Naam
Prijs
Min Max
-
Besturingssysteem
Beschikbare talen
bekijk 1 mogelijkheden
Bekijk producten

Bekijk wat er nieuw is in Adobe Elements 2023

Adobe Elements 2023 is de nieuwste versie van Adobe Elements, maar wat is er eigenlijk allemaal nieuw aan deze software? Dat leggen we voor beide product even graag aan jou uit. Heb je nog verdere vragen over Adobe Elements 2023? Dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.


Adobe Photoshop Elements 2023:

Selecteer een gebied en laat het bewegen:
Geef elke foto een vleugje filmmagie door een gebied te selecteren en beweging toe te voegen. Kies de richting, pas de snelheid aan en sla je foto op als een MP4 of GIF om te delen op sociale media.

Gemakkelijk uw vaardigheden opbouwen met begeleide bewerkingen:
Volg gewoon mee om basisaanpassingen, artistieke creaties, visuele effecten en meer te maken met 61 stapsgewijze begeleide bewerkingen.

Doorkijkjes toevoegen:
Creëer de illusie van diepte in elke foto door je onderwerp te omlijsten met natuurlijke en realistische overlays zoals bloemen, bladeren, gras en meer. Pas eenvoudig de grootte aan, pas de onscherpte aan of voeg een vignet toe om precies het gewenste uiterlijk te krijgen.

Bewerken met nieuwe moderne inhoud:
Probeer nieuwe looks voor uw foto's met nieuwe achtergronden in de Begeleide bewerking Achtergrond vervangen, nieuwe luchten in de Begeleide bewerking Perfect landschap en nieuwe patronen in de Begeleide bewerking Patroonpenseel.

Zoek en verken snel de opties voor begeleide bewerking:
Vind gemakkelijk wat u wilt doen of ontdek nieuwe dingen om te proberen door te zoeken op bekende termen, met behulp van trefwoorden of door te kiezen uit populaire opties.

Vertel verhalen met gloednieuwe collage- en diavoorstellingssjablonen:
Deel je foto's en video's in collages en geanimeerde diavoorstellingen met een reeks moderne looks en thema's.

Adobe Premiere Elements 2023:

Klik eenmaal om uw video's in kunst om te zetten:
Transformeer je clips met effecten geïnspireerd op beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen. Net als bij Photoshop Elements kun je klikken om een verbazingwekkend artistiek effect toe te voegen.

Probeer geweldige audiotracks uit:
De perfecte video heeft de perfecte soundtrack nodig. Creëer precies het gevoel dat je wilt met meer dan 100 frisse nieuwe audiotracks.

Vertel verhalen met gloednieuwe sjablonen voor diavoorstellingen:
Deel uw foto's en video's in geanimeerde diavoorstellingen met verschillende moderne looks en thema's.

Ervaar betere prestaties en stabiliteit:
Geniet van 35% snellere installatie- en starttijden. En omdat we de app tot 45% kleiner hebben gemaakt, is er minder ruimte nodig op uw computer.

Schaduwen en hooglichten aanpassen
Haal moeiteloos verborgen details in de donkerste of lichtste gedeelten van je video's naar voren, zodat er in elke scène meer te zien valt.

Nieuwe diapresentatiestijlen ontdekken
Maak indruk met je foto's en video's en vertel je verhalen met bewegende diapresentatiesjablonen in diverse fraaie stijlen.

Automatische software-updates
Je krijgt nu altijd de meest actuele versie van Premiere Elements. Er komt geen dialoogvenster meer aan te pas!