Adobe Premiere Elements 2021 | Mac | Meertalig

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Video's bewerken!

Adobe Premiere Elements 2021 laat je op een eenvoudige manier video-opnames bewerken. Wil je snel aan de slag om jouw opnames om te toveren tot mooie films dan is Adobe Premiere Elements 2021 helemaal iets voor jou!

Je ziet ze regelmatig op Facebook, Snapchat, Twitter, Youtube, Vimeo en Instagram; flitsende filmpjes vol met mooie effecten, fraaie beelden en geluiden. Het lijkt alsof de filmpjes gemaakt zijn door een professional die een jarenlange opleiding heeft gevolgd om tot deze bijzondere producties te komen. Niets is minder waar. Jij kan het ook! Desnoods met je mobiel! Een bruiloft, een festival, een vakantie, een uitstapje of een familiefeest, tegenwoordig kun je alles prima filmen met een mobiel of andere camera.

Combineer de losse filmpjes, voeg mooie overgangseffecten toe, importeer er foto's bij, zet er muziek onder en vertel je verhaal met tekst en bewegende beelden precies zoals jij dat wil. Zet het op YouTube zodat ze wereldwijd bewonderd kunnen worden. Adobe Premiere Elements 2021 helpt je dit allemaal op een eenvoudige manier te realiseren.

Wil je ook je foto's kunnen bewerken en op die manier foto's en video's combineren tot spectaculaire presentaties dan hebben we daar 1 pakket voor: Adobe Photoshop Elements + Adobe Elements Premiere.

Adobe Premiere Elements 2021 is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Apple computers mag installeren. Deze gebruiker mag het pakket op 1 apparaat tegelijkertijd gebruiken. Premiere Elements werkt alleen in combinatie met 64-bits OSX systemen.

Licentie2GO = Adobe Partner (de voordelen)

Licentie2GO is Adobe Retail Partner: We zijn niet zomaar partner van Adobe omdat het een leuk logo of een extra vermelding oplevert. Nee, we doen dit voor onze klanten.

Door direct met Adobe samen te werken koop je gegarandeerd legitieme software, krijg je ondersteuning van Licentie2GO én van Adobe en mag je installeren op niet 1, maar op 2 computers. Her-installeren / overzetten naar een andere computer is daarbij altijd toegestaan.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die je graag verder helpen, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Adobe Premiere Elements 2021 - de nieuwste functionaliteiten

Nauwkeurige videoselecties maken

Selecteer een bepaald object – of gebied – van je video en pas moeiteloos een effect toe dat tijdens de hele video actief blijft.

Effecten in real-time bekijken

Dankzij de nieuwe GPU-versnelling worden veel effecten mooi (zonder rendering) weergegeven – en worden je video’s sneller bijgesneden.

Bewerkingsopties met instructies bieden meer creatieve mogelijkheden

Van eenvoudige aanpassingen tot grappige animaties, overgangen en artistieke effecten – met 25 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moeiteloos de gewenste look. Volg gewoon de stappen en al doende leer je.

Fraaie video’s met dubbele belichting maken

Geef je films een magisch tintje met dubbele belichting. Volg gewoon de eenvoudige stappen om een video binnen een foto af te spelen en krijg het beste van twee werelden.

Bewegende matte bedekkingen toevoegen

Geef je video een artistiek tintje met een bewegende matte bedekking. Pas verschillende vormen en animatiestijlen toe op volledige video’s of bepaalde scènes, of gebruik ze als overgangen.

Nieuwe muzieknummers uitproberen

De perfecte video heeft de perfecte soundtrack nodig. Creëer precies het juiste gevoel met gloednieuwe muzieknummers.

Automatisch een back-up van je catalogusopzet maken

Catalogiseren – albums, tags met sleutelwoorden, mensen, plaatsen, evenementen, enzovoorts – is essentieel om je foto- en videobibliotheek te ordenen. Er wordt nu automatisch een back-up van al deze informatie gemaakt, zodat je die snel kunt herstellen.

Ga direct aan de slag met onmisbare videobewerkingtools!

Begin gelijk met het bewerken van jouw video's en maak er iets fantastisch van. Adobe zal automatische creaties voor je maken die je bijvoorbeeld als een startpunt kunt gebruiken. Deze automatische creaties van Adobe Premiere Elements kunnen bijvoorbeeld videocollages of presentaties zijn. Via het nieuwe beginscherm kun je makkelijk aan de gang gaan met het bewerken van je video's! Zie in één oog opslag wat er nieuw is. Hiermee kun je gelijk aan de slag gaan met de nieuwste functionaliteit van Adobe Premiere Elements. Gebruik de nieuwe functionaliteiten om je inspiratie om te zetten in een prachtig eindresultaat met behulp van de Adobe handleiding die je ook treft op je beginscherm. Wanneer je klaar bent met het bewerken van je video's kun je deze herinnering simpel delen. In bijvoorbeeld de vorm van unieke en prachtige collages tot hilarische memes.

Adobe logo

De voordelen van Adobe

 • Eenmalige aanschaf zonder abonnement. Eenmalig aanschaffen, onbeperkt gebruiken.
 • Automatische creaties Met de automatische creaties van Adobe kunt u gemakkelijk uw video's delen
 • Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 • Herinstalleren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Herinstalleren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!
Licentie2GO Logo - Koop Software Slimmer

Adobe Premiere Elements 2021 is eenvoudige videobewerkingssoftware die alles omvat

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

 • Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je eenvoudig video’s bewerken, maken, ordenen en delen om je films naar een hoger niveau te tillen.
 • Selecteer een bepaald object – of gebied – van je video en pas moeiteloos een effect toe dat tijdens de hele video actief blijft.
 • Verbeter moeiteloos korrelig, bij weinig licht gemaakt beeldmateriaal, haal foto’s uit je video’s, en nog veel meer.
 • Van eenvoudige aanpassingen tot leuke animaties, overgangen en artistieke effecten – met 25 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed:
 • Creëer fraaie beelden met dubbele belichting, voorzie je video’s van bewegende matte bedekkingen en nog veel meer om moeiteloos de gewenste look te krijgen.
 • Wanneer je klaar bent, deel je je films op diverse manieren met vrienden en familieleden.


*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.


Bekijk volledige beschrijving
Oktober actie:
30
€ 69, 95
Adviesprijs: € 100.43

Samengevat

 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor: OSX (Alleen 64-Bit)
 • Kies zelf de taal (tijdens installatie)
 • 1 Gebruiker, per gebruiker max. 2 installaties
Licentie2GO relaxt software kopen

Adobe kopen bij Licentie2GO

 • Legitieme software met installatie-garantie
 • Videobewerking voor beginners en professionals
 • Meertalige helpdesk: 7 dagen per week