ESET Smart Security Premium | Multi Device | 1Apparaat | 1Jaar

Merk: ESET
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

ESET Smart Security kopen, dan ben je optimaal beveiligd!

Eset Smart Security Premium is het meest uitgebreide beveiligingspakket van ESET. Het beveiligt zonder je apparaat te vertragen. Kortom; De beste beveiliging van ESET zonder zorgen. Dit pakket bevat alle functionaliteiten van Eset Internet Security aangevuld met een wachtwoordenmanager en bestandsencryptie.

Eset Smart Security Premium beschermt 1 apparaat, is geschikt voor Windows en Android en heeft een looptijd van 1 jaar. Dit product is zowel geschikt om een Nieuw Eset abonnement te starten als een bestaand Eset abonnement mee te verlengen.

Tip!
Je kunt geld besparen door direct voor 2 of 3 jaar een licentie te kopen. Bijkomend voordeel; je hoeft er een heel erg lange tijd niet meer aan te denken om te verlengen. Wij herinneren je er wel aan wanneer het weer (bijna) tijd is om te verlengen. Een hele geruststelling!

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!


ESET Smart Security Premium kopen? Volledig beschermd!

Voorkom dat hackers misbruik maken van jouw wachtwoorden en blijf beschermd tijdens online bankieren en betalen. Profiteer van veiligere verbindingen, beveilig je webcam en Wi-Fi-router tegen indringers en voorkom dat je privégegevens versleuteld worden door ransomware. Bescherm je privacy door je thuisrouter met gekoppelde smart apparaten te testen.


De unieke functies van Eset Smart Security Premium verder toegelicht;

 • Multi Device: Geschikt voor alle apparaten in jouw huishouden; Windows, Mac en Android,
 • Parental Control: Waarborg de veiligheid van je kinderen met deze unieke module.
 • Wachtwoordenbeheer en Bestandsencryptie: De meest veilige software van Eset in één bundel.
 • Voor nu en voor de toekomst: Met intelligente technologie beschermt Eset de gevaren van nu, maar herkent het ook ongewoon gedrag en daarmee de dreigingen van de toekomst.

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat en mail
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die je stap voor stap helpen.


ESET Wachtwoordmanager: Helpt het overzicht over je wachtwoorden te bewaren en automatisch in te vullen. Je kunt extra veilige wachtwoorden genereren en encrypten voor nog meer beveiliging.

ESET Secure Data: Biedt de mogelijkheid om verwisselbare media te versleutelen. Gegevensdiefstal is verleden tijd wanneer je je USB stick of laptop kwijt bent. Het biedt een veiligere manier om data te delen.

Ransomware Shield: Blokkeert malware die je persoonlijke gegevens probeert te versleutelen en je vervolgens vraagt om ‘losgeld’ te betalen om toegang tot jouw gegevens te krijgen.

Webcam Beveiliging
: Houdt continu alle processen en applicaties in de gaten welke actief zijn op jouw apparaat, om te zien welke gebruik willen maken van je webcam. Je krijgt een waarschuwing wanneer een proces of applicatie onverwachts toegang wil tot je webcam en stelt je in staat deze te blokkeren.

Connected Home Monitor: Hiermee is het mogelijk om jouw thuisrouter op kwetsbaarheden, zoals zwakke wachtwoorden of verouderde firmware, te testen. Ook biedt het product hier mogelijke oplossingen voor. Om te laten zien wie er verbonden is met je netwerk, kijk je dit na in een toegankelijke lijst van apparaten die op de router zijn aangesloten.

Persoonlijke Firewall:
Voorkomt onbevoegd toegang tot jouw apparaat en het misbruiken van persoonlijke gegevens.

Network Attack Protection:
In aanvulling op de Persoonlijke Firewall beschermt Network Attack Protection je apparaat automatisch tegen kwaadwillend netwerkverkeer.

Online Bankier- en Betaalbeveiliging:
Bevat een speciaal beveiligde browser waardoor je veilig online kunt betalen. Beschermt je automatisch op websites voor internetbankieren. Versleutelt de communicatie tussen het toetsenbord en de browser voor veiligere transacties.

Botnet Beveiliging:
Biedt bescherming tegen botnet malware en voorkomt dat je apparaat wordt misbruikt voor het versturen van spam en het uitvoeren van netwerkaanvallen. Profiteer van een nieuwe vorm van detectie met Network Signatures, voor het nog sneller blokkeren van kwaadwillend verkeer.

Anti-Phishing:
Beschermt je tegen gevaarlijke websites die gevoelige persoonlijke informatie proberen te bemachtigen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bank- en creditcardgegevens.

Antispam
: Houdt ongewenste e-mail uit je mailbox.

Je kinderen veilig online

Laat je kinderen alleen de goede kant van het internet ervaren met de functie Ouderlijk Toezicht. Voorkom dat kinderen blootgesteld worden aan schadelijke of schokkende inhoud. Je kunt meer dan 20 websitecategorieën blokkeren, of individuele websites aan de blacklist toevoegen.

Ouderlijk Toezicht: Geeft de mogelijkheid om te kiezen uit voor ingestelde categorieën, gebaseerd op de leeftijd van jouw kinderen. Zij krijgen alleen de goedgekeurde categorieën te zien. Daarnaast kun je je instellingen met een wachtwoord beschermen tegen aanpassingen en voorkomen dat het product gedeïnstalleerd wordt.

Anti-Diefstal: Volg en bescherm je verloren laptop via het my.eset.com account. Schakel de beveiliging in van het apparaat dat je niet kunt missen. Ben je je laptop verloren of is deze gestolen, dan kun je deze op afstand beheren en is er een grotere kans dat je deze terugvindt.

Locatie Traceren:
Met ESET Anti-Diefstal kun je het apparaat markeren als vermist, zodat de automatische monitoring wordt ingeschakeld. Zodra de laptop online komt, verschijnt de positie op de kaart op basis van bereikbare Wi-Fi-netwerken. De verzamelde informatie van de ESET Anti-Diefstal functie is zichtbaar op my.eset.com.

Bekijk volledige beschrijving
Juni actie:
20
€ 47, 99
€ 39.66 excl BTW

Samengevat

 • Licentieduur: 1 Jaar
 • Geschikt voor: 1 Installatie
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android
 • Geldig voor een Nieuwe installatie
Licentie2GO relaxt software kopen

ESET kopen bij Licentie2GO

 • Razendsnelle software die uiterst effectief is
 • Minimale systeembelasting
 • Unieke features waaronder parental control
 • Eenvoudig verlengen dankzij onze activatiehandleiding
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • Razendsnelle software die uiterst effectief is
 • Minimale systeembelasting
 • Unieke features waaronder parental control
 • Eenvoudig verlengen dankzij onze activatiehandleiding
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes