Adobe Photoshop Elements 2022 | Mac | Meertalig

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Photoshop Elements 2022 voor Mac

Adobe Photoshop Elements 2022 is de allernieuwste versie van het populaire programma Photoshop Elements. Met een aantal nieuwe functies wordt het bewerken van foto's nog makkelijker, mooier en leuker!

Adobe Photoshop Elements 2022 geeft je ontzettend veel manieren om aan de slag te gaan met jouw foto's. Een aantal nieuwe functies zijn bijvoorbeeld de nieuwe vormgeving, automatische software-updates, GIF’s afspelen in de organizer en foto's vervormen.

Voor de meer serieuze fotograaf die op een professionele manier aan de slag wil hebben we het Adobe Photography Plan. Dit pakket bevat onder andere Adobe Photoshop CC en Adobe Lightroom CC.

Adobe Photoshop Elements 2022 is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Apple computers mag installeren. Deze gebruiker mag het pakket op 1 apparaat tegelijkertijd gebruiken.

Licentie2GO = Adobe Partner (de voordelen)

adobe logo

Licentie2GO is Adobe Retail Partner: We zijn niet zomaar partner van Adobe omdat het een leuk logo of een extra vermelding oplevert. Nee, we doen dit voor onze klanten.

Door direct met Adobe samen te werken koop je gegarandeerd legitieme software, krijg je ondersteuning van Licentie2GO én van Adobe en mag je installeren op niet 1, maar op 2 computers. Her-installeren / overzetten naar een andere computer is daarbij altijd toegestaan.

Adobe Photoshop Elements 2022 voor Mac kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Adobe Photoshop Elements 2022 voor Mac- De nieuwste functionaliteiten

Foto's in een handomdraai tot kunst verheffen

Transformeer je foto's met één klik met effecten die zijn geïnspireerd door beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen. Kies uit verbluffende artistieke effecten die je op (een deel van) je foto kunt toepassen en pas eenvoudig de resultaten aan om precies het gewenste beeld te krijgen.

Bewegende foto's maken

Voeg bewegende overlays, zoals sneeuwvlokken en vonken, toe en maak grappige bewegende frames. Sla je foto's vervolgens als MP4 op om ze onder andere via social media te delen.

Foto's vervormen

Plaats een foto in een andere door de eerste foto bijvoorbeeld rond een koffiemok te wikkelen of door de foto in te passen in de glazen van de zonnebril van je onderwerp. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt maken!

Perfecte dierenfoto's maken

Laat je harige en gevederde vrienden er op hun best uitzien. Kader ze op de gewenste manier, pas de kleur en belichting aan, selecteer en verbeter gedetailleerde randen zoals vacht, corrigeer dierenogen en verwijder halsbanden en riemen in een paar eenvoudige stappen.

Fotoachtergronden uitrekken

Creëer een prachtig landschap of verplaats je onderwerp voor het perfecte bericht op social media door eenvoudig de achtergrond van je foto uit te rekken. De magische optie Vullen met behoud van inhoud maakt het allemaal mogelijk.

Bewegende foto's exporteren als MP4

Sla je bewegende foto's en citaatafbeeldingen op als MP4 om ze eenvoudig te delen op Instagram en andere socialmediasites.

Nieuwe diapresentatiestijlen ontdekken

Maak indruk met je foto's en video's en vertel je verhalen met bewegende diapresentatiesjablonen in diverse in het oog springende stijlen.

Automatische software-updates

Je hebt nu altijd de meest actuele versie van Photoshop Elements. Er komt geen dialoogvenster meer aan te pas!

En er is meer, veel meer! Lees maar verder:

Statische afbeeldingen laten bewegen

Zet met één klik je favoriete opnamen om in bewegende foto’s – grappige, bewegende GIF’s met 2D- en 3D-camerabeweging. Het is een fluitje van een cent en perfect om je creaties te delen op social media. Aangestuurd door Adobe Sensei*

Kanteling van gezichten aanpassen

Zorg ervoor dat iedereen in de foto de juiste kant op kijkt door automatisch de positie van iemands gezicht aan te passen. Fantastisch voor selfies! Aangestuurd door Adobe Sensei*

Inspireren met citaatafbeeldingen

Maak deelbare creaties - geweldig voor social media - door motiverende citaten of gepersonaliseerde berichten aan je afbeeldingen toe te voegen met behulp van sjablonen, talloze aanpassingsopties en fraaie animatieopties.

Bewerkingsopties met instructies bieden meer creatieve mogelijkheden

Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 58 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moeiteloos de gewenste look. Volg gewoon de stappen en al doende leer je.

Moderne, tweekleurige illustraties maken

Pas je eigen fraaie, tweekleurige effecten aan je foto’s toe voor een prachtige tweekleurige creatie. Kies een van de beschikbare afmetingen voor social media en pas bijvoorbeeld een verloop toe.

Landschappen perfectioneren

Je kunt moeiteloos luchten vervangen en waas en ongewenste elementen verwijderen om prachtige buitenscènes te creëren. Je maakt gegarandeerd keer op keer de perfecte avonturenfoto.

Objecten verplaatsen, schalen en dupliceren

Met de stapsgewijze hulp is het eenvoudiger dan ooit om een object te selecteren en de positie, afmetingen, enzovoorts te wijzigen. Daardoor laat je je creatie er precies zo uitzien zoals jij dat wilt.

Automatisch een back-up van je catalogusopzet maken

Catalogiseren – albums, tags met sleutelwoorden, mensen, plaatsen, evenementen, enzovoorts – is essentieel om je foto- en videobibliotheek te ordenen. Er wordt nu automatisch een back-up van al deze informatie gemaakt, zodat je die snel kunt herstellen.

*Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.


Ga je creatieve inspiratie achterna.

Met de AI-technologie van Adobe Sensei als je creatieve hulpje kun je je foto’s eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen. Laat statische afbeeldingen bewegen, kleur automatisch foto’s in, selecteer met één klik een onderwerp, pas de positie van iemands gezicht aan en nog veel meer.

De AI-technologie wordt steeds beter, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen: creëren. Maak inspirerende citaatafbeeldingen – geweldig voor social media – met sjablonen, tientallen aanpassingsopties en fraaie animatieopties. Wil je een nieuwe vaardigheid leren? Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 58 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed.

Maak moderne, tweekleurige illustraties, perfectioneer je landschapsfoto’s, verwijder ongewenste elementen uit je foto’s en nog veel meer, om moeiteloos de gewenste look te creëren. En wanneer je klaar bent, laat je je verbluffende creaties thuis of op social media zien – want inspiratie moet je delen.

Adobe logo

De voordelen van Adobe

 • Eenmalige aanschaf zonder abonnement. Eenmalig aanschaffen, onbeperkt gebruiken.
 • Automatische creaties Met de automatische creaties van Adobe kunt u gemakkelijk uw foto's delen
 • Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 • Herinstalleren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Herinstalleren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!


Photoshop Elements 2022 voor Mac is fotobewerkingssoftware waar je fantasie de limiet is!

Begin met creatief te zijn

 • Ga snel aan de slag en volg je creatieve inspiratie. Ontdek leuke trucjes, bekijk de mogelijkheden van de nieuwste versie en krijg inspirerende ideeën, hulp en tutorials.
 • Wanneer je de software start, worden automatisch prachtige diavoorstellingen, collages en effecten met je foto’s en video’s weergegeven. Aangestuurd door de AI-technologie van Adobe Sensei.

Intelligente bewerking

 • Ontmoet je creatieve hulpje. Met de AI-technologie van Adobe Sensei aan je zijde kun je je foto’s eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen.
 • Laat statische afbeeldingen bewegen, kleur automatisch foto’s in, selecteer met één klik een onderwerp, pas de positie van iemands gezicht aan en nog veel meer.

Stapsgewijze bewerkingsopties met instructies

 • Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 58 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moeiteloos de gewenste look. Volg gewoon de stappen en al doende leer je.
 • Maak moderne, tweekleurige illustraties, perfectioneer je landschapsfoto’s, verwijder ongewenste elementen en nog veel meer.

Creëren & delen

 • Laat je verbluffende creaties thuis of op social media zien – want inspiratie moet je delen.
 • Maak inspirerende, bewegende citaatafbeeldingen – geweldig voor social media.
 • Deel fotopresentaties en videofragmenten op YouTube en Vimeo.

Probleemloze ordening

 • Verwijder automatisch storende elementen. Dankzij de AI-technologie van Adobe Sensei vind je je foto’s en video’s in een handomdraai terug met slimme tags, gezichtsherkenning en nog veel meer.
 • Er wordt automatisch een back-up gemaakt van je catalogusopzet, zodat je die gemakkelijk kunt herstellen en je zorgeloos kunt werken.

  Bekijk volledige beschrijving
  Augustus actie:
  6
  € 94, 90
  Adviesprijs: € 100.43
  Samengevat
  • Eenmalige aanschaf
  • Geschikt voor: OSX (Alleen 64-Bit)
  • 1 Gebruiker, per gebruiker max. 2 installaties
  • Kies zelf de taal (tijdens installatie)
  Licentie2GO relaxt software kopen