De beste software beveiligt beter als hij door de specialist is geïnstalleerd!

Echt goede beveiliging gaat niet over software alleen. Het gaat over de software, over de installatie, de instellingen van die software en over het samenspel tussen software en de gebruiker. En daar helpen we bij Licentie2GO graag mee!

Koop je een licentie van McAfee dan krijg je maar liefst 66% korting op de installatieservice door Licentie2GO. Normaal € 14,95 maar tijdens de McAfee Installatieweken installeert de echte software specialist jouw software voor slechts € 4,95

Hoe werkt het?

Op de product pagina's van McAfee vind je op ieder product een kortingscode. Die kortingscode gebruik je om de korting op je bestelling toe te passen en de prijs van de installatieservice omlaag te brengen naar € 4,95.

  1. Bestel je gewenste McAfee product. Kies uit Internet Security, Total Protection of Total Protection + VPN.
  2. Voeg de Licentie2GO Installatieservice toe aan de winkelwagen.
  3. Tijdens het afrekenen gebruik je de kortingscode: McAfee-weken-2021
  4. Na het bestellen en betalen plan je direct een afspraak om de installatie te laten uitvoeren door een van onze software specialisten. De afspraak wordt uitgevoerd op een moment dat je zelf kiest. Jij maakt de afspraak in ónze agenda!

Actievoorwaarden

De beschikbaarheid is beperkt. Er zijn slechts 100 installatieservices beschikbaar voor de sterk gelimiteerde prijs van € 4,95. Zodra de aanbieding is verlopen is de installatieservice beschikbaar voor de “normale” prijs van € 14,95. In elk geval eindigt de aanbieding per 31 maart 2021. Maximaal 1 installatieservice per klant. De installatieservice geldt voor 1 PC en is bij deze actie alleen geldig voor  McAfee Internet Security, McAfee Total Protection en McAfee Total Protection + VPN.