Voordeelbundel: Adobe Creative Cloud Individual (alle apps) | Norton Security Deluxe | Office 2021 Thuisgebruik & Zelfstandigen

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Creative Cloud Individual – Alle programma's van Adobe binnen handbereik

Je bent creatief, zit vol ideeën en zoekt een manier om al ideeën uit te werken. Daar heb je verschillende programma's voor nodig. Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer. Je kunt nu je ideeën overal realiseren met Photoshop op de PC, iPad, tekenen en schilderen met Fresco en ontwerpen voor 3D en AR. Adobe Creative Cloud is de perfecte keus voor grafische professionals en mensen die de mogelijkheid willen hebben om elk creatief idee uit te werken naar een fantastische presentatie of ontwerp.

De prijs voor deze licentie is voor de duur van 1 jaar. Je betaalt niet meer aan Adobe, maar betaalt ineens voor een volledig jaar aan ons. Dat is een stuk goedkoper dan kopen of verlengen bij Adobe zelf! Bovendien blijf je recht houden op alle updates, op ondersteuning van Adobe EN ondersteuning van Licentie2GO.

Na het jaar ben je vrij om te verlengen. Het abonnement stopt vanzelf en wordt niet automatisch verlengt, geen kleine lettertjes. En uiteraard is een BTW factuur in begrepen bij je aankoop.

Norton Security Deluxe, beveilig 3 apparaten optimaal.

Norton Security bewijst zich al jaren als het beste programma om je pc, mac, tablet en smartphone te beschermen. Het beschermt je niet alleen tegen virussen maar zorgt er ook voor dat je onbezorgd online kunt surfen, winkelen en bankieren. Wil je je computer, smartphone en tablet optimaal beveiligen? Dan is Norton Security Deluxe kopen een goede beslissing. Door het kopen van Norton Security Deluxe kun je in totaal 3 apparaten beveiligen dus kun je naast je computer ook je mobiel en bijvoorbeeld je laptop of tablet beschermen. Norton Security Deluxe maakt dreigingen als malware, ransomware en cryptoware onschadelijk door proactief in de gaten te houden wat er gebeurt en grijpt in voordat het misgaat. Non-stop bescherming, zoals het hoort.

Microsoft Office 2021 Thuisgebruik & Zelfstandigen Windows + Mac

Office 2021 Thuisgebruik & Zelfstandigen: de allernieuwste versie van Microsoft Office voor Windows en voor Mac computers. Office 2021 is de opvolger van het populaire Office 2019 pakket voor thuisgebruik en zelfstandigen. De nieuwe 2021-editie van de software is niet alleen up-to-date, maar ook sneller en veiliger. Het pakket is gemaakt voor bedrijven en voor thuisgebruikers die zoeken naar een eenmalige aanschaf van Office incl. Microsoft Outlook. Zakelijk gebruik van deze licentie is toegestaan.

Office 2021 Thuisgebruik & Zelfstandigen bevat Microsoft Outlook, Word, Excel, Powerpoint en OneNote voor Windows of Mac. Alle programma’s zijn volledig geïnstalleerd op de computer (geen cloud-koppeling). Documenten kunt u veilig lokaal opslaan op uw computer of op een andere (cloud-) opslaglocatie of bedrijfsserver of NAS naar keuze.

Adobe Creative Cloud Individual

Het meest complete pakket van Adobe koop je via Licentie2GO. Juist omdat de software van Adobe niet meer los te koop is (Lightroom CC abonnement uitgezondert), is het creative cloud individual pakket zo interessant. Het bevat ALLE (20+) creatieve programma's die Adobe beschikbaar heeft. Vaak gebruik je niet 1, maar meerdere programma's en daarom is het creative cloud individual abonnement de beste manier om wél met Adobe software te werken, maar tóch een enigszins vriendelijke prijs te betalen.

Als je alles hebt, wordt alles mooier.

Of je nou een doorgewinterde vormgever bent of gewoon iemand die vol zit met creatieve ideeën, Adobe Creative Cloud geeft iedereen de mogelijkheid de mooiste ontwerpen te maken. En 'ontwerpen' bedoelen we dan in de breedste zin van het woord. Want je kunt echt alles ontwerpen met de programma's die je in het Creative Cloud pakket terugvindt. Drukwerk, websites, films, animaties, logo's, geluiden... Als je het kunt verzinnen is de kans groot dat je het met Adobe Creative Cloud kunt maken.

Wat is er zoal inbegrepen in Creative Cloud?

De inhoud van creative cloud is onder te verdelen in een aantal categorieën. Het is niet alleen software, maar juist ook de combinatie van software én van de diensten uit de Adobe cloud maken dit pakket extra compleet. Met Adobe geniet je van al je materialen op je computer, maar neem je ze direct ook mee op je smartphone en tablet.

Meer dan 20 apps

Verken je creativiteit met desktop- en mobiele apps, waaronder Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign en Premiere Rush. In totaal koop je meer dan 20 apps van Adobe (zie de lijst onderaan deze pagina).

Creative Cloud Libraries

Bewaar, blader en deel assets uit Libraries rechtstreeks in je Creative Cloud-apps.

Adobe Fonts

Toegang tot duizenden lettertypen voor je projecten, rechtstreeks binnen je Creative Cloud-apps.

Adobe Portfolio

Creëer en bewerk je eigen portfoliowebsite.

Behance

Presenteer en ontdek prachtig creatief werk.

Opslag

Ontvang 100 GB cloudopslag om bestanden te delen en samen te werken. Met deze cloudopslag beveilig je niet alleen je foto's maar neem je je werk ook veilig mee onderweg op je smartphone en tablet.De voordelen van Adobe;

 1. Uniek aan dit Adobe pakket is dat deze niet alleen geschikt is voor Windows 10, maar ook voor Mac!
 2. De alles-in-één oplossing voor al uw creatieve benodigdheden met Lightroom CC, Lightroom Classic CC, Photoshop CC , Portfolio en 100GB cloud storage!
 3. Naadloze synchronisatie tussen apparaten met behulp van de 100GB cloud opslag van Adobe
 4. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO;

 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen om zelf de software te installeren of te verlengen
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes!
 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatiegarantie

De volgende programma's zijn inbegrepen bij je aankoop van Adobe Creative Cloud individual:

 1. Photoshop
 2. Illustrator
 3. InDesign
 4. Adobe XD
 5. Lightroom
 6. Acrobat Pro
 7. Animate
 8. Dreamweaver
 9. Premiere Pro
 10. Premiere Rush
 11. After Effects
 12. Dimension
 13. Audition
 14. InCopy
 15. Lightroom Classic
 16. Media Encoder
 17. Character Animator
 18. Prelude
 19. Fuse
 20. Bridge
Bekijk volledige beschrijving
22
€ 849, 00
Adviesprijs: € 1084.84

Samengevat

 • Abonnement: 1 jaar
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
 • Geschikt voor Windows 10, Windows 11 en Mac 10.14 of hoger
Licentie2GO relaxt software kopen

Adobe kopen bij Licentie2GO

 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe