Norton 360 Deluxe | 5 Apparaten | Eenmalig Jaarabonnement | 2022 | 50 GB Cloud Opslag

Merk: Norton
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Norton 360 Deluxe - Eenmalig jaarabonnement

Norton 360 Deluxe 2022 - eenmalig jaarabonnement is de perfecte keus als je de beste antivirus bescherming kopen wilt. Norton staat aan de absolute top met Norton 360 en biedt naast uitgebreide bescherming tegen virussen ook optimale protectie tegen ransomware, cryptoware en diefstal van persoonsgegevens. Tel daarbij op dat Norton 360 Deluxe ook uitgerust is met een wachtwoordbeheerder, VPN, veilig bankieren en 50 gig cloudopslag en je mag wel zeggen dat Norton 360 Deluxe - eenmalig jaarabonnement een uitgebreid pakket is die niks te wensen overlaat.

Activatie zonder bankgegevens achter te laten

Jij houdt de controle! Deze versie van Norton 360 Deluxe vereist geen bankgegevens tijdens het registreren en activeren. Direct na activatie start het jaarabonnement zonder dat je vastzit aan een automatische verlenging. Over een jaar krijg je van ons een verlengaanbod zodat je eenvoudig en snel kunt verlengen. Vergeet niet te verlengen, anders stopt na 1 jaar de beveiliging!

Norton Dark web monitoring

Nu met Dark Web Monitoring

Norton heeft sinds kort Dark Web Monitoring toegevoegd aan de Norton 360 reeks. Dark Web Monitoring scant het dark web en privéforums voortdurend op persoonlijke informatie en stuurt je meldingen als er iets wordt gevonden wat schadelijk voor je is. Dit is extra belangrijk in deze tijd waarin veel datalekken plaatsvinden en je persoonsgegevens gestolen worden. Dark Web Monitoring is inbegrepen bij Norton 360 Premium bij aankoop via Licentie2GO. Meer weten? Bekijk dan onze speciale Norton's Dark Web Monitoring pagina.

Trots partner en Platinum Reseller van Norton!

Licentie2GO werkt nauw samen met Norton. We zijn Platinum Reseller; de hoogste partnerstatus van Norton! Norton 360 koop je veilig en vertrouwd bij Licentie2GO. Licentie2GO levert alle Norton pakketten als eerste installatie of verleng jouw Norton 360 van vorig jaar. Al meerdere jaren is Norton 360 als beste getest; hiermee is dit product niet alleen een veilige keuze, maar ook nog eens de beste! Norton 360 kopen doe je natuurlijk bij Licentie2GO!

norton platinum reseller


Norton 360 Deluxe | Windows, Mac, Android en iOS

Norton 360 Deluxe - eenmalig jaarabonnement is de opvolger van Norton Internet Security en van Norton Security Deluxe. Belangrijk om te weten is dat deze software opnieuw geïnstalleerd moet worden om de verlenging naar Norton 360 Deluxe uit te voeren. Onze activatiehandleiding zal je hiermee stap voor stap helpen. Gebruik je nog het oude Internet Security of Security Deluxe? Dan adviseren we om zo snel mogelijk de overstap naar Norton 360 te maken.

Norton Security Deluxe

Geen bankgegevens vereist om te kunnen activeren

Dit pakket van Norton Symantec biedt 1 jaar beveiliging en is geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS. Tijdens het activeren zal Norton je niet verplichten om betaalgegevens in te voeren. Je zult dus volgend jaar zelf weer moeten verlengen. En natuurlijk kun je dat weer goedkoop bij Licentie2GO doen! Volgend jaar wanneer je licentie dreigt te verlopen, stuurt Licentie2GO je een persoonlijk verlengingsaanbod toe, waardoor je altijd de voordeligste prijs betaald.

Nieuwe en verbeterde functies bij Norton 360

Apparaatbeveiliging:
Om je pc's, Macs, Android- en iOS-apparaten optimaal te beschermen, bevatten Norton 360 beveiligingsfuncties zoals Password Manager om je online wachtwoorden veilig te beheren, Cloud Backup om belangrijke bestanden en documenten op te slaan en te beschermen als een preventieve maatregel voor gegevensverlies en Ouderlijk toezicht om je kinderen te helpen veilig het internet te verkennen.

Bescherming tegen identiteitsfraude:
Identiteitsbedreigingen gaan verder dan je computer of mobiele apparaat. Identiteitsdieven kunnen je persoonlijke gegevens stelen uit je mailbox, een medisch kantoor of het kopen op het darkweb. Norton 360 met LifeLock helpt je te beschermen tegen bedreigingen voor je identiteit, zowel online als offline.

Online Privacy:
Bezorgd over je online privacy? Norton 360 heeft Secure VPN toegevoegd, een virtual private netwerk om je online activiteiten te coderen, wat vooral belangrijk is op openbare wifi-hotspots. Norton heeft ook PC SafeCam toegevoegd om de webcam van je computer te beschermen tegen toegang op afstand.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Intrusion Prevention:
  Analyseert informatie afkomstig van een netwerk en blokkeert potentiële bedreigingen voordat ze je computer raken.
 2. Antivirus met Advanced Machine Learning:
  Scant en verwijdert malware bestanden die een apparaat binnenkomen, met behulp van machine learning en emulatie.
 3. Reputatiebeveiliging (Insight):
  Gebruikt de reputatiegegevens die zijn verzameld in het Global Intelligence Network van Symantec om vrijwel elk softwaretoepassingsbestand op de planeet (pc) te classificeren.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Gedragsbescherming (SONAR):
  Controleert toepassingen op verdacht gedrag en vindt automatisch bedreigingen.
 • Proactive Exploit Protection:
  Helpt beschermen tegen aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in applicaties of het besturingssysteem.
 • Power Eraser:
  Helpt bij het detecteren en verwijderen van toepassingen en malware met een hoog risico die zich mogelijk op je computer bevinden.
Bekijk volledige beschrijving
Mei actie:
29
€ 49, 95
Adviesprijs: € 69.99
Samengevat
 • 5 installaties
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
 • Geen bankgegevens vereist tijdens activatie
 • Beschikbare talen: Nederlands, alle talen
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Inclusief 50GB Cloudopslag
 • Inclusief VPN module
 • Dark Web Monitoring
Licentie2GO relaxt software kopen
Norton kopen bij Licentie2GO
 • Alles in 1 pakket: altijd de beste beveiliging
 • Incl. Norton Virus Protection PromiseKomt er toch een virus op uw computer en kan Norton dit niet verwijderen? Dan ontvangt u het aankoopbedrag terug!
 • Gegarandeerd legitieme software
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software