FB-tracking

Adobe Lightroom 6 - Nederlands - Windows/Mac

Merk: Adobe
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Adobe Lightroom 6 - Nederlands - Windows/Mac
Merk: Adobe
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

Op = op! Laatste exemplaren! Adobe Lightroom 6 is binnenkort niet meer leverbaar. 

Let op, dit zijn de laatste exemplaren van Adobe Lightroom 6. Daarna is Lightroom 6 niet meer te verkrijgen.
Lightroom 6 gaat over in Lightroom CC. Bekijk hiervoor deze vervangende producten:


Adobe Lightroom 6: De perfecte start voor iedere fotograaf!

Adobe Lightroom 6 is zowel geschikt voor Windows als Mac. Lightroom mag op twee apparaten geïnstalleerd worden, waarvan u er één tegelijk mag gebruiken. Dit is de Nederlandstalige versie van Lightroom. Dit betreft een levenslange licentie welke u altijd en onbeperkt kunt installeren. Lightroom 6 werkt alleen op 64 bits machines.

Altijd de nieuwste Lightroom

Licentie2GO levert altijd de nieuwste versie van Lightroom. We verversen onze downloads om te zorgen dat u altijd de nieuwste versie kunt installeren. Zo weten we zeker dat de software perfect werkt en dat uw camera ondersteund wordt. Wilt u werken met RAW-bestanden? Controleer dan direct of uw camera in de lijst met ondersteunde camera's staat: Lightroom camera raw ondersteuning.


Met Adobe Lightroom is je fotografie overal beschikbaar. Orden, bewerk en deel je foto’s vanaf elke locatie - op je computer, op het web, op je iPad en op je iPhone- of Android-apparaten. Het zijn al je foto's. Alles op één plek. Je foto's komen niet altijd overeen met het tafereel zoals je het je herinnert. Maar met Adobe Lightroom beschik je over alle gereedschappen die je nodig hebt om het beste in je fotografie naar voren te brengen. Verbeter kleuren, maak saaie opnamen levendiger, verwijder storende objecten en trek scheve opnamen recht. Bovendien bevat de nieuwste release krachtige nieuwe manieren om atmosferische waas aan te passen, ongelooflijke HDR-afbeeldingen en panorama’s te maken, en nog veel meer.

Adobe Lightroom 6 in het kort:

 • Digitale foto's verwerken;
 • Eenvoudig foto's van specifieke personen terugvinden via gezichtsherkenning;
 • HDR-afbeeldingen en panorama's maken;
 • Scheve afbeeldingen rechttrekken;
 • Organiseer uw fotobibliotheek in mappen, met tags, locaties en personen;
 • En nog veel meer; Adobe Lightroom is de ideale start voor semi-professionele fotografen voor het beheren en bewerken van foto's.

Een greep uit de mogelijkheden van Adobe Lightroom 6

Zoek personen op uw foto's

Orden uw foto's op persoon en vind foto's van bijvoorbeeld uw kinderen op uw computer. Met de nieuwe indeling van Adobe Lightroom is dit alles in een handomdraai geregeld. Foto's kunt u groeperen op persoon. Zo vind u nog makkelijker alle foto's waar uw zoon of dochter op staat.Orden uw foto's op locatie

Met Adobe Lightroom heeft u in een handomdraai alle foto's van die ene shoot op locatie terug gevonden. Op de kaartweergave ziet u direct waar een foto gemaakt is. U koppelt eenvoudig extra foto's aan een locatie en u brengt zo eenvoudig een "fotoreis" in kaart. Uiteraard geven de meeste camera's deze locatie tegenwoordig vanzelf door, waardoor het ordenen nu sneller gaat dan ooit tevoren|

Eenvoudige fotobewerking

Met Lightroom heeft u de basisbewerkingen van foto's in een handomdraai geregeld. Bijvoorbeeld het maken van fotoboeken of videopresentaties. Ook het rechtzetten van scheve foto's, het maken van visuele verhalen etc. Ook het bewerken van de foto zelf is mogelijk, bijvoorbeeld het maken van panoramafoto's, het aanpassen van kleuren en tonen of het aanpassen van de waas op een foto. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos uit te breiden met Photoshop.


Lightroom 6 als complete oplossing:

Ontworpen als een complete oplossing voor het organiseren, bewerken en exporteren van foto's. Adobe Photoshop Lightroom 6 is een all-inclusive, non-destructive systeem die geschikt is voor alle aspecten van post-productie. In deze versie ziet u een verbetering in een verscheidenheid van functies. De zesde editie van Lightroom bevat een paar Merge modes, HDR en Panorama, voor de naadloze compositie van meerdere afbeeldingen om het dynamisch bereik te verhogen of het totale gezichtsveld van foto's te verhogen. Facial Recognition-technologie wordt nu gebruikt om u te helpen bij het organiseren van uw foto's. Daarnaast zijn er algemene updates gedaan om de prestaties van het programma te verbeteren. Als afronding van de post-productie workflow, kunt u met deze editie van Lightroom ook geavanceerde video-diavoorstellingen van uw beeldmateriaal creeren en HTML-5 compatibele web galleries produceren voor het delen van uw werk op meer dynamische manieren.

Nieuwe functies:

 • Eenvoudig met HDR werken
 • Gezichtsuitdrukking herkennen
 • Panorama creatie
 • Geavanceerde videopresentaties
 • Betere besturing van filters
 • Eevoudig delen van uw werk
 • Android ondersteuning
 • Preset tools creëren
 • Sneller aanpassen, uitlijnen en rechttrekken
 • Snellere prestaties
 • HTML5-compatible webgalerieën

Bekijk volledige beschrijving
Minimaal aantal bits noodzakelijk 64-bit
Aanbevolen hoeveelheid RAM-werkgeheugen 8 GB
ID 2497
Dit product wordt vermeld in Fotobewerking, Adobe Lightroom 6, Grafisch, Adobe
Merk Adobe
Aantal installaties 2
Licentieduur Eenmalige aanschaf
Besturingssysteem Windows,
Mac
Geschikt voor Windows 10,
Windows 8,
Windows 7,
Mac OS 10.11 El Capitan,
Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra
Beschikbare talen Nederlands
Minimale hoeveelheid RAM-werkgeheugen 4 GB

Onze alternatieven:

Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • Geschikt voor: Twee apparatenU mag Lightroom 6 op maximaal twee computers activeren en op één computer tegelijk gebruiken
 • Geschikt voor: Windows, Mac
 • Levenslange licentie
 • Taal: Nederlands
 • Werkt alleen op 64 bit