Voordeelbundel: Office 365 Personal | 1-Gebruiker + Norton Security Deluxe | 3-Apparaten | 1-Jaar

Merk: Licentie2GO
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Veilig & Efficient werken met Office 365 & Norton Security

Het meest efficiënte en meest complete Office-pakket voor thuisgebruik gecombineerd met Norton Security Deluxe beveiliging. Bespaar aanzienlijk door de producten tegelijk aan te kopen. Je krijgt alle Office tools op je PC, Mac en Mobiele apparaten. Daarnaast sla je veilig je documenten op in je beveiligde cloud-opslagruimte van OneDrive. Extra veilig maak je het door ook Norton Security te installeren op al je apparaten. Hiermee zorg je ervoor dat virussen, malware en andere bedreigingen buiten de deur gehouden worden!

Veilig en efficient werken is nu wel heel voordelig. Deze bundel bevat 2 losse licenties voor:
1. Microsoft Office 365 Personal - geschikt voor 1 Gebruiker, 5 installaties
2. Norton Security Deluxe - geschikt voor 3 installaties

De pakketten kunnen los van elkaar geïnstalleerd worden. Uiteraard zijn beide pakketten te gebruiken voor een nieuwe installatie en voor een verlenging.

U kunt zelf beslissen wanneer u de licentie activeert. Hiermee kunnen de looptijden afwijken en is het niet noodzakelijk dat de pakketten op dezelfde dag geïnstalleerd, geactiveerd en/of verlengt worden.

Microsoft Office 365 Personal 1Gebruiker 1jaar

Met Microsoft Office 365 Personal geniet u 1 jaar van de nieuwste versie van alle Office programma's. Gedurende uw abonnement zijn updates naar een nieuwere versie inbegrepen. Deze licentie is geschikt voor 1 gebruiker. De gebruiker mag het pakket installeren op Windows en Mac computers, smartphones met Android of iOs en tablets (Android of iOs). Eén gebruiker mag tot 5 apparaten op het abonnement tegelijk activeren. Office 365 Personal is alleen geschikt voor consumenten, gezinnen, studenten en thuisgebruikers. Niet geschikt voor zakelijk gebruik.

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. Uw aankoop is hiermee gegarandeerd legaal en wordt behalve door Licentie2GO, ook ondersteund door de Microsoft helpdesk. Door aan te kopen bij Licentie2GO kunt u tijdens uw abonnement altijd opnieuw installeren of de software overzetten naar een andere computer. Door bij Microsoft partners te kopen geniet u van alle voordelen van legitieme software en krijgt u alle hierbij behorende updates.

De Office 365 Personal versie geeft u de nieuwste uitvoering van de Premium-editie* van programma's Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, Publisher (Alleen op Windows) en Access(Alleen op Windows). De premium-uitvoering heeft de programma's lokaal op uw computer geinstalleerd en vult de functionaliteit aan met opties uit de cloud (bijvoorbeeld realtime samenwerken in bestanden via OneDrive).

Het grote voordeel van Office 365 t.o.v. Office 2019 is Onedrive. Iedere gebruiker krijgt 1000 GB (1 TB) opslagruimte in OneDrive bij aanschaf van dit pakket. Gebruik deze als backup, om bestanden te synchroniseren en om ze mee te nemen op uw toestel. Niets is zo mooi als even op de smartphone of tablet een bestand in Word of Excel te kunnen bekijken en bewerken. Verder krijgt iedere gebruiker 60 belminuten (per maand) op Skype om gratis te bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Europa.

Office programma's inbegrepen bij Office 365: Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access, Publisher, OneDrive, OneNote, Skype

Norton Security Deluxe 2021 3 Apparaten 1 jaar

Norton Security Deluxe beschermd uw PC, Mac, laptop, smartphone, en tablet tegen virussen, spyware, malware, phishing, hackers en andere bedreigingen. U kan de software installeren op maximaal 3 verschillende apparaten. Dit pakket van Norton Security biedt 1 jaar beveiliging. Norton Security Deluxe is meerdere malen als beste getest. Niet alleen op detectie- en preventie van virussen, maar ook op snelheid van het beveiligingspakket.

De voordelen van Norton Security Deluxe:

 1. IJzersterke bescherming van Norton voor PC, Mac, Tablet en Smartphone.
 2. Norton Virus Protection Promise inbegrepen: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug.
 3. Geldig als nieuwe aanschaf of als Norton-verlenging.

Licentie2GO is Norton Platinum Reseller : het hoogste reseller-niveau in Europa. U ontvangt van ons gegarandeerd legitieme software die wij direct bij Norton inkopen. U maakt hierdoor gebruik van alle voordelen van Norton én van de unieke voordelen van software kopen bij Licentie2GO; de nummer 1 software-specialist van Nederland en België. Bijvoorbeeld: Koopt u een nieuwe computer? Dan mag u de licentie gewoon overzetten naar het nieuwe apparaat.

Het eerste jaar is deze licentie extra scherp geprijsd, lees alle informatie in de volledige beschrijving. Nieuw! Inclusief gratis Licentie2GO-video met complete uitleg voor installeren, activeren en verlengen. Alleen bij aanschaf via Licentie2GO. Dát is de reden waarom u bij de Nr. 1 Software-Specialist koopt!

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie.
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes.
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat en mail.
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Norton Platinum Reseller; het hoogste partnership met Norton.
 • Microsoft silver partner Uw aankoop is hiermee gegarandeerd legaal.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online Privacy en Security scanner!
Bekijk volledige beschrijving
40
€ 77, 10
Adviesprijs: € 128.99

Samengevat

 • Abonnement: 1 jaar
 • Office 365 Personal: 1 gebruiker, 5 installaties per gebruikerIedere gebruiker mag het pakket installeren op max. 5 apparaten.
 • Norton Security Deluxe: Geschikt voor 3 installaties Ondersteund Windows, Mac, Smartphone/Tablet.
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, en iOS
 • Verlengen of Nieuwe installatie
 • Aankoop / Activatie staan los van elkaar. Abonnementen hoeven niet noodzakelijk gelijk te lopen.
Licentie2GO relaxt software kopen

Licentie2GO kopen bij Licentie2GO

 • De nummer 1 software specialist
 • 100% legitieme software
 • Installatie-garantie op alle software
 • Met >15.000 Reviews verkozen tot de allerbeste.