FB-tracking

Parallels Desktop 14 Pro 1Jaar

Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

Parallels Desktop 14 Jaarabonnement

Met Parallels Desktop 14 Pro geniet u 1 jaar van alle Parallels functionaliteiten. Parallels Desktop 14 Pro bevat alle functionaliteiten van Parallels Desktop 14 aangevuld met 128GB RAM per virtuele machine en 32 CPU's per virtuele machine.

Bekijk het tabblad Vergelijk producten voor een compleet overzicht van de verschillen.


Parallels is een pionier op het gebied van cross-platform oplossingen. Producten van dit merk maken het simpeler om toegang te krijgen tot applicaties en bestanden. Je werkt parallel op elk apparaat met elk systeem, van Mac tot Windows, iOS en natuurlijk Android. Innovatie en ingenieuze oplossingen zijn al sinds het begin de pijlers van dit merk. Het merk heeft tientallen producten in de markt gezet waarmee ze de allereerste waren. Complexe problemen op het gebied van constructie en gebruikerservaringen lost Parallels moeiteloos op. Op elk apparaat kun jij aan de slag, zonder gedoe over compatibiliteit. Zelfs in de cloud kun je meteen aan de slag dankzij Parallels. Gebruik applicaties waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt. Met Parallels ben je altijd productief.

Het beste van twee werelden.

Parallels Desktop 14 brengt het beste van twee werelden bij elkaar. Voor MacBook Pro gebruikers is het voortaan heel eenvoudig om Windows-toepassingen toe te voegen aan de Touch Bar en om de Touch Bar te gebruiken in Windows-toepassingen. Het is ook de eerste software die de aankomende People Bar in Windows 10 beschikbaar maakt voor de Mac inclusief integratie met de Mac Dock en Spotlight. De nieuwe versie levert bovendien tot 100 procent betere prestaties bij het uitvoeren van bepaalde taken.

De voordelen van Parallels 14 Pro:

 • 128Gb RAM beschikbaar per virtuele machine. De standaard editie heeft 8Gb RAM beschikbaar per virtuele machine.
 • 32 CPU's beschikbaar per virtuele machine. De standaard editie heeft 4 CPU's beschikbaar per virtuele machine.
Met slecht één muisklik installeert de Parallels Installation Assistant, Windows 10 automatisch op een virtuele machine (VM). Windows kan hierdoor ook op een later moment worden aangeschaft, zonder dat er gegevens of geïnstalleerde toepassingen verloren gaan. Daarmee is aan de slag gaan met Parallels Desktop 14 Pro voor de Mac eenvoudiger dan ooit. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om Windows volledig weer te geven of op de achtergrond te laten draaien (Coherence-modus) wanneer ze Windows-apps opstarten vanaf de Mac Dock, de Launch Pad of het Windows startmenu. Zo kan de gebruikservaring helemaal naar eigen wens worden aangepast.

Het beste van twee werelden

Parallels Desktop 14 Pro biedt Mac Touch Bar integratie voor Microsoft Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Daarnaast is er ook integratie mogelijk op browsers zoals: Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox en Opera. Wie het Windows startmenu of bureaublad gebruikt, kan in Parallels Desktop 14 Pro via de Touch Bar werken met onderdelen die aan de taakbalk zijn vastgemaakt. Daarnaast is het mogelijk om Cortana in te schakelen, taakbeheer te openen en instellingen aan te passen

Meer productiviteitstools

Nieuwe Parallels Desktop 14 Pro innovaties zijn onder meer de Picture-in-Picture (PiP) View, een functie waarbij er vensters met andere actieve Virtual Machines worden aangemaakt. Deze zijn altijd zichtbaar, ook wanneer een Mac-app draait op een volledig scherm. Op deze manier is het heel eenvoudig om op één scherm te werken met meerdere besturingssystemen en toepassingen. Hierdoor kan de gebruiker alles tegelijkertijd in de gaten houden of een video bekijken terwijl de gebruiker schakelt tussen macOS Spaces en -toepassingen.
Bekijk volledige beschrijving
Aantal installaties 1
Licentieduur 1 jaar
Besturingssysteem Mac
Geschikt voor Mac OS 10.10 Yosemite,
Mac OS 10.11 El Capitan,
Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra,
Mac OS 10.14 Mojave,
Mac OS 10.15 Catalina
Beschikbare talen Engels, Duits, Frans, Spaans
ID 3529
Dit product wordt vermeld in Backup & Repair, Virtualisatie

Onze alternatieven:

Backup & Repair
In de Backup & Repair categorie vindt u al u producten om voor uw pc's veilige backups te maken. En om uw pc te repareren.

Wilt u Windows software gebruiken op uw Mac? Dat kan! Met Parallels Desktop installeert u simpel alle programma's die normaal voor Windows gemaakt zijn op uw Mac! Het is heel eenvoudig om Parallels te installeren en daarna gebruikt u Windows op uw Mac. De software integreert naadloos met Mac OS waardoor herstarten naar Windows niet nodig is. U klikt gewoon de Windows programma's aan in de menubalk en starten maar!

De eenvoud van de software maakt uw leven makkelijker. Nog makkelijker is onze Nederlandse helpdesk. We zitten klaar om u te helpen bij eventuele problemen.

Parallels kopen bij Licentie2GO

 • Nummer 1 software voor gebruik van Windows op Mac
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice
 • Elk apparaat en besturingssysteem wordt ondersteund
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Parallels product
Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • De oplossing om Windows op Mac te gebruiken
 • Abonnement: 1 Jaar
 • Geschikt voor: 1 apparaat
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Meerdere talen