FB-tracking

Nuance Power PDF Standard 3.0 1PC Windows

Brand: Kofax
Delivery time In Stock
Delivery form Download This product is available for download right away.

Nuance Power PDF Standard Versie 3.0 - Eenvoudig een PDF maken en samenstellen

Nuance Power PDF maakt het u gemakkelijker dan ooit om een PDF-bestand te maken, converteren, bewerken, samenstellen en te delen. Nuance Power PDF beschikt over alle gewenste opties die u nodig heeft en maakt het voor u makkelijk om bijvoorbeeld formulieren in te vullen. Daarom is Nuance Power PDF Standard voor u de beste en slimste keuze voor al uw PDF-bewerkingen.

Nuance Power PDF Standard in vergelijking met Nuance Power PDF Advanced

Naast alle functies die zijn inbegrepen bij Nuance Power PDF Standard is Advanced nog een stuk uitgebreider. Nuance Power PDF Advanced is bijvoorbeeld uitgerust met extra functies voor connectiviteit, beveiliging en een verbeterde samenwerking. Ook kunt u gemakkelijk PDF's ondertekenen en verzenden met DocuSign en samen met andere gebruikers in uw netwerk aan hetzelfde document werken.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De uitgebreide functies van Nuance Power PDF Standard 3.0

Met Nuance Power PDF Standard kunt u PDF's bewerken, samenvoegen of opmerkingen toevoegen. Combineer formulieren, bewerk deze en stel deze samen. Deel deze vervolgens gemakkelijk als een PDF-bestand. Ook is het met Nuance Power PDF Standard gemakkelijker om een PDF te maken van gescande papieren en deze om te zetten naar een doorzoekbaar bestand.

De krachtige eigenschappen van Nuance Power PDF Standard

 • U kunt nu vanuit elke toepassing eenvoudig een PDF maken en samenstellen: Combineer bestanden en verplaats pagina’s door ze te slepen. Scan papieren documenten met één klik van de scanner direct naar PDF.
 • Converteer PDF-bestanden nauwkeurig naar bewerkbare Office-documenten: Converteer uw PDF gemakkelijk naar bijvoorbeeld een Word- of Excel bestand.
 • Verbeterde documentbeveiliging: Bepaal zelf wie uw PDF-documenten mag bekijken, afdrukken of wijzigen met behulp van wachtwoorden en toegangsrechten.
 • Ondersteund Windows 10-apparaten met Touch technologie: Gemakkelijk navigeren, een notitie tekenen of typen: een beweging met uw vingers of een pen op uw tablet is voldoende. Ook worden de groottes van de werkbalken en pictogrammen in de Touch modus geoptimaliseerd om voor u de bediening met uw vingers zo gemakkelijk mogelijk te maken.
 • Gemakkelijke navigatie die hetzelfde werkt als in Microsoft Office 2016 of eerdere versies: Met een gemakkelijke en moderne gebruiksinterface zoals in Microsoft Office zorgt u voor een minimaal leertraject en verhoogt u de productiviteit.
 • Zoek efficiënter: Met geavanceerde zoekfuncties worden gemarkeerde woorden en plaatsen in het document vermeld, zodat u dit snel kunt terugvinden.
 • Ondersteuning van populaire internetbrowsers: Met één klik kunt u nu gemakkelijk internetpagina’s vanuit Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome overzetten naar compacte PDF bestanden.
 • Ongekende productiviteit dankzij geautomatiseerde workflows: Vereenvoudig taken in workflows voor scannen, vastleggen, converteren en zwartmaken van documenten.
 • Rechtstreeks verbinding maken met documentmanagementsystemen: Check PDF’s rechtstreeks uit en in bij populaire documentmanagementsystemen, zowel lokaal binnen uw bedrijf als in de cloud.
 • Converteer papier efficiënter naar doorzoekbare PDF’s.
 • Beoordeel documenten en werk samen in een gestroomlijnd proces.
See full description
10
MSRP: € 109,00
€ 80.95 Ex VAT

Summarized

 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor Windows
 • Geschikt voor 1 PC
 • Met lint-gereedschappen voor de snelste route naar de benodigde functie
 • Voor het snel en eenvoudig converteren en bewerken van PDF's
Licentie2GO relaxt software kopen