Adobe Creative Cloud (all apps) Student & Teacher edition | Abonnement | 1 Jaar | 100 GB Cloud

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Creative Cloud Student & Teacher edition – Alle programma's van Adobe binnen handbereik

Je bent creatief, zit vol ideeën en zoekt een manier om al ideeën uit te werken. Daar heb je verschillende programma's voor nodig. Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer. Je kunt nu je ideeën overal realiseren met Photoshop op de PC, iPad, tekenen en schilderen met Fresco en ontwerpen voor 3D en AR. Adobe Creative Cloud is de perfecte keus voor grafische professionals en mensen die de mogelijkheid willen hebben om elk creatief idee uit te werken naar een fantastische presentatie of ontwerp.

Alleen voor studenten, docenten en ondersteunend (school-) personeel

LET OP! Dit product is niet bedoeld voor de "normale" consument. Alleen studenten en docenten kunnen dit product gebruiken. Klik op de link om te zien of je in aanmerking komt en hoe je dit moet bewijzen.

Op zoek naar de "gewone" versie voor consumenten en bedrijven? Klik dan naar: Adobe Creative Cloud Individual.

Haal alles uit je creativiteit!

Met dit zeer uitgebreide pakket zijn de mogelijkheden onbegrensd. Alles is mogelijk. Ontwerp flyers, boeken, posters, magazines en rapporten in Indesign. Bewerk al je foto's tot professionele kunstwerken in Photoshop. Geef logo's en illustraties de perfecte uitstraling die ze verdienen in Illustrator. Maak de mooiste films in Premiere en voeg er spectaculaire effecten aan toe met After Effects. Poets je audio bestanden op en laat ze beter klinken dan ooit te voren met Audition. Dit zijn maar een paar mogelijkheden die je krijgt bij Adobe Creative Cloud.

Wanneer kom je in aanmerking voor deze Student en Teacher Edition?
Als je in aanmerking wilt komen voor de Student & Teacher Edition, ben je (zoals de naam al aangeeft) student of docent. Hieronder leggen we uit in welke situatie Adobe je toestemming zal verlenen om dit product te gaan gebruiken. Adobe doet de verificatie, Licentie2GO is geen partij in dit proces.

Voor docenten en ondersteunend personeel geldt:
Onder docenten vallen ook faculteitsmedewerkers en ondersteunende staff. Ter verificatie zal Adobe vragen om een schoolpas (met daarop je naam) of bijv. een loonstrook van de onderwijsinstelling.

Voor studenten geldt:
Je dient ten minste 13 jaar te zijn en ingeschreven te zijn bij een van de volgende onderwijsvormen. Adobe zal deze inschrijving controleren:

 • Hoger onderwijs/universiteit: Een Erkende openbare of particuliere universiteit of hogeschool (inclusief instellingen voor beroepsonderwijs en andere onderwijsinstellingen). Adobe zal vragen om een bewijs van inschrijving met daarop zichtbaar je eigen naw-gegevens en de gegevens van de onderwijsinstelling.
 • Basisonderwijs of voortgezet onderwijs: Een erkende openbare of particuliere school voor voltijds basisonderwijs of voortgezet onderwijs. Adobe zal vragen om een bewijs van inschrijving, bijv. met een schoolpas.

Adobe Creative Cloud Individual

Het meest complete pakket van Adobe koop je via Licentie2GO. Juist omdat de software van Adobe niet meer los te koop is (Lightroom CC abonnement uitgezonder), is het creative cloud individual pakket zo interessant. Het bevat ALLE (20+) creatieve programma's die Adobe beschikbaar heeft. Vaak gebruik je niet 1, maar meerdere programma's en daarom is het creative cloud individual abonnement de beste manier om wél met Adobe software te werken, maar tóch een enigszins vriendelijke prijs te betalen.

Als je alles hebt, wordt alles mooier.

Of je nou een doorgewinterde vormgever bent of gewoon iemand die vol zit met creatieve ideeën, Adobe Creative Cloud geeft iedereen de mogelijkheid de mooiste ontwerpen te maken. En 'ontwerpen' bedoelen we dan in de breedste zin van het woord. Want je kunt echt alles ontwerpen met de programma's die je in het Creative Cloud pakket terugvindt. Drukwerk, websites, films, animaties, logo's, geluiden... Als je het kunt verzinnen is de kans groot dat je het met Adobe Creative Cloud kunt maken.

Wat is er zoal inbegrepen in Creative Cloud?

De inhoud van creative cloud is onder te verdelen in een aantal categorieën. Het is niet alleen software, maar juist ook de combinatie van software én van de diensten uit de Adobe cloud maken dit pakket extra compleet. Met Adobe geniet je van al je materialen op je computer, maar neem je ze direct ook mee op je smartphone en tablet.

Meer dan 20 apps

Verken je creativiteit met desktop- en mobiele apps, waaronder Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign en Premiere Rush. In totaal koop je meer dan 20 apps van Adobe (zie de lijst onderaan deze pagina).

Creative Cloud Libraries

Bewaar, blader en deel assets uit Libraries rechtstreeks in je Creative Cloud-apps.

Adobe Fonts

Toegang tot duizenden lettertypen voor je projecten, rechtstreeks binnen je Creative Cloud-apps.

Adobe Portfolio

Creëer en bewerk je eigen portfoliowebsite.

Behance

Presenteer en ontdek prachtig creatief werk.

Opslag

Ontvang 100 GB cloudopslag om bestanden te delen en samen te werken. Met deze cloudopslag beveilig je niet alleen je foto's maar neem je je werk ook veilig mee onderweg op je smartphone en tablet.De voordelen van Adobe;

 1. Uniek aan dit Adobe pakket is dat deze niet alleen geschikt is voor Windows 10, maar ook voor Mac!
 2. De alles-in-één oplossing voor al uw creatieve benodigdheden met Lightroom CC, Lightroom Classic CC, Photoshop CC , Portfolio en 100GB cloud storage!
 3. Naadloze synchronisatie tussen apparaten met behulp van de 100GB cloud opslag van Adobe
 4. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO;

 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen om zelf de software te installeren of te verlengen
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes!
 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatiegarantie

De volgende programma's zijn inbegrepen bij je aankoop van Adobe Creative Cloud individual:

 1. Photoshop
 2. Illustrator
 3. InDesign
 4. Adobe XD
 5. Lightroom
 6. Acrobat Pro
 7. Animate
 8. Dreamweaver
 9. Premiere Pro
 10. Premiere Rush
 11. After Effects
 12. Dimension
 13. Audition
 14. InCopy
 15. Lightroom Classic
 16. Media Encoder
 17. Character Animator
 18. Prelude
 19. Fuse
 20. Bridge
Bekijk volledige beschrijving
Januari actie:
73
€ 234, 95
Adviesprijs: € 878.31

Samengevat

 • Abonnement: 1 jaar
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
Licentie2GO relaxt software kopen

Adobe kopen bij Licentie2GO

 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe