Acronis Cyber Protect Home Office Premium 2022 | 3Apparaten | 1Jaar & Adobe Photography Plan 20Gb cloudopslag

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Acronis Cyber Protect Home Office

Acronis Cyber Protect Home Office Premium heeft altijd een betrouwbaar exemplaar van je gegevens beschikbaar door de volledige cyberbescherming van Acronis. Uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies die de privacy, toegankelijkheid en onder andere de veiligheid van jouw gegevens garanderen. Met Acronis Cyber Protect Home Office Premium geniet je 1 jaar van de snelste en eenvoudigste persoonlijke back-up software. Deze licentie is geschikt voor 1 apparaat en bevat 1 TB online opslag in de cloud. Ook is je apparaat (inclusief de backups) 1 jaar lang beschermd tegen digitale dreigingen als virussen, malware en ransomware.

Acronis en Adobe in 1 koop! Vreemd? Nee hoor! Mooi? Jazeker!

Het maken van backups is heel belangrijk. Je wil natuurlijk niet belangrijke documenten kwijtraken die je met een backup heel makkelijk terug had kunnen halen. Of wat te denken van alle foto's die je op je computer of mobiel hebt staan? Daar zitten vast dierbare herinneringen tussen. Acronis Cyber Protect Home Office helpt je om daar heel eenvoudig een backup van te maken. Snel, niet moeilijk maar wel 100% betrouwbaar.

Maar die foto's kun je ook bewerken!

En daar komt Adobe in beeld. Al die mooie foto's, de bijzondere herinneringen en speciale momenten kun je nog mooier maken met het Photography Plan van Adobe. Dit pakket bestaat uit het professionele Adobe Photoshop CC en Adobe Lightroom CC + 20 Gb cloudopslag. Meer weten over dit mooie Adobe pakket? Als je op deze link klikt dan open je een nieuw venster waar je alles kunt lezen over dit fotobewerkingspakket.

Combineer en krijg meer! (voor minder)

Licentie2GO en Adobe hebben al jaren een bijzondere band. Dankzij onze unieke samenwerking met Adobe kunnen we je het Photography Plan nu ontzettend voordelig aanbieden als je het koopt in combinatie met Acronis Cyber Protect Home Office Premium 3 apparaten.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die je graag verder helpt, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Acronis Cyber Protect Home Office 2022 | Windows, Mac

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en bootinformatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Beheer daarnaast de aard van je back-ups. Je kunt afzonderlijke mappen en bestanden selecteren en daar een specifieke replica van maken.

Acronis logo

De unieke functies van Acronis Cyber Protect Home Office verder toegelicht;

 • Full image back-up: Maak een exacte replica van een hele schijf of een geselecteerde partitie om snel te herstellen of migratie naar een andere computer in te schakelen. Omdat een back-up nooit op 1 DVD past, kunt u deze zelfs op 10 verschillende DVD's opslaan.
 • File en Folder back-up: Back-up, in plaats van een full image back-up, alleen geselecteerde bestanden en mappen voor de keren wanneer je geen back-up van alles wilt maken.
 • Powerful recovery options: Haal alles terug. Haal een bestand terug of een map. Bekijk back-up hiërarchieën en bestanden veilig overal via een webbrowser.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

De allerbeste back-up en beveiligingssoftware voor al je bestanden

Dit pakket betreft een eenmalige licentie en is geschikt voor 1 apparaat. Voor het maken van volledige back-ups en het herstel van je systeem, slechts enkele muisklikken verwijderd van een volledige schijfimageback-up en je kiest zelf of je de gegevens lokaal of in de cloud wilt opslaan.

Nieuwe en verbeterde functies bij Acronis Cyber Protect Home Office 2022

Voor Mac

Uitgebreide back-ups voor Mac:

Macs zijn geweldige apparaten en de gebruikers hiervan zijn loyaal naar hun apparaat, echter is het ook nog steeds een apparaat die gegevens verliest als elke andere. Maak je zich daarom geen zorgen meer! Acronis Cyber Protect Home Office 2022 maakt de back-up van jouw gegevens nu nog eenvoudiger en de privacy en veiligheid worden nog meer gegarandeerd door de Time Machine van Apple.

Actieve schijf klonen:

Zelfs wanneer je je Mac systeem aan het gebruiken bent is het mogelijk om een exacte replica te maken, zonder dat je hoeft te stoppen of je systeem opnieuw op hoeft te starten.

Power Nap back-ups:

Selecteer de gegevens die je wil back-uppen als je machine in Power Nap modus gaat. Al deze gegevens zullen worden bijgewerkt tijdens Power Nap, maar ook deze zullen worden meegenomen in de back-ups.


Voor Windows

Verrijkte anti-ransomware:

Voorkom dat ransomware jouw bestanden codeert, je netwerk infecteert of je systeem verlamt met Acronis Active Protection, onze kunstmatige intelligentie en op machine learning gebaseerde technologie die ransomware detecteert en stopt en automatisch de effecten ervan.

Cryptomining Blocker:

Detecteer en stop het soort cryptomining-malware waarmee online boeven pc's kunnen infecteren om systeembronnen te kapen om crypto-currencies op te sporen en je machine bloot te stellen aan extra cyberdreigingen. Stop met realtime cryptojacking en behoud je systeemintegriteit.

Mobiele kenmerken

 • Maak een back-up van de inhoud van uw mobiele apparaat: Mobiele telefoon besturingssystemen zorgen voor applicaties en instellingen. Acronis beschermt foto's, video's, contacten, herinneringen en kalender afspraken.
 • Draadloze back-up naar lokale router: Als een mobiel apparaat op hetzelfde netwerk zit als je PC, kan de back-up automatisch gestart worden.
 • Back-up van meerdere apparaten: Je kunt dezelfde computer of cloud account gebruiken om meerdere iOS en Android apparaten naar één plaats te back-uppen.
 • Een enkel bestand terugzetten: Je kunt nu ook 1 bestand per keer herstellen zonder dat je daarvoor een compleet herstel hoeft uit te voeren.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Office 365 Back-up:
  Maak directe cloud-to-cloud back-ups van je Office 365 account, inclusief de e-mails en bijlagen vanuit je Outlook.com-mailbox en alle bestanden en mappen in je OneDrive.
 2. Incrementele en differentiële back-ups:
  Update back-ups tot drie keer sneller met de Change-Block Tracker-technologie die wijzigingen in een afbeelding in real-time volgt.
 3. Non-stop back-ups:
  Blijf werken, gamen of surfen: de prestaties van jouw computer worden niet beïnvloedt omdat back-ups op de achtergrond worden uitgevoerd. Maak zo vaak je wil een lokale of cloud back-up en leg wijzigingen elke 5 minuten vast.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Acronis Survival Kit:
  Herstel door eenvoudig een externe schijf aan te sluiten. Onze alles-in-één tool die alles heeft wat nodig is, van opstartmedia tot back-ups.
 • Gemakkelijke gegevensmigratie:
  Herstel je gegevens gemakkelijker naar een nieuwe Mac-machine, zelfs als die gegevens zijn verspreid over APFS-volumes op je huidige systeem.
 • End-to-end-encryptie:
  Beveilig je gegevens privacy met enterprise-grade encryptie, of het bestand nu on-site, onderweg of in de cloud is.
Bekijk volledige beschrijving
€ 179, 95

Samengevat

 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 3 installaties
 • Inclusief 1TB online opslag in de cloud
 • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA.
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
Licentie2GO relaxt software kopen