FB-tracking

Corel Pinnacle Studio 22 Plus

Brand: Corel
Delivery time Niet meer leverbaar
Delivery form Niet meer leverbaar

Corel Pinnacle Studio 22 Plus - Bewerk gemakkelijk uw video's en maak zo de beste filmproducties!

Nieuwe en verbeterde functies, talloze handige tools voor het bewerken van uw video's en zo uw video's nog levendiger maken met Corel Pinnacle Studio 22 Plus! Corel heeft geluisterd naar alle verbeterpunten en suggesties van de mensen die het programma het meest gebruiken, u als consument! Hierin is Corel uniek en probeert zijn gebruikers zo tegemoet te komen en hun ervaring en uitvoering van het programma te vergemakkelijken. Nieuwe functies als de vereenvoudigde kleurverbetering en bijvoorbeeld MultiCam Capture zorgen ervoor dat u feilloos al het beste uit uw video's kunt halen!


Corel Pinnacle Studio 22 Plus in vergelijking met Corel Pinnacle Studio 22 Ultimate

Waar Corel Pinnacle Studio 22 Plus is uitgerust met de topfuncties die Corel te bieden heeft, gaat Corel Pinnacle Studio 22 Ultimate net een stuk verder! Zo zijn er meer functies die ervoor zorgen dat u nauwkeuriger kunt werken door bijvoorbeeld de werkruimte en sneltoetsen aan te passen, audio los te koppelen en is het Pinnacle Studio 22 Ultimate programma te gebruiken voor video-bewerking van nog meer camera's tegelijk. Daarnaast heeft Corel Pinnacle Studio 22 Ultimate meer opties voor overgangen, overgangen met vervorming en meer schildereffecten om toe te voegen. Ook is de Ultimate versie uitgerust met de effecten van NewBlueFX en uitgebreid met meer dan 100 sjablonen. Dit programma is geschikt voor 1 Windows apparaat.


Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De uitgebreide functies van Corel Pinnacle Studio 22 Plus

Iedereen kan nu als een filmproducent naar voren komen met de flexibele videobewerkingssoftware van Corel Pinnacle Studio 22. Verken het programma om zo unieke projecten te creëren met behulp van verschillende sjablonen of door nog onbewerkte opnamen direct te bewerken. U kunt nu van nog meer functies profiteren om het bewerken van uw video's makkelijker te maken zoals: opnames van meerdere camera's bewerken en video's voor gedeelde schermen en nog veel meer! Het Corel Pinnacle Studio 22 Plus programma is daarnaast uitgerust met meer dan 1800 filters en effecten en u kunt nu uw video's naar uw schijf, populaire indelingen en apparaten of gewoon online exporteren. Creëer de mooiste video's en laat een verbluffende reactie achter bij de mensen waar u het graag mee wilt delen!

Vergroot daarnaast beetje bij beetje uw vaardigheden in Corel Pinnacle Studio 22 Plus door het tabblad Welkom te openen en alles over het programma te leren met de gemakkelijke studielessen*, sneltoetsen en galerijen van andere gebruikers. Dit tabblad wordt continu bijgewerkt en zo staat er altijd nieuwe content op die het u gemakkelijker maakt het programma te leren kennen. Naast deze lessen kunt u met Corel Pinnacle Studio 22 Plus een virtuele rondleiding door het programma nemen en zo alle aspecten van het programma onder de knie krijgen. 

(*Nu zelfs voor u op video!).

De krachtige functies van Corel Pinnacle Studio 22 Plus uitgebreid uitgelegd

De beste gereedschappen om uw video's nog meer kracht bij te zetten

 • (NIEUW) Basiskleurverbetering: Elke gewenste kleur selecteren en deze afzonderlijk wijzigen of corrigeren. Zo bepaalt u zelf de sfeer van uw gehele video.
 • (NIEUW) Drie en vier punten bewerken: Voeg gemakkelijk fragmenten in en zet uw media neer op uw tijdlijn met de nieuwe bewerking met drie en vier punten. Markeer verschillende tijdstippen in het fragment en creëer met hoge precisie uw fragment.
 • (VERBETERD) Volgen van bewegingen: Net als in een sport wedstrijd kunt u nu uw video's zo bewerken dat een bepaald bewegend gedeelte naar voor kan worden gehaald. Richt uw aandacht op een bepaalde gast en pas zelf de gewenste overlay toe.
 • Lenscorrecties, transparantie en Audio Ducking: Moeiteloos vervormingen verwijderen en snel kromme lijnen rechtzetten met lenscorrecties, nog meer impact toevoegen met de transparantiefuncties en dialogen of commentaar af te stemmen met het achtergrondgeluid. Zo creëert u in een handomdraai de leukste, meest scherpe video's. 

Maak van al uw creatieve ideeën werkelijkheid

 • (NIEUW) MultiCam Capture: Met de nieuwe software van MultiCam Capture kunt u nu niet alleen uw scherm opnemen, maar tegelijkertijd ook uw webcam. U kunt moeiteloos video, systeemaudio en geluid in één klik vastleggen en bewerken met de vele functies die MultiCam Capture te bieden heeft.
 • (NIEUW) Besturingselementen voor het corrigeren van kleuren: Gemakkelijk de kleuren in uw productie wijzigen en corrigeren voor een spectaculaire kleurweergave. Verschuif kleuren en pas de verzadiging aan. Sla vervolgens uw wijzigingen op en gebruik deze bij een volgende film die u aan het bewerken bent.
 • (NIEUW) Selectieve kleur: Voeg een verbluffend effect aan uw beeld toe door bijvoorbeeld een specifieke kleur naar voren te halen en de rest zwart-wit te laten voor een nog professionelere indruk.
 • Video's voor gedeelde schermen en opnames van verschillende camera's bewerken: Meerdere videostreams tegelijkertijd weergeven en eenvoudig indrukwekkende promovideo's maken of alle leukste momenten van uw laatste vakantie delen. U kunt kiezen uit verschillende sjablonen, maar ook zelf een aanmaken met de functie sjablonen maken. Daarnaast kunt u nu opnames van verschillende apparaten combineren voor de meest dynamische video's. Zo maakt u uw eigen multicameraproductie. 
 • Chromatoets, speel met de klok en bewerk gemakkelijk de audio van uw video's: Uw ontwerpen makkelijk op een virtuele achtergrond plaatsen met de Gorene scherm functie. Pas overlays aan en vervang achtergrond met de Chromatoets. Speel met de tijd, ga terug in de tijd of zet hem stil met de functie Tijd remapping om uw eigen snelheid in te stellen. Daarnaast zijn er talloze manieren om de audio van uw video te bewerken of toe te voegen met de ScoreFitter-muziekbibliotheek.

Flexibel uw video's bewerken met geavanceerde software

 • Bewerking van uw tijdlijn: Behoud de controle en maak al uw producties zo professioneel mogelijk. Bewerk uw video's op de tijdlijn en snijd deze eenvoudig bij. Met de tijdlijnbewerking kunt u onbeperkt meerdere tracks bewerken en meerdere effecten plaatsen voor een nauwkeurige frame en keyframebewerking.
 • Maak geweldige diashows met uw foto's en video's en voeg hier verschillende filters en effecten aan toe: Met de functie SmartMovie kunt u nu gemakkelijk uw foto's video's en muziek slepen en neerzetten. SmartMovie helpt u mee om een automatische filmproductie aan te maken en voor nog meer indruk plaats u er een van onze vele videofilters of effecten aan toe. Kies uit honderden effecten en verbeter bijvoorbeeld uw kleuren om zo een nog betere indruk aan uw video's te geven.

Pas aan naar uw persoonlijke voorkeur en behoudt de volledige controle over uw werk

 • In- en uitzoomen, snelle correcties toevoegen, titels en overlays en maak uw eigen sjablonen: Gemakkelijk en snel beweging toevoegen aan een stilstaand beeld en plaats een clip in lagen om frame voor frame het gewenste effect te krijgen. Voorkom veelvoorkomende problemen en pas snelle correcties toe aan uw video. Snijd deze bijvoorbeeld bij en draai deze of verwijder zelfs de rode ogen. Nu voor het extra beetje effect een titel toevoegen aan uw foto's of video en sla uw projecten op als sjabloon om andere projecten sneller op te starten. 

Deel nu al uw creaties gemakkelijk met uw familie, collega's of vrienden

 • Upload meteen naar uw sociale media account en exporteer naar populaire indelingen en apparaten: Gemakkelijk uw video uploaden naar bijvoorbeeld Youtube of Facebook en daarnaast exporteren naar populaire indelingen voor de juiste weergave op elk apparaat. 
 • (VERBETERD) Brand uw projecten nu meteen op een schijf: Nu uw DVD's produceren als een professionele filmmaker met aanpasbare menu's hoofdstukken en muziek.

Een krachtige video-editor met een bediening die volledig naar uw wensen aan te passen is

 • Keyframes, aangepaste profielen en weergave op twee schermen: Gebruik keyframes om elk effect van begin tot eind te besturen en om verschillende video-effecten toe te passen op de manier hoe u dat wilt. Pas daarnaast uw werkruimte aan en creëer uw eigen sneltoetsen zodat u het uzelf nog gemakkelijk kan maken. Maak gebruik van de optie om weer te geven op twee schermen en bekijk meerdere aspecten tegelijk om uw video's naadloos op meerdere schermen te bewerken.
 • Deel uw media in en profiteer van de robuuste prestaties: Deel gemakkelijk uw media in voeg in één klik uw meestgebruikte effect toe aan uw favorieten. Profiteer van sneller renderen op meerdere tracks en geef uw resultaten overzichtelijk en sneller weer.

Nog meer toepassingen die aan al uw behoeften zullen voldoen

 • Pinnacle Studio 22, MultiCam Capture en MyDVD: Haal uw innerlijke Steven Spielberg naar boven en verken de vele mogelijkheden, sjablonen en functies die Pinnacle Studio 22 te bieden heeft. Met MultiCam Capture kunt u nu gemakkelijk uw scherm of webcam opnemen, video's en audio vastleggen en interessante video's met instructies maken. Brand deze vervolgens met het handige MyDVD op dvd en AVCHD-schijven met aanpasbare menu's hoofdstukken en muziek.

Haal nu nog meer uit uw Corel Pinnacle Studio 22 Plus programma

 • Gratis trainingen, aanvullende plugins en vele extra's: Bij het tabblad Welkom kunt u verschillende studielessen volgen om het programma steeds beter te leren kennen. Dit wordt ook voortdurend bijgewerkt zodat u steeds nieuwe content heeft om te leren. Leer het programma nu nog beter kennen en volg een van de virtuele rondleidingen die Pinnacle Studio 22 Plus voor u gemaakt heeft. Of u nu net met het programma begint of u bent een gevorderde gebruiker, ook voor u is er elke dag weer iets nieuws te leren.  Daarnaast kunt u de kracht van het programma uitbreiden met de aanvullende functies en effecten van Pinnacle Studio. 

See full description

Our alternatives:

Multimedia

PDF editing, Photo editing and Video editing in its optimal form. There is a suitable program for every job. With the programs below you can perform the desired tasks in an instant; from PDF editing to video editing, OCR text recognition or software for editing movies!

Video editing

Videobewerking was voorheen een moeilijke en tijdrovende bezigheid die vooral weg gelegd was voor professionals. Met onze software is videobewerking net zo makkelijk als het maken van nieuwe video's. Een camera zit tegenwoordig in ieder smartphone en met onderstaande software bewerkt u de gemaakte video's net zo makkelijk als dat u de video's maakt met uw smartphone!

Licentie2GO relaxt software kopen

Summarized

 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor Windows
 • Uitgerust met nieuwe functies, een verbeterde kwaliteit en zonder computervertragingen
 • Geschikt voor 1 apparaat
 • Beschikbare talen: Engels, Duits, Japans