Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2023 | Windows | Meertalig

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2023:

2 programma's waarmee je op een eenvoudige manier foto's en video's kunt bewerken. Al je foto's en video's kun je zonder teveel moeite omtoveren tot fraaie kunstwerkjes, indrukwekkende films of schitterende presentaties. Niet moeilijk maar wel erg leuk om te doen! Deze nieuwste versie heeft een aantal mooie nieuwe mogelijkheden zoals onder andere bewegende foto's maken, foto's vervormen en video-onderwerpen automatisch herkaderen (een erg handige optie!).

Samen sta je sterk!

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2023 zijn samen tot erg veel in staat. Ze helpen je om foto's te transformeren naar schitterende collages of creatieve kunstwerken die een plekje aan je muur verdienen. Combineer de filmpjes die je geschoten hebt tot een professionele film waarmee je jezelf en alle anderen versteld laat staan van de mooie kwaliteit. Mooi voor later! Deel je creatieve creaties ook via Facebook, Instagram, TikTok, YouTube of Twitter.

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2023 kopen als 1 pakket levert je een mooie deal op. Dit is namelijk veel goedkoper dan de programma's los kopen. Combineer en bespaar meer!

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2023 is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Windows computers mag installeren. Deze gebruiker mag het pakket op 1 apparaat tegelijkertijd gebruiken.

Licentie2GO = Adobe Partner (de voordelen)

Licentie2GO is Adobe Retail Partner: We zijn niet zomaar partner van Adobe omdat het een leuk logo of een extra vermelding oplevert. Nee, we doen dit voor onze klanten.

Door direct met Adobe samen te werken koop je gegarandeerd legitieme software, krijg je ondersteuning van Licentie2GO én van Adobe en mag je installeren op niet 1, maar op 2 computers. Her-installeren / overzetten naar een andere computer is daarbij altijd toegestaan.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die je graag verder helpen, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Adobe Photoshop Elements + Premiere Elements 2023 - De nieuwste functionaliteiten

Selecteer een gebied en laat het bewegen:
Geef elke foto een vleugje filmmagie door een gebied te selecteren en beweging toe te voegen. Kies de richting, pas de snelheid aan en sla je foto op als een MP4 of GIF om te delen op sociale media.

Gemakkelijk uw vaardigheden opbouwen met begeleide bewerkingen:
Volg gewoon mee om basisaanpassingen, artistieke creaties, visuele effecten en meer te maken met 61 stapsgewijze begeleide bewerkingen.

Klik eenmaal om uw video's in kunst om te zetten:
Transformeer je clips met effecten geïnspireerd op beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen. Net als bij Photoshop Elements kun je klikken om een verbazingwekkend artistiek effect toe te voegen.

Probeer geweldige audiotracks uit:
De perfecte video heeft de perfecte soundtrack nodig. Creëer precies het gevoel dat je wilt met meer dan 100 frisse nieuwe audiotracks.

Vertel verhalen met gloednieuwe sjablonen voor diavoorstellingen:
Deel uw foto's en video's in geanimeerde diavoorstellingen met verschillende moderne looks en thema's.

Doorkijkjes toevoegen:
Creëer de illusie van diepte in elke foto door je onderwerp te omlijsten met natuurlijke en realistische overlays zoals bloemen, bladeren, gras en meer. Pas eenvoudig de grootte aan, pas de onscherpte aan of voeg een vignet toe om precies het gewenste uiterlijk te krijgen.

Adobe logo

De voordelen van Adobe

 • Eenmalige aanschaf zonder abonnement. Eenmalig aanschaffen, onbeperkt gebruiken.
 • Automatische creaties Met de automatische creaties van Adobe kunt u gemakkelijk uw foto's en video's delen
 • Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 • Herinstalleren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Herinstalleren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

Maar deze 2 programma's kunnen nog veel meer, kijk maar:


Ervaar betere prestaties en stabiliteit:
Geniet van tot 30% snellere installatie en tot 50% snellere starttijden. En omdat we de app tot 30% kleiner hebben gemaakt, is er minder ruimte nodig op uw computer.

Apple M1 chip ondersteuning:
Met volledige ondersteuning voor Apple M1-chipsystemen geniet u van tot 45% snellere prestaties op Mac-computers..

Veel plezier met je foto's en video's onderweg (alleen Engelse bèta):
Probeer de nieuwe Android companion app om mobiele foto's en video's te uploaden naar Elements op desktop en web, meer creatieve en geavanceerde bewerkingen uit te voeren op de desktop, en deze vervolgens te openen, te bekijken en te delen op je mobiel.

Bekijk volledige beschrijving
21
€ 119, 90
Adviesprijs: € 151.25
Samengevat
 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor: Windows (Alleen 64-Bit)
 • Meertalig
 • 1 Gebruiker, per gebruiker max. 2 installaties
 • Goedkoper dan de programma's los aanschaffen
Licentie2GO relaxt software kopen
Adobe kopen bij Licentie2GO
 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe