Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2022 | Mac | Meertalig

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2022: 2 programma's waarmee je op een eenvoudige manier foto's en video's kunt bewerken. Al je foto's en video's kun je zonder teveel moeite omtoveren tot fraaie kunstwerkjes, indrukwekkende films of schitterende presentaties. Niet moeilijk maar wel erg leuk om te doen! Deze nieuwste versie heeft een aantal mooie nieuwe mogelijkheden zoals onder andere bewegende foto's maken, foto's vervormen en video-onderwerpen automatisch herkaderen (een erg handige optie!).

Samen sta je sterk!

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2022 zijn samen tot erg veel in staat. Ze helpen je om foto's te transformeren naar schitterende collages of creatieve kunstwerken die een plekje aan je muur verdienen. Combineer de filmpjes die je geschoten hebt tot een professionele film waarmee je jezelf en alle anderen versteld laat staan van de mooie kwaliteit. Mooi voor later! Deel je creatieve creaties ook via Facebook, Instagram, TikTok, YouTube of Twitter.

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2022 kopen als 1 pakket levert je een mooie deal op. Dit is namelijk veel goedkoper dan de programma's los kopen. Combineer en bespaar meer!

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2022 is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Apple computers mag installeren. Deze gebruiker mag het pakket op 1 apparaat tegelijkertijd gebruiken.

Licentie2GO = Adobe Partner (de voordelen)

Licentie2GO is Adobe Retail Partner: We zijn niet zomaar partner van Adobe omdat het een leuk logo of een extra vermelding oplevert. Nee, we doen dit voor onze klanten.

Door direct met Adobe samen te werken koop je gegarandeerd legitieme software, krijg je ondersteuning van Licentie2GO én van Adobe en mag je installeren op niet 1, maar op 2 computers. Her-installeren / overzetten naar een andere computer is daarbij altijd toegestaan.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die je graag verder helpen, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2022 - De nieuwste functionaliteiten

Foto's in een handomdraai tot kunst verheffen

Transformeer je foto's met één klik met effecten die zijn geïnspireerd door beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen. Kies uit verbluffende artistieke effecten die je op (een deel van) je foto kunt toepassen en pas eenvoudig de resultaten aan om precies het gewenste beeld te krijgen.

Bewegende foto's

maken Voeg bewegende overlays, zoals sneeuwvlokken en vonken, toe en maak grappige bewegende frames. Sla je foto's vervolgens als MP4 op om ze onder andere via social media te delen.

Bewegende foto's maken

Voeg bewegende overlays, zoals sneeuwvlokken en vonken, toe en maak grappige bewegende frames. Sla je foto's vervolgens als MP4 op om ze onder andere via social media te delen.

De perfecte hoogte-breedteverhouding voor video's kiezen

Bewerk en exporteer je video's in verticale of vierkante indeling – perfect voor social media – zonder content te verliezen. Voeg bewegende titels, matte bedekkingen en achtergronden toe die ook voor niet-horizontale video's geschikt zijn.

Video-onderwerpen automatisch herkaderen

Pas gemakkelijk het formaat van je video's voor bijvoorbeeld social media aan, terwijl je het belangrijkste element binnen het frame houdt. Is geweldig voor fragmenten met veel beweging, zoals een kinderfeestje of een sportevenement.

Grappige bewegende overlays toevoegen aan video's

Verfraai video's met fladderende vlinders, omcirkelende hartjes en andere mooie en grillige animaties. Creëer in een paar snelle stappen een nieuwe look.

Schaduwen en hooglichten in video's aanpassen

Haal moeiteloos verborgen details in de donkerste of lichtste gedeelten van je video's naar voren, zodat er in elke scène meer te zien valt.

Maar deze 2 programma's kunnen nog veel meer, kijk maar:

Statische afbeeldingen laten bewegen

Zet met één klik je favoriete opnamen om in bewegende foto's – grappige, bewegende GIF's met 2D- en 3D-camerabeweging. Het is een fluitje van een cent en perfect om je creaties te delen op social media.

Kanteling van gezichten aanpassen

Zorg ervoor dat iedereen in de foto de juiste kant op kijkt door automatisch de positie van iemands gezicht aan te passen. Fantastisch voor selfies!

Inspireren met citaatafbeeldingen

Maak deelbare creaties – geweldig voor social media – door motiverende citaten of gepersonaliseerde berichten aan je afbeeldingen toe te voegen met behulp van sjablonen, talloze aanpassingsopties en fraaie animatieopties.

Bewerkingsopties met instructies bieden meer creatieve mogelijkheden

Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 83 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed. Creëer moeiteloos de gewenste look. Volg gewoon de stappen en al doende leer je:

Moderne, tweekleurige illustraties maken

Pas je eigen fraaie, tweekleurige effecten aan je foto's toe voor een prachtige tweekleurige creatie. Kies een van de beschikbare afmetingen voor social media en pas bijvoorbeeld een verloop toe.

Landschappen perfectioneren

Je kunt moeiteloos luchten vervangen en waas en ongewenste elementen verwijderen om prachtige buitenscènes te creëren. Je maakt gegarandeerd keer op keer de perfecte avonturenfoto.

Objecten verplaatsen, schalen en dupliceren

Met de stapsgewijze hulp is het eenvoudiger dan ooit om een object te selecteren en de positie, afmetingen, enzovoorts te wijzigen. Daardoor laat je je foto er precies zo uitzien zoals jij dat wilt.

Fraaie video's met dubbele belichting maken

Geef je films een magisch tintje met dubbele belichting. Volg gewoon de eenvoudige stappen om een video binnen een foto af te spelen en krijg het beste van twee werelden.

Bewegende matte bedekkingen toevoegen

Geef je video een artistiek tintje met een bewegende matte bedekking. Pas verschillende vormen en animatiestijlen toe op volledige video's of bepaalde scènes, of gebruik ze als overgangen. NIEUW: Nauwkeurige videoselecties maken Selecteer een bepaald object – of gebied – van je video en pas moeiteloos een effect toe dat tijdens de hele video actief blijft.

Videoeffecten in real-time bekijken

Dankzij de nieuwe GPU-versnelling worden veel geweldige effecten mooi (zonder rendering) weergegeven – en kun je je video's sneller bijsnijden.

Nieuwe muzieknummers uitproberen

De perfecte video heeft de perfecte soundtrack nodig. Creëer precies het juiste gevoel met gloednieuwe muzieknummers.

Automatisch een back-up van je catalogusopzet maken

Catalogiseren – albums, tags met sleutelwoorden, mensen, plaatsen, evenementen, enzovoorts – is essentieel om je foto- en videobibliotheek te ordenen. Er wordt nu automatisch een back-up van al deze informatie gemaakt, zodat je die snel kunt herstellen.

Ga direct aan de slag met onmisbare foto- en videobewerkingtools!

  Begin gelijk met het bewerken van uw foto's en video's, maak er iets fantastisch van. Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2022 zal automatische creaties voor u maken welke u als bijvoorbeeld een startpunt kan gebruiken. Deze automatische creaties zullen bijvoorbeeld foto- en videocollages of presentaties zijn. Via het nieuwe beginscherm kunt u makkelijk aan de gang gaan met het bewerken van uw foto's en video's!

  Zie in één oog opslag wat er nieuw is hiermee kunt u gelijk aan de slag gaan met de nieuwste functionaliteit van Photoshop Elements + Premiere Elements. Gebruik de nieuwe functionaliteiten om uw inspiratie om te zetten in een prachtig eindresultaat met behulp van de Adobe handleiding die u ook treft op uw beginscherm. Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements bied u een vele opties met instructies om uw foto's en video's te bewerken. Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw foto's en video's kunt u deze herinneringen op een simpel wijze delen. In bijvoorbeeld de vorm van unieke en prachtige video- of fotocollages tot hilarische memes.

  Adobe logo

  De voordelen van Adobe

  • Eenmalige aanschaf zonder abonnement. Eenmalig aanschaffen, onbeperkt gebruiken.
  • Automatische creaties Met de automatische creaties van Adobe kunt u gemakkelijk uw foto's en video's delen
  • Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
  • Herinstalleren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Herinstalleren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

  De voordelen van Licentie2GO

  • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
  • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
  • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
  • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
  • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

  Ga je creatieve inspiratie achterna.

  Met de AI-technologie van Adobe Sensei* als je creatieve hulpje kun je je foto's en video's eenvoudig bewerken, maken, ordenen en delen om je verbeelding tot leven te brengen: Laat statische afbeeldingen bewegen, pas de positie van iemands gezicht aan, selecteer een specifiek object (of gebied) van je video om daarop een effect toe te passen, en verbeter korrelig, donker beeldmateriaal.

  Maak inspirerende citaatafbeeldingen – geweldig voor social media – met sjablonen, tientallen aanpassingsopties en fraaie animatieopties.

  Van eenvoudige aanpassingen tot artistieke creaties – met 83 bewerkingsopties met instructies zit je altijd goed: Creëer moderne tweekleurige illustraties, maak fraaie foto's en video's met dubbele belichting, en geef je video's bewegende matte bedekkingen om moeiteloos de gewenste look te creëren.

  Wanneer je klaar bent, laat je je verbluffende creaties als drukwerk of online zien. Maak grappige GIF's voor social media of deel je video's op YouTube, Vimeo en meer.

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  Bekijk volledige beschrijving
  Augustus actie:
  8
  € 139, 90
  Adviesprijs: € 151.25
  Samengevat
  • Eenmalige aanschaf
  • Geschikt voor: OSX (Alleen 64-Bit)
  • Meertalig
  • 1 Gebruiker, per gebruiker max. 2 installaties
  • Goedkoper dan de programma's los aanschaffen
  Licentie2GO relaxt software kopen