Parallels Desktop 17 voor Mac | 1 Jaar | 1 installatie + Windows 10 Home (N)

Merk: Parallels
Levertijd Direct te downloaden
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Parallels Desktop 17 voor Mac - Thuisgebruik + Windows 10 Home (N)

Parallels Desktop 17 is een jaarabonnement waarbij u voor een jaar kunt genieten van alle Parallels functionaliteiten. Liever een eenmalige aankoop? Kies dan voor het Parallels Desktop 17 eenmalige aanschaf


Jouw Windows programma's op een Apple computer. Het kan heel eenvoudig.

Apple computers zijn mooi, heel mooi. Ze zijn snel, eenvoudig in gebruik en de beeldschermen leveren ontzettend mooie kleuren en scherpte. Maar hoe mooi ze ook zijn; er zijn programma's die alleen voor Windows gemaakt zijn. Als jij een Apple gebruiker bent dan ben je hier vast wel eens tegenaan gelopen. En ben je op zoek naar een degelijke oplossing. Die is er!
Windows 10 op een Apple computer met OSX gebruiken was nog nooit zo makkelijk.

Parallels Desktop regelt dat voor je. En als de beste!

Je hebt namelijk amper door dat je in een Windows omgeving zit te werken. Je gebruikt de Windows programma's maar blijft in je vertrouwde OSX omgeving werken. Veel mooier kan het niet worden.

Parallels komt dit jaar weer met een verbeterde versie van Parallels Desktop voor jouw Mac! Producten van dit merk maken het simpeler om toegang te krijgen tot applicaties en bestanden. Parallels Desktop 17 is uitgerust met meer dan 30 nieuwe kenmerken!

Inclusief automatische optimalisatiefunctie, mooiere graphics, een vernieuwde interface en betere prestaties. Parallels Desktop 17 voor Mac is geschikt voor 1 gebruiker en is voor 1 jaar geldig. Daarnaast is het product in verschillende talen beschikbaar, onder andere: Engels, Duits en Italiaans.

BELANGRIJK VOOR GEBRUIKERS VAN DE Apple M1 PROCESSOR:
Wil je de Parallels gebruiken i.c.m. Windows op een Apple M1 processor? Dan heb je geen Windows licentie nodig. De huidige Windows licenties zijn namelijk nog niet geschikt voor ondersteuning van de M1 processor. We leveren bij de aanschaf van Parallels een gratis Windows 10 Insider Preview mee die (tijdelijk) werkt op je M1 processor.

Windows 10 Home (N) Retail

Een (N)-versie is in de basis gelijk aan het "normale" Windows. Echter, in de N-versie dient u zelf een Media Player te installeren voor het afspelen van muziek en video. Ook ontbreken er enkele andere apps in de standaard-installatie van Windows 10 N zoals de Camera, Films, Muziek en Skype. Deze applicaties zijn los en zonder meerkosten alsnog te installeren. Deze (N)-Versie van Windows is geschikt voor gebruik binnen Parallels op de Mac.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, nooit een blokkade en ook geen telefonische activatie. Wél met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Parallels Desktop 17 - Nu met 30 nieuwe en verbeterde functies

Parallels Desktop 17 combineert het beste van Windows en Mac. Parallels Desktop 17 is de eenvoudigste en snelste oplossing om Windows en aanverwante programma's en toepassingen op je Mac te draaien. Dit jaar zijn tal van functies vernieuwd en verbeterd en heeft Parallels dit jaar extra aandacht besteed aan Prestaties, Graphics en het gebruik van het programma zelf. Alles om het gebruiksgemak te verbeteren!

De unieke functies van Parallels Desktop 17 samengevat

 • Verbeterde en snellere grafische voorzieningen: Parallels Desktop 17 biedt tot 20% snellere DirectX-graphics1 en verbeterde OpenGL 3-ondersteuning voor zowel Windows als Linux.!
 • Geoptimaliseerd voor Big Sur 11.0: Krijg 3D-ondersteuning voor macOS Big Sur VM's (de eerste ter wereld). Voer Mac-programma's zoals Final Cut Pro, Adobe Premiere en nog veel meer uit op macOS VM's
 • Verbeterde integratie: Werk met vertrouwen aan Mac-bestanden in Windows met behulp van de "veilige verwijderingscontrole", zodat bestanden in gedeelde mappen niet per ongeluk worden verwijderd.
 • DirectX-ondersteuning: Vanaf MacOS Mojave kunt u DirectX gebruiken, waardoor grafische programma's sneller werken!

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activeringsgarantie
 • Geen automatische verlengingen of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week beschikbaar per chat of mail
 • Volledige aangepaste handleiding die u stap voor stap zal helpen.

De vernieuwde en verbeterde functies van Parallels Desktop 17 voor Mac - Snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Met de nieuwste en verbeterde functies van Parallels Desktop 17 is het nu nog eenvoudiger om Windows op je Mac te draaien. Gebruik Windows naast je macOS (zonder opnieuw te hoeven opstarten) op bijvoorbeeld je iMac of MacBook Pro. Maar dit product is ook geschikt voor je iMac, iMac Pro, Mac Mini of Mac Pro. Deel mappen en bestanden in een handomdraai, kopieer en plak afbeeldingen en tekst en sleep deze bestanden tussen de verschillende programma's van zowel Mac als Windows.

Eenvoudige installatie
Door de handige detectie van Parallels Desktop 17 weet het programma automatisch wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Zo bent u binnen enkele minuten ingesteld en kunt u aan de slag met Parallels. Als u Windows nodig hebt, vraagt het programma u om Windows 10 te downloaden en te installeren of kiest u uw bestaande Windows-, Linux-, Ubuntu- of BootCamp-installatie.

Ultieme flexibiliteit
Parallels Desktop werkt zonder problemen met OS X, Windows 10, 8.1 en 7, Google Chrome, Linux, Unix en macOS Server. U hoeft dus niet langer te kiezen tussen uw pc of Mac.

Touch Bar
Voeg Windows-programma's eenvoudig toe aan de Touch Bar voor directe toegang en aanpassingen.

Eén-klik tuning
Met deze handige tool kunt u nu uw productiviteit, games, ontwerp, het testen van software of ontwikkeling selecteren en Parallels Desktop optimaliseert de instellingen en prestaties van uw VM voor u.

Instant Access
Hiermee kunt u Windows-programma's gemakkelijker starten en openen vanuit het Mac Dock.

Spaar schijfruimte
Met de automatische optimalisatie van de schijfruimte haalt u nog meer uit uw Mac!

(BONUS) Parallels Toolbox
Met Parallels Toolbox kunt u meer dan 30 handige hulpprogramma's voor uw pc of Mac gebruiken. De Parallels Toolbox-software is een aanvulling voor elke soort computergebruiker! Normaal betaal je de ene losse app na de andere, maar met Parallels Toolbox is dat niet meer nodig. Alle daarvoor bestemde functies werken nauw samen met het besturingssysteem van Mac en Windows. Deze handige toolbox is een must-have voor iedereen!

(BONUS) Toegang op afstand
Maakt toegang op afstand tot uw Mac mogelijk vanaf elk iOS-apparaat, Android-apparaat of browser.

Bekijk volledige beschrijving
€ 209, 99

Samengevat

 • De oplossing om Windows op Mac te gebruiken
 • Geschikt voor: 1 apparaat
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Meerdere talen
 • Licentieduur: 1 Jaar
Licentie2GO relaxt software kopen

Parallels kopen bij Licentie2GO

 • Legitieme software met installatie-garantie.
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen.
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week