Corel Pinnacle Studio 24 Standard

Merk: Corel
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Corel Pinnacle Studio 24 Standard - Voor het bewerken van al uw dierbare videomomenten!

Verken de mogelijkheden van geavanceerde videobewerking met Pinnacle Studio™ 24, uw opstap naar hoogwaardige producties. Neem een exclusief kijkje in het bewerkingsproces en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn in deze ongelooflijke editor. Combineer foto's en video's op de tijdlijn met meerdere tracks en pas effecten met de precisie van keyframes aan. Maak aangepaste titels en bewegingen in de verbeterde Titel-editor en verken de honderden filters en effecten waarmee u echt opvallende video's kunt maken. Breng eenvoudig bewerkingen aan, corrigeer oneffenheden en zet uw creativiteit voor het voetlicht met tools voor stop beweging-animatie, selectieve kleur, schermopnamen en multicamerabewerking. Wanneer u klaar bent, kunt u uw eindprojecten gemakkelijk online delen, exporteren naar een populaire bestandsindeling of op schijf branden met eigen menu's. Geef uw innerlijke filmproducent alle ruimte met het NIEUWE Pinnacle Studio™ 24.

Flexibele en creatieve videobewerkingssoftware.

Geef uw innerlijke filmproducent alle ruimte met Pinnacle Studio, de meest flexibele en creatieve videobewerkingssuite voor gebruikers die Pinnacle nog niet kennen. Maak unieke projecten met themasjablonen of combineer foto's en video's om op úw manier te bewerken op de tijdlijn met meerdere tracks. Met meer dan 1500 filters en effecten, lens- en kleurcorrectie, software om schermopnamen te maken en meer, wordt het met Pinnacle Studio heel eenvoudig om video's te maken waarop uw publiek dol is!

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De uitgebreide functies van Corel Pinnacle Studio 24 Standard

Krachtig en intuïtief
Pinnacle Studio 24 levert alle vereiste tools om een creatie te maken die u vol trots zult delen. Dankzij de verbeterde precisie en intuïtieve besturing kunt u uw media slepen en neerzetten en vervolgens op de tijdlijn met zes tracks aanpassen. Corrigeer de kleuren met de basiskleurverbetering of voeg creatieve titels, overgangen en effecten toe om uw beelden te verbeteren.

Flexibel en creatief
Pinnacle Studio biedt een grote selectie aan tools en video-effecten in professionele kwaliteit. Corrigeer veelvoorkomende problemen: stabiliseer uw video of pas lenscorrecties toe, of ga nog een stap verder met de creatieve effecten! Verbeter uw video en bepaal de toon van het project met de basisgereedschappen van kleurverbetering of gebruik Selectieve kleur om de aandacht op belangrijke objecten te richten. Ga creatief aan de slag en bewerk met grote flexibiliteit met Pinnacle Studio, dat uw project tot leven brengt!

Productief en efficiënt
Deze krachtige collectie toepassingen zit boordevol intuïtieve tools, studielessen en leermiddelen, zodat u altijd makkelijk aan de slag kunt en veel sneller succes kunt behalen. Stroomlijn uw workflow met een geheel aan uw persoonlijke wensen aanpasbare werkruimte, maak eigen sneltoetsen en bewerk naadloos op twee schermen. Profiteer van sneller renderen op meer tracks en betere bestandsverwerking. Daarmee kunt u de verwerkingskracht en het geheugen van uw pc optimaal benutten.

De krachtige functies van Corel Pinnacle Studio 24 Standard uitgebreid uitgelegd

Maak van al uw creatieve ideeën werkelijkheid
 • MultiCam Capture: Met de nieuwe software van MultiCam Capture kunt u nu niet alleen uw scherm opnemen, maar tegelijkertijd ook uw webcam. U kunt moeiteloos video, systeemaudio en geluid in één klik vastleggen en bewerken met de vele functies die MultiCam Capture te bieden heeft.
 • Besturingselementen voor het corrigeren van kleuren: Gemakkelijk de kleuren in uw productie wijzigen en corrigeren voor een spectaculaire kleurweergave. Verschuif kleuren en pas de verzadiging aan. Sla vervolgens uw wijzigingen op en gebruik deze bij een volgende film die u aan het bewerken bent.
 • Selectieve kleur: Voeg een verbluffend effect aan uw beeld toe door bijvoorbeeld een specifieke kleur naar voren te halen en de rest zwart-wit te laten voor een nog professionelere indruk.
 • Video's voor gedeelde schermen en opnames van verschillende camera's bewerken: Meerdere videostreams tegelijkertijd weergeven en eenvoudig indrukwekkende promovideo's maken of alle leukste momenten van uw laatste vakantie delen. U kunt kiezen uit verschillende sjablonen, maar ook zelf een aanmaken met de functie sjablonen maken. Daarnaast kunt u nu opnames van verschillende apparaten combineren voor de meest dynamische video's. Zo maakt u uw eigen multicameraproductie.
 • Chromatoets, speel met de klok en bewerk gemakkelijk de audio van uw video's: Uw ontwerpen makkelijk op een virtuele achtergrond plaatsen met de Gorene scherm functie. Pas overlays aan en vervang achtergrond met de Chromatoets. Speel met de tijd, ga terug in de tijd of zet hem stil met de functie Tijd remapping om uw eigen snelheid in te stellen. Daarnaast zijn er talloze manieren om de audio van uw video te bewerken of toe te voegen met de ScoreFitter-muziekbibliotheek.

Flexibel uw video's bewerken met geavanceerde software

 • Bewerking van uw tijdlijn: Behoud de controle en maak al uw producties zo professioneel mogelijk. Bewerk uw video's op de tijdlijn en snijd deze eenvoudig bij. Met de tijdlijnbewerking kunt u onbeperkt meerdere tracks bewerken en meerdere effecten plaatsen voor een nauwkeurige frame en keyframebewerking.
 • Maak geweldige diashows met uw foto's en video's en voeg hier verschillende filters en effecten aan toe: Met de functie SmartMovie kunt u nu gemakkelijk uw foto's video's en muziek slepen en neerzetten. SmartMovie helpt u mee om een automatische filmproductie aan te maken en voor nog meer indruk plaats u er een van onze vele videofilters of effecten aan toe. Kies uit honderden effecten en verbeter bijvoorbeeld uw kleuren om zo een nog betere indruk aan uw video's te geven.

Pas aan naar uw persoonlijke voorkeur en behoudt de volledige controle over uw werk

 • In- en uitzoomen, snelle correcties toevoegen, titels en overlays en maak uw eigen sjablonen: Gemakkelijk en snel beweging toevoegen aan een stilstaand beeld en plaats een clip in lagen om frame voor frame het gewenste effect te krijgen. Voorkom veelvoorkomende problemen en pas snelle correcties toe aan uw video. Snijd deze bijvoorbeeld bij en draai deze of verwijder zelfs de rode ogen. Nu voor het extra beetje effect een titel toevoegen aan uw foto's of video en sla uw projecten op als sjabloon om andere projecten sneller op te starten.

Deel nu al uw creaties gemakkelijk met uw familie, collega's of vrienden

 • Upload meteen naar uw sociale media account en exporteer naar populaire indelingen en apparaten: Gemakkelijk uw video uploaden naar bijvoorbeeld Youtube of Facebook en daarnaast exporteren naar populaire indelingen voor de juiste weergave op elk apparaat.
 • Brand uw projecten nu meteen op een schijf: Nu uw DVD's produceren als een professionele filmmaker met aanpasbare menu's hoofdstukken en muziek.

Een krachtige video-editor met een bediening die volledig naar uw wensen aan te passen is

 • Keyframes, aangepaste profielen en weergave op twee schermen: Gebruik keyframes om elk effect van begin tot eind te besturen en om verschillende video-effecten toe te passen op de manier hoe u dat wilt. Pas daarnaast uw werkruimte aan en creëer uw eigen sneltoetsen zodat u het uzelf nog gemakkelijk kan maken. Maak gebruik van de optie om weer te geven op twee schermen en bekijk meerdere aspecten tegelijk om uw video's naadloos op meerdere schermen te bewerken.
 • Deel uw media in en profiteer van de robuuste prestaties: Deel gemakkelijk uw media in voeg in één klik uw meestgebruikte effect toe aan uw favorieten. Profiteer van sneller renderen op meerdere tracks en geef uw resultaten overzichtelijk en sneller weer.

Nog meer toepassingen die aan al uw behoeften zullen voldoen

 • Pinnacle Studio 24, MultiCam Capture en MyDVD: Haal uw innerlijke Steven Spielberg naar boven en verken de vele mogelijkheden, sjablonen en functies die Pinnacle Studio 24 te bieden heeft. Met MultiCam Capture kunt u nu gemakkelijk uw scherm of webcam opnemen, video's en audio vastleggen en interessante video's met instructies maken. Brand deze vervolgens met het handige MyDVD op dvd en AVCHD-schijven met aanpasbare menu's hoofdstukken en muziek.

Haal nu nog meer uit uw Corel Pinnacle Studio 24 Standard programma

 • Gratis trainingen, aanvullende plugins en vele extra's: Bij het tabblad Welkom kunt u verschillende studielessen volgen om het programma steeds beter te leren kennen. Dit wordt ook voortdurend bijgewerkt zodat u steeds nieuwe content heeft om te leren. Leer het programma nu nog beter kennen en volg een van de virtuele rondleidingen die Pinnacle Studio 24 Standard voor u gemaakt heeft. Of u nu net met het programma begint of u bent een gevorderde gebruiker, ook voor u is er elke dag weer iets nieuws te leren. Daarnaast kunt u de kracht van het programma uitbreiden met de aanvullende functies en effecten van Pinnacle Studio.
Bekijk volledige beschrijving
17
Adviesprijs € 60,45
€ 49, 95
€ 41.28 excl BTW

Samengevat

 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor Windows
 • Uitgerust met nieuwe functies, een verbeterde kwaliteit en zonder computervertragingen
 • Geschikt voor 1 apparaat
 • Beschikbare talen: Engels, Duits, Nederlands etc.
Licentie2GO relaxt software kopen

Corel kopen bij Licentie2GO

 • Gegarandeerd legitieme software - Licentie2GO is Corel Partner
 • Helpdesk: 7 dagen per week beschikbaar
 • Herinstalleren / Overzetten naar andere PC altijd mogelijk
 • Uitgebreide ondersteuning via op maat gemaakte handleiding