FB-tracking

Corel Videostudio Ultimate 2019

Merk: Corel
Levertijd Beschikbaar binnen 24 uur
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
Corel Videostudio Ultimate 2019
Merk: Corel
Levertijd Beschikbaar binnen 24 uur
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!

Corel VideoStudio Ultimate 2019 - Geniet van het leven. Maak films.

Corel VideoStudio Ultimate zet uw foto's en video's om in prachtige films. Corel VideoStudio breidt zijn bekroonde combinatie van gebruiksgemak en baanbrekende creativiteit uit met leuke nieuwe effecten waarmee u uw verhaal kunt vertellen. Profiteer van honderden creatieve effecten, maak elegante titels en geef meerdere video's tegelijk weer! Zet uw herinneringen om in films met Corel VideoStudio Ultimate.

Waarom zou u voor Corel VideoStudio Ultimate moeten kiezen?

 • Eenvoudig en intuïtief:
  Ideaal voor gebruikers op elk niveau - u leert tijdens het bewerken en kunt direct aan de slag om indrukwekkende video's te maken.
 • Uniek in zijn creatieve vermogen:
  Kies uit meer dan 1500 filters en effecten, bewerk opnamen van meerdere camera's, speel met de snelheid en meer.
 • Bekroond:
  VideoStudio staat alom bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en grote aantal leuke functies.
 • Ondersteuning voor alle populaire indelingen:
  Bewerk HD-, 4K- en zelfs en 360 -video voor prachtig ogende films in vrijwel elke indeling.
 • Flexibel en leuk:
  Begin met sjablonen of bewerk op de tijdlijn en combineer foto's, video's en audio op meerdere tracks.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De uitgebreide functies van Corel VideoStudio Ultimate 2019

Corel Video Ultimate 2019 is nu uitgerust met meer dan 50 verbeterde functies, het heeft krachtige tools voor het corrigeren en aanpassen van uw composities en video's en daarnaast handige gereedschappen om uw video's te herstellen en te retourcheren. Maak uw video's net zo professioneel als een regisseur. De tools om lagen en maskers en de gereedschappen om tekst toe te voegen. Vergroot daarnaast beetje bij beetje uw vaardigheden in Corel VideoStudio Ultimate 2019 door het tabblad Welkom te openen en alles over het programma te leren met de gemakkelijke studielessen*, sneltoetsen en galerijen van andere gebruikers. Dit tabblad wordt continu bijgewerkt en zo staat er altijd nieuwe content op die het u gemakkelijker maakt het programma te leren kennen. Naast deze lessen kunt u met Corel VideoStudio Ultimate een virtuele rondleiding door het programma nemen en zo alle aspecten van het programma onder de knie krijgen.

De krachtige functies van Corel VideoStudio Ultimate 2019 uitgebreid uitgelegd

Een overzicht van enkele nieuwe functies

Meer dan 50 aanpassingen:
Prestatie verhogende verbeteringen en nog gemakkelijker om te gebruiken: Doordat er is geluisterd naar de mensen die het programma gebruiken heeft. Deze zijn bijvoorbeeld aangebracht in de prestaties voor het sneller bewerken van uw video's, bijsnijden en daarnaast een betere ondersteuning voor 4K. Ook is het programma vereenvoudigd zodat u het gemakkelijker kunt gebruiken. Door al deze verbeteringen is het programma sneller en wordt de kwaliteit verhoogd.

Naadloze overgangen:

U kunt de opnamen tussen scènes omkeren, laten draaien, zwiepen of hierop zoomen met Naadloze overgangen die uw scènewisselingen grote energie verlenen. U hoeft alleen vergelijkbare kleuren of voorwerpen uit te lijnen voor een soepele en ingenieuze overgang tussen beelden. Kies uit overgangen op basis van sjablonen voor onmiddellijk resultaat of duik dieper in de materie en maak uw eigen naadloze overgangen.

Kleurcorrectie:

Versterk en corrigeer kleuren in uw beeld met een paar eenvoudige klikken. Stem de hoge lichten, verzadiging en helderheid en meer fijn af met de nieuwe, intuïtieve besturing. Laat de kleuren in uw video echt spreken met de besturingselementen voor de tint, verzadiging en de witbalans, waaronder aanpassingen via automatisch afstemmen. Stem de belichting tussen twee fragmenten af, maak de toon van uw video warmer en nog veel meer.

Overgangen met vervorming:
Transformeer één beeld, vorm of één opnamereeks en knip de opnamen tussen de scènes bij of plaats er overgangen tussen en voeg opnamen samen, zodat er geen zichtbaar begin of einde is.

Exporteer video met een transparante achtergrond:
Maak uw eigen unieke overlays en exporteer bewegende afbeeldingen, maskers of tekst met een transparante achtergrond, en dat allemaal met behulp van het nieuwe alfakanaal. Maak uw video op de overlaytrack en exporteer deze naar de .MOV-indeling met alfakanaal.

Videos voor een gesplitst scherm:
U kunt meerdere videostreams tegelijkertijd weergeven met de sjablonen voor video voor een gesplitst scherm. U kunt elementen eenvoudig slepen en neerzetten en heel indrukwekkende promovideo's maken of de hoogtepunten van uw laatste reis delen.

Volgpad aanpassen:
Stel de beweging van afbeeldingen, vormen, titels en overlays langs een gedefinieerd pad in met nieuwe, flexibele besturingselementen. Dit vormt de ideale manier om een leuk effect te creëren of bepaalde elementen in uw video te benadrukken.

Titelbewerker:
Vertel uw verhaal in grote stijl. Maak prachtige titels met beweging, tekst en afbeeldingen in de verbeterde titelbewerker. Wat u ook maakt - u kunt uw eigen titels in de bibliotheek opslaan, zodat u voor volgende producties niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

Opnamen van meerdere cameras bewerken:
Vertel uw verhaal vanuit meerdere hoeken. Het is eenvoudig om opnamen van meerdere cameras te combineren, bewerken en synchroniseren en om de hoek te selecteren die wordt weergegeven tijdens het afspelen van de video. U kunt maximaal 4 camerahoeken synchroniseren in VideoStudio Pro en maximaal 6 hoeken in VideoStudio Ultimate.

Stop-motionanimatie:
Sluit uw camera aan en maak frame voor frame een stop-motionanimatie. Nu met uitgebreide ondersteuning voor camera's van Canon en Nikon, instellingen voor automatisch vastleggen en nieuwe rastergereedschappen die het makkelijk maken om de beweging te besturen.

Bekijk volledige beschrijving
Minimaal aantal bits noodzakelijk 64-bit
Aanbevolen hoeveelheid RAM-werkgeheugen 8 GB
ID 3681
Dit product wordt vermeld in Fotobewerking, Multimedia
Merk Corel
Aantal installaties 1
Licentieduur Eenmalige aanschaf
Besturingssysteem Windows
Geschikt voor Windows 10,
Windows 8,
Windows 7
Beschikbare talen Engels, Duits, Japans

Vergelijkbaar met Corel PaintShop Pro 2019 Ultimate

Nu voor slechts:
,
99
€ 74.34 excl BTW

Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • Eenmalige aanschaf
 • Eenvoudig in gebruik
 • Het beste alternatief voor Adobe Premiere
 • Uitgerust met nieuwe functies, een verbeterde kwaliteit en zonder computervertragingen
 • Geschikt voor 1 Windows PC