FB-tracking

Adobe Photoshop + Premiere Elements 2019- Nederlands - Windows

Brand: Adobe
Delivery time Niet meer leverbaar
Delivery form Niet meer leverbaar
Brand: Adobe
Delivery time Niet meer leverbaar
Delivery form Niet meer leverbaar

Adobe Photoshop Elements én Premiere Elements 2019

Je maakt foto's en video's van al je speciale momenten. Adobe Photoshop Elements 2019 & Premiere Elements 2019 automatiseert de ordenings- en bewerkingsprocessen, zodat je met speels gemak de mooiste foto's en films kunt maken en delen.

Adobe Photoshop en Premiere Elements 2019 - Maak je foto's en video's net zo onvergetelijk als je herinneringen.

Je maakt foto's en video's van al je speciale momenten en belangrijke gebeurtenissen. Adobe Photoshop en Premiere Elements 2019 automatiseert de ordenings- en bewerkingsprocessen, zodat je met speels gemak de mooiste bestanden kunt maken en delen.

Organiseren, bewerken, creëren en delen

Je kunt nu eenvoudiger dan ooit tevoren foto's terugvinden op basis van de personen die erop staan, de locaties waar ze zijn genomen en de gebeurtenissen die erop zijn vastgelegd. En je kunt nu automatisch foto's zoeken op basis van onderwerpen zoals zonsondergangen, verjaardagen, katten, honden en nog veel meer. Maak van elke foto iets speciaals door met één klik correcties aan te brengen en artistieke effecten toe te passen. In Photoshop Elements kun je stapsgewijze instructies volgen of kun je het voor je laten doen. Omring jezelf met herinneringen door prachtige collages, diapresentaties, kalenders, plakboekpagina's en kaarten te maken. Deel alles met je familie en vrienden op de manier die jij wilt, bijvoorbeeld via Facebook, YouTube, Vimeo, Twitter, enzovoort.

Vernieuwde, vertrouwde en verbeterde functies van Photoshop Elements 2019

Adobe Photoshop Elements 2019 is geschikt voor 1 gebruiker met 2 Windows apparaten en is geschikt in de talen: Tsjechisch, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Russisch, Spaans en Zweeds. Ontdek de mogelijkheden:

 • NIEUW Een glimlach op elk gezicht toveren: Tover een glimlach op elk gezicht, pas gesloten ogen aan, en breng andere snelle correcties aan, zodat iedereen op je foto's er op zijn best uitziet.
 • VERBETERD Bewerken met instructies voor ondersteuning: Photoshop Elements biedt 40 Bewerkingsopties met instructies waarmee je stapsgewijs fantastische resultaten kun bereiken.
 • NIEUW Een foto omzetten in fantastische tekst: Ontvang stapsgewijze hulp bij het omzetten van een foto in coole, visuele tekst en het toevoegen van reliëf en slagschaduwen om de tekst er echt te laten uitspringen. Fantastisch voor collages, plakboekpagina's, kaarten en meer.
 • NIEUW Een collage van effecten creëren: Word artistiek door meerdere effecten toe te passen op een enkele foto. De instructies in Photoshop Elements helpen je hierbij en bieden je sjablonen en thema's waaruit je kunt kiezen.
 • NIEUW De actie vergroten: Voeg bewegingsonscherpte toe achter je onderwerp om een dramatische ‘speed-pan’ actie-opname te creëren.
 • NIEUW Fotoschilderingen: Schilder een effect over je onderwerp en voeg vervolgens texturen en kleurthema's toe om een uniek kunstwerk te maken — perfect geschikt voor het delen op social media of als een gedrukt aandenken.
 • NIEUW Echte kaders op maat: Creëer je eigen kaders als aanvulling op je favoriete foto's, geef je plakboekpagina's allure of deel foto's met anderen. Met deze Bewerkingsoptie met instructies is het zeer eenvoudig.
 • NIEUW Fantastische foto's bekijken via aanraken: De Organizer en de modus voor snelle bewerkingen zijn nu aanraakvriendelijk, zodat je kunt tikken om foto's te zoeken en te sorteren, en zodat je snel verbeteringen kunt aanbrengen.
 • VERBETERD Meer plezier beleven met filters: Filters zijn een fantastische manier om een nieuw effect uit te proberen en je creativiteit te tonen, en het is nu zelfs nog eenvoudiger om het beste filter voor je foto te kiezen en de details te verfijnen.
 • VERBETERD Foto's corrigeren in bulk: Nu kun je foto's helderder maken, kleur toevoegen of effecten toevoegen aan meerdere foto's tegelijk. En je kunt gebruikmaken van aanraken, zodat het nog eenvoudiger is om het gewenste uiterlijk te verkrijgen.
 • VERBETERD Zoeken is zeer eenvoudig: Vind de gewenste foto's door te zoeken op een combinatie van gegevens, zoals personen, locaties, gebeurtenissen en overige favoriete onderwerpen. De Organizer is nu aanraakvriendelijk, waardoor zoeken en bekijken nu nog eenvoudiger zijn.
 • NIEUW Foto's sneller vinden met Slimme tags: Photoshop Elements suggereert tags voor je foto's, zodat je kunt zoeken op basis van onderwerpen zoals zonsondergangen, verjaardagen, honden, katten en nog veel meer.
 • VERBETERD Eenvoudiger delen op social media: Nu is delen naar Facebook en YouTube sneller en eenvoudiger dan ooit.
 • VERBETERD Onmiddellijk de juiste zelfstudies: Verkrijg de hulp die je nodig hebt — zelfs als je niet precies weet hoe je je probleem moet omschrijven — rechtstreeks vanuit eLive binnen Photoshop Elements.

Eenvoudig bewerken en verbeteren

 • Vaarwel, cameraschokken: Ideaal voor je selfies! Klik eenvoudig om de cameraschokken te verwijderen die het gevolg zijn van onvaste handen.
 • Nooit meer een wazige dag: Verwijder eenvoudig waas om de achtergrond even scherp te maken als wat wordt weergegeven op de voorgrond. Fantastisch voor landschapsopnamen.
 • Het selecteren van haar geschiedt in een handomdraai: Het selecteren van haar, vacht en andere fijne details was vaak een heel karwei. Nu niet meer! Pas losjes schildereffecten toe over het gebied waarna Elements de rest doet.
 • Aangepast uiterlijk voor elke foto: Elements analyseert het onderwerp, de kleur en de belichting en biedt je vijf fantastische effecten.
 • Meerdere opnamen combineren in één perfecte foto: Realiseer de best mogelijke belichting, verwijder storende elementen, creëer fantastische groepsopnamen en panorama’s, en meer, met verbluffende Photomerge-technologie.
 • Dingen combineren om volledig nieuwe scènes te maken: Maak eenvoudig foto-remixes en mashups met Photomerge Compose. Haal iets uit één foto, plaats het in een andere foto, en de kleur en belichting worden gecombineerd tot een realistisch uitziende scène.
 • Perfecte groepsfoto's: Laat een groepsfoto nooit meer mislukken doordat iemand er met een boos gezicht opstaat of net met zijn ogen knippert. Met de functie Photomerge-groepsfoto kun je probleemloos gezichten en lichamen van een reeks foto's combineren tot één perfecte, samengestelde foto.
 • Weergeven in panorama voor de volledige ervaring: Photomerge Panorama combineert, vult rafelige randen in en voegt meerdere horizontale of verticale foto's samen tot je mooiste panorama's tot nu toe.
 • Dingen op een magische manier verplaatsen: Verplaats objecten in een foto — de achtergrond wordt automatisch ingevuld.
 • Handige uitsnijdopties voor fantastische composities: De perfecte compositie is de compositie die je het best vindt. Elements suggereert vier verschillende opties — selecteer eenvoudig je favoriete optie.
 • Vaarwel gebrekkige weergave, welkom fantastische afbeeldingen: Maak in één stap tanden witter of luchten helderblauw. Verwijder met één penseelstreek ongewenste elementen en verkrijgintelligente tooncorrecties met een optie die de door jou gewenste weergaven onthoudt.
 • Foto scheef? Corrigeer het snel: Rechtzetten is een peulenschil — de achtergrond wordt op een magische manier ingevuld.

Al je werk - op elk gewenst moment

 • VERBETERD Houd het allemaal overzichtelijk: Organiseer foto's op personen, locaties en gebeurtenissen.
 • Zoeken op personen: Photoshop Elements herkent de gezichten in je foto’s en slaat ze op persoon op tijdens het importeren, zodat je foto’s van specifieke personen later eenvoudig kunt terugvinden.
 • Zoeken op locaties: Beleef je reizen opnieuw – bekijk foto’s en video’s op een plattegrond op basis van de plaats van opname.
 • Vinden op gebeurtenissen: Vind, bekijk en orden foto’s en video’s op basis van de gebeurtenissen die ze vastleggen — verjaardagsfeestjes, vakanties, bruiloften, eerste schooldagen, en meer.

Maken en delen

 • Onderscheid je van de massa op Facebook: Plaats een cool accent op je Facebook-pagina door je profielfoto en omslagfoto te combineren op manieren die je vrienden niet alleen zullen 'liken', maar die ze fantastisch zullen vinden.
 • Niet je standaard diapresentaties: Maak niet alleen een diapresentatie — vertel je verhaal op verschillende manieren met meerdere foto’s op elke dia.
 • Toon je foto's in gedrukte aandenkens: Laat herinneringen voortduren door foto’s te delen op prachtige kaarten, kalenders, collages en meer.
 • Verpak je schijven in stijl: Maak gebruik van foto’s, tekst en afbeeldingen met een thema, en maak je eigen, fantastisch uitziende hoesjes en labels voor cd’s en dvd’s.

Adobe Premiere Elements 2019 - Maak je films net zo onvergetelijk als je herinneringen

Je maakt video's van al je gezinsactiviteiten en speciale gebeurtenissen. Adobe Premiere Elements 2019 automatiseer je de ordenings- en bewerkingsprocessen, zodat je met speels gemak de mooiste films kunt maken en delen.

Organiseren, bewerken, creëren en delen

Je kunt nu eenvoudiger dan ooit tevoren foto's en video's terugvinden op basis van de locaties waar ze zijn genomen, de gebeurtenissen die erop zijn vastgelegd, albums, favorieten, en meer. Zet ruwe clips om in echte films die je steeds opnieuw wilt bekijken. Verwijder eenvoudig ongewenst beeldmateriaal, maak gebruik van de nieuwe functie Waas verwijderen om je video binnen enkele seconden scherp te maken, corrigeer kleur en belichting en maak snel films via slepen en neerzetten. In Premiere Elements kun je stapsgewijze instructies volgen of kun je het voor je laten doen. Creëer dynamische collages met foto's en video's die een groot aantal herinneringen tegelijk tonen, creëer een instantfilm door eenvoudig een thema te selecteren, maak een volledige Video Story om een speciale gebeurtenis te documenteren, en meer. Deel alles met je familie en vrienden op de manier die jij wilt, bijvoorbeeld via schijf, HDTV, YouTube, Facebook, Vimeo, enzovoort.

Verbeterde, vertrouwde en nieuwe functies van Adobe Premiere Elements

Adobe Premiere Elements 2019 is geschikt voor Windows en is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds. Ontdek de nieuwe mogelijkheden:

 • NIEUW Collages tot leven brengen: Creëer dynamische collages met foto's en video's die een schat aan herinneringen laten zien. Perfect voor delen op Facebook, YouTube en andere social-mediasites.
 • NIEUW Waas verwijderen: Wazige landschappen? Maak elke opname haarscherp in enkele seconden.
 • NIEUW Muziek aanpassen voor de perfecte lengte: Als je een willekeurig muziekbestand selecteert, wordt dit automatisch aangepast aan de lengte van je film. De nieuwe Remix-functie creëert een natuurlijk geluid, zodat je nooit de ziel van je audio verliest.
 • NIEUW Eenvoudig een unieke uitstraling creëren: Maak gebruik van een nieuwe Bewerkingsoptie met instructies om in één keer effecten toe te passen op meerdere filmfragmenten in je hele film.
 • NIEUW Van snelle shots naar fenomenale films: Met Gezichtsherkenning worden gezichten in het midden van je films weergegeven, waardoor je films memorabeler worden. Werkt met automatisch bijsnijden, Favoriete momenten en pannen en zoomen.
 • VERBETERD Zoeken is zeer eenvoudig: Vind de gewenste video's door te zoeken op een combinatie van gegevens, zoals locaties, gebeurtenissen, albums, favorieten en meer.
 • VERBETERD Eenvoudiger delen op social media: Nu is delen naar Facebook en YouTube sneller en eenvoudiger dan ooit.
 • VERBETERD Onmiddellijk de juiste zelfstudies: Verkrijg de hulp die je nodig hebt — zelfs als je niet precies weet hoe je je probleem moet omschrijven — rechtstreeks vanuit eLive binnen Premiere Elements.
 • NIEUW Fantastische films bekijken via aanraken: De Organizer en de modus voor snelle bewerkingen zijn nu aanraakvriendelijk, zodat je kunt tikken om video's te zoeken en te sorteren, en zodat je snel verbeteringen kunt aanbrengen.

Eenvoudig bewerken en verbeteren

 • Vertel verbluffende verhalen met behulp van bewegende titels: Trek vanaf het begin van je film de aandacht met bewegende titels. Voorzie tekst en afbeeldingen op een eenvoudige manier van animatie door gebruik te maken van ingebouwde voorinstellingen die je films een professionele uitstraling geven.
 • Een kleur toevoegen die je scène eruit laat springen: Realiseer de gewenste effecten met opties voor Bewerken met instructies. Creëer een visueel dramatisch effect door een of meer kleuren toe te voegen aan een scène en de rest om te zetten naar zwart-wit.
 • Spelen met tijd: Creëer met behulp van opties voor Bewerken met instructies vertragingseffecten om nadruk, spanning of drama toe te voegen, en versnellingseffecten om je verhaal sneller te maken of om energie, opwinding of plezier toe te voegen.
 • Geluid op zijn best: Audio bepaalt de sfeer van je film — en nu is het eenvoudiger dan ooit om je geluid nauwkeurig af te stemmen.
 • Coolere titels en indrukwekkende effecten: Maak gebruik van opties voor Bewerken met instructies om video toe te voegen rechtstreeks binnen de tekst in je filmtitels en om het resultaat te versterken met effecten of vervagingen die de ogen naar één deel van je scène leiden.
 • Schokken reduceren: Maak de beelden die je vastlegt met actiecamera’s minder schokkerig en indrukwekkender met behulp van Cameraschokreductie.
 • Effecten toevoegen die meebewegen met de actie: Voeg tekstballonnen, artwork en andere grappige verfraaiingen toe die 'meereizen' met de actie in je scènes.
 • Cinematografische stijlen toevoegen: Geef je films gloednieuwe stemmingen en visuele stijlen door een Hollywood-uiterlijk zoals bijvoorbeeld Comic en Yesteryear.
 • Laat het goed klinken met muziek en audio-effecten: Voeg diepte en dramatisch effect toe met ruim 50 muzikale scores en 250 geluidseffecten.
 • Je ware kleuren tonen: Met schuifregelaars kun je de kleuren van je videofragmenten net zo gemakkelijk aanpassen als de kleuren in een foto.
 • Fotocombinatietrucs uitproberen: Verbeter een videofragment met de kleuren of structuren uit een ander fragment, voeg je handtekening of een auteursrechtregel toe als watermerk, en meer.
 • Even gemakkelijk als slepen en neerzetten: Sleep miniatuurweergaven van je videofragmenten, overgangen en effecten om snel een verhaal te maken. Vervolgens kun je videofragmenten inkorten en splitsen, filters en effecten toepassen, beeld-in-beeld-effecten creëren en rechtstreeks op je scherm titels en tekst typen.
 • Slimme opties besparen tijd: Laat bewogen beeldmateriaal en kleur- en belichtingsproblemen automatisch corrigeren; verwijder ongewenst beeldmateriaal automatisch en breng audio-elementen in balans om je hele film van professioneel geluid te voorzien.

Al je werk - op elk gewenst moment

 • VERBETERD Houd het allemaal overzichtelijk: Organiseer videofragmenten en films op personen, locaties en gebeurtenissen.
 • Zoeken op locaties: Beleef je reizen opnieuw — bekijk foto’s en video’s op een plattegrond op basis van de plaats van opname.
 • Vinden op gebeurtenissen: Vind, bekijk en orden foto’s en video’s op basis van de gebeurtenissen die ze vastleggen — verjaardagsfeestjes, vakanties, bruiloften, eerste schooldagen, en meer.

Maken en delen

 • Op een eenvoudige manier vertellen over de grote verhalen uit je leven: Laat bruiloften, verjaardagen en andere grote gebeurtenissen uit je leven tot recht komen. Met Video Story selecteer je eenvoudig het verhaaltype en verzamel je videofragmenten voor elk hoofdstuk, waarna Premiere Elements de rest doet — bijsnijden, overgangen en muziek gebaseerd op de geselecteerde stemming, zodat je een volledige productie verkrijgt.
 • Fraai afgewerkte films in een mum van tijd: Selecteer videofragmenten en een thema, en maak in een mum van tijd een film. InstantMovie verbindt alles met elkaar met behulp van gecoördineerde muziek, titels en effecten.
 • Je verhalen delen: Upload je voltooide filmpjes op YouTube, Facebook, Vimeo of je eigen website. Brand films van HD-kwaliteit naar betaalbare dvd-schijven met behulp van standaard branders en deel films in 4K of AVCHD-indeling van hoge kwaliteit.
 • Eenvoudig geoptimaliseerde films exporteren in praktisch elk formaat: Klaar om je film te exporteren? Premiere Elements beveelt de juiste instellingen aan, zodat je een film krijgt die er fantastisch uitziet, ongeacht het geselecteerde apparaat of scherm, variërend van iPads, iPods en andere smartphones tot en met 'big-screen' 4K- en HD-tv's. Daarnaast kun je films maken voor traditionele tv-schermen (4:3) of in breedbeeldformaat (16.9).
 • Niet je standaard diapresentaties: Maak niet alleen een diapresentatie — vertel je verhaal op verschillende manieren met meerdere foto’s op elke dia.
 • Vereenvoudig navigatie met behulp van een dvd-menu: Creëer dvd-menu’s met thema’s, achtergronden, tekst en muziek die bij je film passen.
 • Eenvoudig foto's en video's branden: Brand je foto’s en video’s op dvd’s en Blu-ray-schijven, en deel ze op een eenvoudige manier met familie en vrienden. Met Premiere Elements doe je het in een handomdraai.

Doe het allemaal beter en sneller

 • Ga verder dan HD met 4K: Bewerk en bekijk 4K-films met hoge resolutie voor de ultieme cinematografische ervaring.
 • Maak sneller een eindversie van je film: Minder wachten! Premiere Elements werkt met je Intel-hardware om de creatie van je voltooide filmbestand te versnellen.
Systeemvereisten:
 • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 10 (64-bit)
 • Dit pakket mag op 2 apparaten geinstalleerd worden. Gebruik mag volgens de voorwaarden van Adobe op 1 apparaat gelijktijdig. De apparaten dienen beide hetzelfde besturingssysteem te hebben.
 • Dit product activeert u in het Nederlands, daarna kunt u de taal wijzigen naar de talen genoemd in de specificaties. Talen mogen verschillend zijn op beide computers.
See full description
Minimal amount bits necessary 64-bit (32-bit is not supported)
Recommended required RAM 8 GB
ID 3603
This product is mentioned in Photo editing, Multimedia, Video editing, Adobe
Manufacturer Adobe
License validity One-time purchase
Number of installations 2
Operating system Windows
Suitable for Windows 10,
Windows 8,
Windows 7
Available languages Dutch
Minimum required RAM 4 GB

Comparable to Adobe Photoshop + Premiere Elements 2019 - Nederlands - Windows

Our alternatives:

Licentie2GO relaxt software kopen
Summarized
 • Photoshop en Premiere in één voordeelbundel
 • 1 Gebruiker, 2 installaties per gebruikerIedere gebruiker mag het pakket installeren 2 Windows-computers.
 • Levenslange licentie
 • Geschikt voor: Windows, Mac
 • Taalkeuze: Nederlands