Adobe Photography Plan (Photoshop CC + Lightroom CC) | 1 Gebruiker | 1 Jaar | 20 GB cloudopslag

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Adobe Photography Plan 20 GB cloudopslag: deel jouw ideeën

Het Adobe Photography Plan met 20 GB cloudopslag is nu uitgerust met de beste en verbeterde programma’s van Adobe! Vernieuwde functies en de nieuwste updates en tools van alle programma’s zijn inbegrepen en worden daarna automatisch geüpdatet. Daarnaast is dit pakket makkelijk in gebruik en eenvoudig te onderhouden door de vele gratis tutorials van Adobe.

Het Adobe Photography Plan 20 GB cloudopslag is geschikt voor 1 gebruiker met een Windows PC (Windows 10) of Apple computer (MacOS 10.14 of hoger). Daarnaast is dit product onder andere beschikbaar in het Nederlands en Engels en heeft het een geldigheidsduur van 1 jaar.

De inbegrepen programma’s van Adobe Photography Plan 20 GB cloudopslag:

 • Adobe Photoshop CC
 • Adobe Lightroom CC
 • Adobe Lightroom Classic CC
 • Adobe Portfolio

Licentie2GO = Adobe Partner (de voordelen)

Adobe logo

Licentie2GO is Adobe Retail Partner: We zijn niet zomaar partner van Adobe omdat het een leuk logo of een extra vermelding oplevert. Nee, we doen dit voor onze klanten.

Door direct met Adobe samen te werken koop je gegarandeerd legitieme software, krijg je ondersteuning van Licentie2GO én van Adobe en mag je installeren op niet 1, maar op 2 computers. Her-installeren / overzetten naar een andere computer is daarbij altijd toegestaan.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die je graag verder helpt, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Bewerk al jouw foto’s met de programma’s van Adobe en sla deze veilig op in de cloud!

Het Adobe Photography Plan met 20 GB cloudopslag is voor iedere fotograaf de ideale aanvulling! Met dit pakket beschik je over alles wat je nodig hebt om je prachtige foto’s nog mooier te maken. Wil je al je foto’s in RAW importeren, overzichtelijk houden en aanpassingen toepassen op een grote selectie van je foto’s? Dit kan met Lightroom (Classic) CC!

Toch nog niet helemaal tevreden en wens je pixel precieze aanpassingen? Geen zorgen dit pakket biedt je hiervoor Photoshop CC. Al je bewerkte foto’s wil je natuurlijk veilig opslaan. Dit kan met de 20GB cloud opslag van Adobe. Je bent er dan van verzekerd dat je foto’s veilig opgeslagen staan bij Adobe.

adobe logo

De voordelen van Adobe;
 1. Uniek aan dit Adobe pakket is dat deze niet alleen geschikt is voor Windows, maar ook voor Mac!
 2. De alles-in-één oplossing voor al je fotobewerking benodigdheden met Lightroom CC, Lightroom Classic CC, Photoshop CC , Portfolio en 20 GB cloud storage!
 3. Naadloze synchronisatie tussen apparaten met behulp van de 20 GBcloud opslag van Adobe
 4. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag je deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO;
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die je stap voor stap helpen om zelf de software te installeren of te verlengen
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes!
 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatiegarantie
licentie2go

Programma’s van Adobe Photography Plan Creative Cloud en hun krachtigste functies

Adobe Lightroom CC – Om je schitterende herinneringen te bewerken, ordenen en op te slaan – overal!

Lightroom licentie kopen in het adobe fotografie plan? Met Adobe Lightroom CC kun je nu overal gemakkelijk je foto’s bewerken, ordenen, opslaan en delen. Door de nieuwe, gebruiksvriendelijke interface was het voor jou nog nooit zo gemakkelijk om de bewerkingsfuncties te gebruiken en je foto’s én bewerkingen op te slaan in de cloud. Doe een snelle aanpassing en bewerk je foto’s in hoge resolutie op al je apparaten zoals; je mobiele apparaat of je desktop. Deel daarna zonder moeite jouw perfecte plaatjes met je dierbaren, je klanten of een nóg groter publiek!

Bij onze fotografielidmaatschappen krijg je stapsgewijze zelfstudies, zodat je snel de basisvaardigheden leert en de nieuwste functies onder de knie krijgt. Of je nu een beginner of een professional bent, bij ons zit je goed.


Adobe Lightroom Classic CC – De meest geoptimaliseerde fotobewerkingsapp voor jouw desktop

Jouw herinnering staan je natuurlijk op het netvlies gebrand en daar denk je er met veel vreugde aan terug. Echter geeft de foto totaal niet het beeld van wat je voor je had. Met Lightroom Classic CC haal je het beste uit je foto’s naar boven! Zo heb je krachtige functies die je kleuren verbeteren en je saaie opnames levendiger maken. Daarnaast kun je storende objecten verwijderen en scheve opnames recht trekken.

Ook heel handig is de Boundary Warp functie van Adobe Lightroom Classic CC. Deze functie zorgt ervoor dat je onder andere de randen van een gecombineerde panorama kunt oprekken, zodat de gehele afbeelding duidelijk en scherp zichtbaar is zonder dat er details verloren gaan.

Adobe Portfolio – Ontworpen en ontwikkeld door en voor fotografen

Adobe Portfolio is speciaal ontwikkeld voor de creatieveling onder ons en is ideaal voor het presenteren van jouw foto’s. Door de nieuwe en krachtige thema’s en functies van Adobe Portfolio kun je moeiteloos je afbeeldingen delen, albums importeren door de integratie met Lightroom en daarmee jouw portfolio compleet maken. Bewerk moeiteloos je website en houd geselecteerde pagina’s privé met de instelling voor wachtwoordbeveiliging.

Adobe Photoshop CC – Jij bedenkt het, Photoshop CC maakt het voor jou

Alle ideeën die je in je hoofd hebt, maak je nu gemakkelijk werkelijkheid met Adobe Photography Plan met 20 GB cloudopslag. Van adembenemende foto’s, posters, logo’s tot prachtige websites, Adobe Photoshop CC helpt je om jouw ideeën tot iets verbluffends neer te zetten.

Photoshop wordt steeds verder verbeterd en er worden regelmatig nieuwe functies toegevoegd. Met jouw Creative Cloud-lidmaatschap ontvang je de nieuwe functies zodra ze beschikbaar zijn.

Bekijk volledige beschrijving
December actie:
30
€ 144, 00
Adviesprijs: € 204.45
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • 20GB cloudopslag inbegrepen
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
Licentie2GO relaxt software kopen
Adobe kopen bij Licentie2GO
 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe