Acronis True Image Essential 2021 | 1-apparaat | 1-jaar

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Acronis True Image Essential 2021 1apparaat - onbeperkt aantal backups van smartphones

Backups maken is goed, back-ups maken moet!

Acronis True Image Essential 2021 is de allernieuwste versie van het populairste back up programma True Image. Acronis True Image Essential 2021 maakt niet zomaar een kopie van je bestanden. Nee, het zorgt voor een razendsnelle back-up waar je nauwelijks iets van merkt. Je gebruikt Acronis om encryptie en wachtwoordbeveiliging toe te passen op je back-ups, om in enkele minuten een incremental back-up te maken van je gehele systeem of bijvoorbeeld om je volledige harde schijf te kopiëren naar een nieuwe laptop of PC. True Image is champions league kwaliteit onder de back-up oplossingen.

Altijd een betrouwbaar exemplaar van je gegevens beschikbaar door de volledige cyberbescherming van Acronis. Uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies die de privacy, toegankelijkheid en onder andere de veiligheid van je gegevens garanderen.

Acronis True Image Essential 2021 onderscheidt zich onder andere van de andere uitvoeringen van Acronis True Image door de ontzettend lage prijs. Je maakt gebruik van de belangrijkste functies van Acronis True Image zonder dat je daar jaarlijks een groot bedrag voor kwijt bent. Je krijgt geen toegang tot de cloud-back-up functies Maar natuurlijk wel de uitgebreide back-up functies waar Acronis zo beroemd mee is geworden.

Wil je gebruik maken van alle functies die Acronis True Image te bieden heeft zoals 1TB cloud opslag, local-to-cloud backups, remote backup management en real-time protection, kies dan voor Acronis True Image Premium 2021.

Het beste programma voor de back-up en beveiliging voor uw bestanden

Er is een reden waarom Acronis True Image zo populair is; het is ontzettend gebruiksvriendelijk.

Een back-up maken was nog nooit zo eenvoudig. Back-ups maken is niet meer iets dat alleen voorbehouden is aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Bij Acronis True Image geldt: een kind kan de back-up doen!

Deze versie van Acronis is geldig voor 1PC en ondersteunt daarnaast een onbeperkt aantal mobiele apparaten (smartphones / tablets) die je kunt back-uppen naar de PC.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Acronis True Image 2021 | Windows, Mac

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en bootinformatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Beheer daarnaast de aard van uw back-ups. Je kunt afzonderlijke mappen en bestanden selecteren en daar een specifieke replica van maken.

Acronis logo

De unieke functies van Acronis True Image verder toegelicht;

 • Full image back-up: Maak een exacte replica van een hele schijf of een geselecteerde partitie om snel te herstellen of migratie naar een andere computer in te schakelen. Omdat een back-up nooit op 1 DVD past, kunt u deze zelfs op 10 verschillende DVD's opslaan.
 • File en Folder back-up: Back-up, in plaats van een full image back-up, alleen geselecteerde bestanden en mappen voor de keren wanneer je geen back-up van alles wilt maken.
 • Powerful recovery options: Haal alles terug. Haal een bestand terug of een map. Bekijk back-up hiërarchieën en bestanden veilig overal via een webbrowser.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

De allerbeste back-up en beveiligingssoftware voor al je bestanden

Dit pakket betreft een abonnement voor 1 jaar en is geschikt voor 1 apparaat. Voor het maken van volledige back-ups en het herstel van je systeem, slechts enkele muisklikken verwijderd van een volledige schijfimageback-up en je kiest zelf of u de gegevens lokaal of op een externe schijf wil opslaan.

Nieuwe en verbeterde functies bij Acronis True Image Essential 2021

Voor Mac

Uitgebreide back-ups voor Mac:

Macs zijn geweldige apparaten en de gebruikers hiervan zijn loyaal naar hun apparaat, echter is het ook nog steeds een apparaat die gegevens verliest als elke andere. Maak je daarom geen zorgen meer! Acronis True Image Essential 2021 maakt de back-up van je gegevens nu nog eenvoudiger en de privacy en veiligheid worden nog meer gegarandeerd door de Time Machine van Apple.

Actieve schijf klonen:

Zelfs wanneer je je Mac systeem aan het gebruiken bent is het mogelijk om een exacte replica te maken, zonder dat je hoeft te stoppen of je systeem opnieuw op hoeft te starten.

Power Nap back-ups:

Selecteer de gegevens die je wilt back-uppen als je machine in Power Nap modus gaat. Al deze gegevens zullen worden bijgewerkt tijdens Power Nap, maar ook zullen deze worden meegenomen in de back-ups.


Voor Windows

Mobiele kenmerken

 • Back up your mobile device content: Mobiele telefoon besturingssystemen zorgen voor applicaties en instellingen. Acronis beschermt foto's, video's, contacten, herinneringen en kalender afspraken.
 • Wireless backup to local router: Als een mobiel apparaat op hetzelfde netwerk zit als je PC, kan de back-up automatisch gestart worden.
 • Multiple device backup: Je kunt dezelfde computer of cloud account gebruiken om meerdere iOS en Android apparaten naar één plaats te back-uppen.
 • Restore a single file: Je kunt nu ook 1 bestand per keer herstellen zonder dat je daarvoor een compleet herstel hoeft uit te voeren.

Mooie nieuwe functies:

 1. Incrementele en differentiële back-ups:
  Update back-ups tot drie keer sneller met onze Change-Block Tracker-technologie die wijzigingen in een afbeelding in real-time volgt.
 2. Non-stop back-ups:
  Blijf werken, gamen of surfen: de prestaties van je computer worden niet beïnvloedt omdat back-ups op de achtergrond worden uitgevoerd. Maak zo vaak je wil een lokale of externe back-up en leg wijzigingen elke 5 minuten vast.

Verschillende functies verder uitgelegd:

 • Acronis Survival Kit:
  Herstel door eenvoudig een externe schijf aan te sluiten. De alles-in-één tool die alles heeft wat nodig is, van opstartmedia tot back-ups.
 • Gemakkelijke gegevensmigratie:
  Herstel je gegevens gemakkelijker naar een nieuwe Mac-machine, zelfs als die gegevens zijn verspreid over APFS-volumes op je huidige systeem.
 • End-to-end-encryptie:
  Beveilig je gegevens privacy met enterprise-grade encryptie.
Bekijk volledige beschrijving
Oktober actie:
50
€ 29, 99
Adviesprijs: € 59.99

Samengevat

 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 1 installatie
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Onbeperkt back-ups van smartphones en tablets
Licentie2GO relaxt software kopen