FB-tracking

CorelDRAW Graphics Suite 2019 - Mac

Merk: Corel
Levertijd Beschikbaar binnen 24 uur
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
CorelDRAW Graphics Suite 2019 - Mac
Merk: Corel
Levertijd Beschikbaar binnen 24 uur
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!

CorelDRAW Graphics Suite 2019 - Mac


Durf op een andere manier te ontwerpen

U vindt alle vereiste tools voor professionele vectorillustratie, lay-out, fotobewerking en ontwerp om sneller, slimmer en op meer plekken te werken, met deze superieure software voor grafisch ontwerp.

Wat krijgt u?

De CorelDRAW Graphics Suite bestaat uit de volgende modules: 

 • CorelDRAW - Vectorillustratie:
  U beschikt over alle krachtige tools voor vectorillustratie en paginalay-out waarmee u elk project voor elke klant aankunt, met deze veelzijdige software voor grafisch ontwerp.
 • Corel Photo-Paint - Beeldbewerking:
  Haal het optimale uit uw foto's met de krachtige fotobewerkingsmogelijkheden van Corel PHOTO-PAINT 2019 en profiteer van een workflow die is geïntegreerd met CorelDRAW.
 • Corel Font Manager - Lettertypen verkennen en beheren:
  Organiseer en beheer uw lettertypebibliotheek met de intuïtieve Corel Font Manager 2019. U kunt uw favoriete lettertypen gebruiken zonder ze te hoeven installeren.
 • Capture 2019 - Tool voor schermopnamen:
  Leg in één klik afbeeldingen van uw computerscherm vast, waaronder het volledige scherm, afzonderlijke vensters of menulijsten, met CAPTURE 2019.
 • Aftershot 3 HDR - RAW-fotobewerking:
  Breng correcties en verbeteringen op professioneel niveau aan in uw RAW- of JPEG-foto's en creëer HDR-afbeeldingen (High Dynamic Range) met AfterShot 3 HDR. (Verkrijgbaar in het Engels, Duits en Japans)

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Waarom kiezen voor CorelDRAW?

Neem controle:
Beheer uw ontwerptraject en kies zelf hoe u de suite koopt. Profiteer van de premium mogelijkheden die voor het platform van uw keuze zijn ontwikkeld en werk onderweg met CorelDRAW.app.

Wees creatief:
Of u nu borden, logo's, webafbeeldingen of drukwerk ontwerpt, u kunt profiteren van ongeëvenaarde aanpassingen en andere mogelijkheden die uw unieke stijl perfect aanvullen.

Wees doelmatig:
Optimaliseer uw productie door tijd te besparen met een krachtige suite met creatieve toepassingen die intuïtieve gereedschappen koppelen aan snelheid, kracht en prestaties.

De krachtige functies van CorelDRAW 2019 uitgebreid uitgelegd

Het koppelvenster Voorwerpen
Het beheer van ontwerpelementen, lagen en pagina's heeft een totaal nieuw ontwerp gekregen. Met het nieuwe koppelvenster Voorwerpen krijgt u nu directe controle over de structuur van een document en snelle toegang tot alle onderdelen ervan.

Pixelworkflow
Zorg dat al uw afbeeldingen voor het web tot op de pixel nauwkeurig zijn. Lijn het pixelraster uit met uw paginarand, zodat de afbeeldingen die u exporteert scherpe randen hebben. Met de nieuwe knop Pagina uitlijnen op het pixelraster wordt het eenvoudig om vormen te vervolmaken.

Niet-destructieve effecten
Experimenteer met bitmapeffecten, pas ze toe of wijzig ze voor zowel bitmaps als vectorafbeeldingen zonder het bronvoorwerp of de bronafbeelding te wijzigen. Het nieuwe tabblad Effecten van het koppelvenster Eigenschappen is de centrale locatie voor niet-destructieve bewerking.

Sjablonen
Profiteer van de bijgewerkte workflow voor Nieuw van sjabloon en een groot aantal totaal vernieuwde sjablonen, die u gratis kunt downloaden via 'Meer' in het Welkomstscherm.

Laat u voor uw verbeelding niet aan uw bureau ketenen

Zet goede ideeën om in fantastische ontwerpen, op het moment dat u inspiratie krijgt, met CorelDRAW.app. Met deze krachtige webapp, die nu onderdeel is van CorelDRAW Graphics Suite 2019, krijgt u toegang tot uw werk waar en wanneer dat voor u het beste uitkomt. Meld u aan bij CorelDRAW.app wanneer u een klant een concept wilt tonen op een 2-in-1- of ander mobiel apparaat of ga extern aan de slag met creëren als u niet bij uw computer bent.

Onderweg ontwerpen
Maak nieuwe ontwerpen en open uw CorelDRAW-bestanden wanneer uw computer niet binnen handbereik is.

Opslaan in de cloud
Sla uw werk op in de cloud, zodat u het op elk gewenst tijdstip, vanaf elk systeem, kunt openen en delen.

Probleemloos importeren en exporteren
Profiteer van ondersteuning voor het importeren en exporteren van de indelingen CDR, PDF, PNG, JPEG en SVG.

Functies die u elders niet zult aantreffen

CorelDRAW Graphics Suite beschikt over tijdbesparende tools die andere grafische software niet heeft, of waarvoor een plugin is vereist. Bekijk de functies die u alleen in CorelDRAW vindt.

Summetrie:
Maak in real-time een reeks symmetrische ontwerpen, van eenvoudige voorwerpen tot complexe caleidoscopische effecten, en geef uw productiviteit een boost door een workflow te automatiseren die normaal gesproken veel tijd kost.

Pointillizer:
Genereer in slechts enkele klikken hoogwaardige vectormozaïeken op basis van elk willekeurig aantal geselecteerde vector- of bitmapvoorwerpen. Dit effect is gebaseerd op de pointillistische schildertechniek en is fantastisch voor het maken van bedekkende voertuigbekleding, raamdecoraties en meer.

LiveSketch:

Schetsen en ontwerpen wanneer de inspiratie toeslaat! LiveSketch™ is een baanbrekend gereedschap dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie en machine learning. Hiermee worden schetsen uit de vrije hand omgezet in nauwkeurige vectorkrommen op apparaten met touchmogelijkheden. 

Schaduweffecten:
Manipuleer live schaduwen met uw cursor, met het Schaduwgereedschap. Hiermee kunt u de tijdrovende taak van het aanpassen van de positie ervan in een dialoogvenster vermijden. De unieke Blokschaduwfunctie, die ideaal is voor gebruikers die werken met snijders en plotters, voegt gevulde vectorschaduwen toe aan voorwerpen en tekst, waardoor het aantal lijnen en knooppunten in schaduwen veel kleiner is.

Bekijk volledige beschrijving
Minimaal aantal bits noodzakelijk 64-bit
Aanbevolen hoeveelheid RAM-werkgeheugen 8 GB
ID 3683
Dit product wordt vermeld in Fotobewerking, Multimedia
Merk Corel
Aantal installaties 1
Licentieduur Eenmalige aanschaf
Besturingssysteem Mac
Geschikt voor Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra,
Mac OS 10.14 Mojave
Beschikbare talen Engels, Duits, Japans
December actie: Normaal € 877,00
Bespaar nu € 147.10!
€ 699 ,
00
€ 577.69 excl BTW

Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • Eenmalige aanschaf
 • Eenvoudig in gebruik
 • Het beste alternatief voor Adobe Illustrator
 • Uitgerust met nieuwe functies, een verbeterde kwaliteit en zonder computervertragingen
 • Geschikt voor 1 Mac