomdraai terug met slimme tags, gezichtsherkenning en nog veel meer.
 • Er wordt automatisch een back-up gemaakt van je catalogusopzet, zodat je die gemakkelijk kunt herstellen en je zorgeloos kunt werken.

  Bekijk volledige beschrijving

  Onze alternatieven:

  Samengevat

  • Eenmalige aanschaf
  • Geschikt voor: OSX (Alleen 64-Bit)
  • Kies zelf de taal (tijdens installatie)
  • 1 Gebruiker, per gebruiker max. 2 installaties
  Licentie2GO relaxt software kopen

  Adobe kopen bij Licentie2GO

  • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
  • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
  • Breed scala aan producten beschikbaar
  • 100% legitieme en werkende licentiecodes
  • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe