Adobe Acrobat Professional DC Multi-Language | 1 Gebruiker | 1 Jaar

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Acrobat Professional DC: Het grote Acrobat pakket

Adobe Acrobat Professional DC is de allerbeste Adobe Acrobat ooit! Het betreft de nieuwste uitvoering van het meest complete pakket van Adobe Acrobat. Dit superslimme pdf-pakket is een absolute must voor ieder kantoor en voor thuisgebruikers die veel met Pdf-bestanden werken. Met dit pakket converteer je ieder bestand op je PC of Mac naar een Pdf-bestand.

Adobe Acrobat Professional DC is geschikt voor 1 gebruiker. Deze gebruiker mag het product op 2 computers tegelijk installeren. Daarnaast is het nieuwe Adobe Acrobat Pro een multi-language versie wat betekent dat deze naast Nederlands en Engels in nog meer talen beschikbaar is!

De unieke functies van Adobe Acrobat Professional DC 1 Gebruiker 1 Jaar verder toegelicht;

Door Pdf-bestanden te beveiligen heb je de zekerheid dat niemand ze kan aanpassen. Gebruik dit bijvoorbeeld voor Offertes en Facturen.

 • Bewerken: teksten en -afbeeldingen in een PDF bewerken. Corrigeer heel gemakkelijk typefouten en wijzig afbeeldingen direct in het Pdf-bestand.
 • Omzetten / Converteren: Pdf-bestanden terugzetten naar Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden. Originele bestand kwijt waarvan je de Pdf gemaakt hebt? Dan zet Adobe Acrobat Pro in een handomdraai (3 muisklikken) het Pdf-bestand weer om naar een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand.
 • Ondertekenen, invullen en optimaliseren: Met de slimme functies van Adobe Acrobat Pro maak je heel eenvoudig invulformulieren in een Pdf-bestand.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die jou stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die jou graag verder helpt, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Adobe Acrobat Professional DC Multi-Language 1 Gebruiker 1 Jaar Windows/Mac: Converteer ieder bestand naar een Pdf-bestand!

Adobe Acrobat Professional DC is het meest uitgebreide programma om met Pdf-bestanden te werken. Open pdf-files, bewerk, beveilig en archiveer pdf-bestanden met alle tools die Adobe Acrobat PRO voor Windows en Mac te bieden heeft.

Het mooie van PDF is dat het schaalbaar is, PDF is supersnel en werkt op ieder apparaat (incl. smartphones en tablets)! Adobe Acrobat Professional DC is geavanceerd en professioneel en is heel makkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld het opstellen en delen van al je (bedrijfs-)documenten.

logo adobe

De voordelen van Adobe;
 1. Uniek aan dit Adobe pakket is dat deze niet alleen geschikt is voor Windows 10, maar ook voor Mac!
 2. Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 3. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag je deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO;
 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die je stap voor stap helpen
licentie2go
De modules van Adobe AcrobatProfessional DC Multi-Language 1Gebruiker 1Jaar Windows/Mac uitgebreid uitgelegd:
(NIEUW) Doe meer met Office 365

Je kunt nu de investering van jouw organisatie maximaliseren door het nieuwe Document Cloud-add-ins voor Microsoft Office 365-applicaties te gebruiken.

(NIEUW) Scan visitekaartjes

Met deze nieuwe gratis Adobe app is het mogelijk om Engelstalige visitekaartjes te scannen. De Adobe Scan-app creëert op basis van die gegevens dan automatisch jouw contactpersonen.

Converteer beter op Mac

Nu snel en eenvoudig bestanden in een PDF omzetten met behulp van het makkelijke Acrobat-lint in Word voor Mac.

Scan overal naar PDF

Met de nieuwe Adobe Scan app voor jouw mobiel kun je nu elk document vastleggen en omzetten naar een veelzijdige PDF van de beste en hoogste kwaliteit. Leg nu al jouw bonnetjes, visitekaartjes, documenten en aantekeningen vast met deze gemakkelijke app!

Overal je PDF-tools mee naartoe nemen

Met de mobiele app van Acrobat Reader kun je nu overal aan jouw documenten werken. Deze mobiele app is uitgerust met alle benodigde tools voor het converteren, bewerken en ondertekenen van je PDF’s op je mobiele apparaat.

PDF-bestanden maken en bewerken

Met Adobe Acrobat Pro maak je eenvoudig een pdf-bestand vanaf bijvoorbeeld Word, Excel of een ander bestand. Ook is het mogelijk om meerdere pdf-bestanden samen te voegen tot 1 pdf. Adobe Acrobat Pro geeft je alle tools om een Pdf-bestand te bewerken.

Het originele bestand is niet nodig, de pdf kan direct aangepast worden. Het mooiste hiervan is dat de opmaak behouden blijft! Een typefoutje in de pdf is hiermee in no-time hersteld!

Ontdek de verschillen

Verschillende Pdf-bestanden, maar je weet niet meer wat de nieuwste of meest-accurate versie is? Geen probleem. Beide bestanden kun je koppelen in Adobe Acrobat en de verschillen worden inzichtelijk gemaakt. Zo ben je in no-time up-to-date wanneer Adobe Acrobat jou helpt om de verschillen tussen 2 Pdf-bestanden te ontdekken.

Scan & OCR

Geavanceerde mogelijkheden zijn ingebouwd om bestanden te scannen en OCR-tekstherkenning toe te passen. Iedere scan of foto kan hiermee worden omgezet in een leesbaar en bewerkbaar tekstbestand. Een bestand uit de scanner zet u hiermee eenvoudig om in een Word- of Excel-bestand of u bewerkt de data direct in pdf met Adobe Acrobat Pro zelf.

Bekijk volledige beschrijving
24
€ 199, 95
Adviesprijs: € 263.54
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
 • Geschikt voor Windows/Mac
 • Geschikt voor 2 installaties
Licentie2GO relaxt software kopen
Adobe kopen bij Licentie2GO
 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe