Norton Actieve Bescherming Promo

Norton trakteert met cadeaus!

Norton beschermt je apparaten al jaren op de meest actieve manier. Iedere Norton gebruiker is verzekerd van een optimale bescherming. Deze actieve bescherming wordt nu tijdelijk uitgebreid met mooie cadeaus voor iedereen die graag in beweging is. Zo kun je kiezen uit een mooi trainingspak die je warm houdt maar ook zeer comfortabel zit. Of kies voor een complete loopoutfit waarmee je duidelijk te zien bent en die op een opvallende manier laat zien dat je op straat loopt. Ook dát is bescherming! Of kies uit 1 van de vele leuke accessoires: fietsstickers, een fietslicht, een reflecterende heuptas of een gsm houder. Er zit altijd wel wat voor je bij. En daarmee houdt het nog niet op! Als je een originele foto van jezelf post (met je cadeau) op Facebook of Instagram dan maak je kans op een exclusieve wielrenners outfit van het bekende merk Vermarc.

Deze schitterende actie loopt tot 30 juni 2021 en is van toepassing op 2 van de topproducten van Norton: Norton 360 Standard, waar je 1 apparaat mee beveiligt, en Norton 360 Premium waar je 10 apparaten mee kunt beveiligen. Norton 360 Deluxe maakt geen deel uit van deze actie. Voor die versie doen we een donatie bij iedere verkoop: Norton Make-A-Wish Actie.


Norton 360 Deluxe


Norton 360 Deluxe


Hoe claim je je cadeau?

 • Klik op de blauwe knop om het product in de winkelwagen te plaatsen.
 • Betaal de licentie aan Licentie2GO met iDeal, Creditcard, Paypal of Afterpay.
 • Installeer- en Activeer je Norton-licentie via de bijgeleverde installatie-handleiding *.
 • Nadat de installatie en activatie gelukt is bezoek je de actie-pagina van Norton en kies je je cadeau: Norton Actieve Bescherming promo
 • * Heb je moeite met installeren of wens je hierbij wat hulp? De e-mail en chat-support van Licentie2GO staat gratis tot je beschikking. Wil je liever dat alles voor je geregeld wordt, koop dan ook de installatieservice.

  Over Norton

  Norton is marktleider in Europa als het gaat om consumentenbeveiliging. Norton 360 biedt maximale beveiliging en werkt op al je apparaten. Hij werkt op Windows, Mac en op mobiele apparaten. Bescherm jezelf tegen malware, virussen en andere digitale dreigingen.

  Geen zorgen; we doen niet aan kleine lettertjes. Na 1 jaar stopt de licentie, verleng je via Norton of koop je je verlenging eenvoudig via Licentie2GO. Je wordt vooraf altijd geïnformeerd over de einddatum en de mogelijkheden voor verlengen. 

  Deze promotie is alleen beschikbaar voor klanten die wonen in Nederland of in Belgie.