FB-tracking

Parallels Desktop 15 1Jaar - Thuisgebruik

Levertijd Beschikbaar over 24-48 uur
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
Levertijd Beschikbaar over 24-48 uur
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!

Parallels Desktop 15 voor Mac - Thuisgebruik

Parallels komt dit jaar weer met een verbeterde versie Parallels Desktop voor uw Mac! Producten van dit merk maken het simpeler om toegang te krijgen tot applicaties en bestanden. Parallels Desktop 15 is uitgerust met meer dan 50 nieuwe kenmerken!

Inclusief performance verbeteringen, graphics en de nieuwste versies van de handige Parallels Toolbox en Access voor Mac en Windows. Parallels Desktop 15 voor Macis geschikt voor 1 gebruiker en heeft een looptijd van 1 jaar. Daarnaast is het product in verschillende talen beschikbaar, onder andere: Engels, Duits en Italiaans.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Met meer dan 50 verbeterde en vernieuwde functies

Parallels Desktop 15 brengt het beste van Windows en Mac bij elkaar. Parallels Desktop 15 is de makkelijkste en snelste oplossing om Windows en bijbehorende apps en applicaties op uw Mac te laten draaien. Ook dit jaar zijn er weer talloze functies vernieuwd en verbeterd en heeft Parallels dit jaar extra aandacht geschonken aan Performance, Graphics en het gebruik van het programma zelf. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken

De unieke functies van Parallels Desktop 15 verder toegelicht;

 • Bliksemsnel: Grafische en resource-hongerige applicaties van Windows kunt u nu moeiteloos op uw Mac draaien zonder dat deze vertraagd!
 • Up-to-date: Paralles Desktop 15 is geoptimaliseerd voor de nieuwste Windows 10 update en daarnaast geïntegreerd met de nieuwe macOS.
 • Office 365 integratie:Zorgt ervoor dat documenten van Word, Excel of PowerPoint in Safari worden geopend in het originele Office programma.
 • DirectX ondersteuning: Vanaf MacOS Mojave kunt u binnen uw virtuele machine gebruik maken van DirectX, hierdoor zullen grafische applicaties beter werken!

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

De vernieuwde en verbeterde functies van Parallels Desktop 15 voor Mac

MacOS 10.15 – Klaar voor Catalina

MacOS gaat hun langverwachte MacOS Catalina introduceren, inclusief Sidecar-ondersteuning. Parallels Desktop 15 is hierop ingesteld en de ondersteuning voor extra functies voor Catalina zijn in ontwikkeling. Deze zullen worden geïntroduceerd zodra MacOS 10.15 Catalina gereleased wordt. Als u besluit Parallels Desktop 15 aan te schaffen of opwaardeert is uw apparaat gereed voor deze updates. Parallels Desktop 15 ondersteunt MacOS 10.15 Catalina (zodra deze wordt vrijgegeven), Mojave 10.14, High Sierra 10.13 en Sierra 10.12.

Graphics

Via Apple Metal* worden DirectX 9, Direct X10, en DirectX 11 ondersteunt door Parallels Desktop 15. Door de toevoeging van DirectX 11 kunt u nu games en grafisch intensievere applicaties probleemloos uitvoeren. Denk hierbij aan Autodesk 3ds Max 2020, Lumion FIFA 19 of Fallout 4 en nog veel meer.

*MacOS Mojave is vereist. MacOS Cataline (zodra deze wordt vrijgegeven) wordt aanbevolen voor de beste prestaties en deze is vereist voor een aantal toepassingen.

Mac-integratie

E-mailbestanden van Finder. Parallels Desktop 15 heeft een ondersteuning toegevoegd aan het Delen menu in Finder. U kunt vanaf nu bestanden verzenden vanuit MacOS vanuit een Windows e-mailtoepassing. U hoeft slechts op Delen te klikken in Finder en vervolgens kiest u voor Verzenden met Windows e-mailapp en uw bestanden worden verzonden door uw e-mailclient in Windows.

Screenshots naar Windows

Nu nog gemakkelijker een screenshot slepen en daar droppen op de plek waar u dit wenst. Apple heeft schermafbeeldingen maken nu nog gemakkelijker gemaakt voor Mojave en Catalina. Bij vorige versies was het mogelijk dat dit niet was te gebruiken in Windows-toepassingen. Parallels Desktop 15 maakt dit nu mogelijk en biedt de mogelijkheid om afbeeldingen rechtstreeks vanuit Safari, Foto’s of andere Mac-applicaties te slepen.

Apple Pencil en Sidecar

Gebruik Apple Pencil® in uw favoriete Windows-toepassingen met extra ondersteuning voor kantelen en gummen. Met Sidecar kunt u bijvoorbeeld uw iPad als tweede scherm gebruiken om uw Windows-toepassingen uit te breiden.

Bluetooth

Met de introductie van Parallels Desktop 15 worden nu ook een extra categorie Bluetooth apparaten ondersteunt. Sluit bijvoorbeeld uw Xbox One-controller, Logitech Craft-toetsenbord en meer apparaten aan. Dankzij de ondersteuning voor Bluetooth Low Energy kunt u bovendien uw spellen spelen op een virtuele Windows 10 machine!

OS Compatibiliteit met Linux

In Parallels Desktop 15 wordt Virtio GPU aangeboden. Hiermee worden kant-en-klare muis, dynamische resolutie en multi-monitorondersteuning ondersteunt. Dit kunt u zelfs gebruiken zonder Parallels Tools.

Prestaties - Werk sneller en efficiënter

Met Parallels Desktop 15 zult u aanzienlijke prestatieverbeteringen ervaren. Office-toepassingen zullen bijvoorbeeld tot 80% sneller starten en u zult een snellere gebruikersinterface voor Parallels Desktop ontdekken. Daarnaast kunt u genieten van tot 15% snellere grafische 3D verbeteringen (het beste resultaat wordt bereikt op 3DMark13 Cloud Gate-test met AMD Radeon graphics).

Bekijk volledige beschrijving
Merk Parallels
Aantal installaties 1
Licentieduur 1 jaar
Besturingssysteem Mac
Geschikt voor Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra,
Mac OS 10.14 Mojave,
Mac OS 10.15 Catalina
Beschikbare talen Engels, Duits, Frans, Spaans
ID 3715
Dit product wordt vermeld in Backup en Onderhoud, Virtualisatie
0 0
Nico B - 29-10-2019
Parallels Desktop 15 - Eenmalige aanschaf - Thuisgebruik

 • Topaanbieding! Veel waar voor je geld.
 • Razendsnelle installatie
 • Razendsnel zonder systeemvertraging!
 • Installatie klik-en-klaar!
 • Iedereen moet dit hebben

0 0
Jozef R - 21-10-2019
Parallels Desktop 15 - Eenmalige aanschaf - Thuisgebruik

Beste,het installeren was niet zozeer een probleem, mijn bedoeling was enkel 2 applicaties te installeren met windows 10 die niet in de Apple store voorkomt, nu heb ik pas gezien dat men daarvoor de volledige windows moet installeren en nog erbij dient aan te schaffen, dit is natuurlijk een fout van mezelf omdat ik mijzelf niet genoeg info heb verschaft. Toch bedankt voor de nodige assistentie. Ik laat parrallels staan en eventueel een tweedehands besturing te bekomen. Je mag mijn beoordeling gerust op internet plaatsen, het kan anderen helpen ziich goed te informeren op voorhand, dit wil niet zeggen dat het een slecht programma is het is de ideale oplossing werken met de ideale computer en toch windows apps gebruiken, ik heb enkel 8 GB RAM dit kan de oorzaak zijn van de vertraging.Ik zal aavinken voor contact misschien is er een andere oplossing. Mvg Jozef Regheere. [email protected]

 • Goedkope aankoop
 • Snelle installatie
 • Snel programma.
 • Eenvoudige installatie

0 0
Irene Van W - 07-10-2019
Parallels Desktop 15 - Eenmalige aanschaf - Thuisgebruik

Werkt erg goed en snel, wel gaat de ventilator in mijn MAcBook harder blazen als ik Windows aan heb.

 • Topaanbieding! Veel waar voor je geld.
 • Razendsnelle installatie
 • Razendsnel zonder systeemvertraging!
 • Installatie klik-en-klaar!
 • Iedereen moet dit hebben

0 0
M. K - 21-09-2019
Parallels Desktop 15 - Eenmalige aanschaf - Studentenversie

 • Iedereen moet dit hebben
 • prijzig

Meer reviews Minder reviews
Januari actie: Normaal € 99,99
Bespaar nu € 20.69!
€ 74 ,
95
€ 61.94 excl BTW

Parallels kopen bij Licentie2GO

 • Nummer 1 software voor gebruik van Windows op Mac
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice
 • Elk apparaat en besturingssysteem wordt ondersteund
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Parallels product
Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • De oplossing om Windows op Mac te gebruiken
 • Geschikt voor: 1 apparaat
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Meerdere talen
 • Licentieduur: 1 Jaar