Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 2022 + Microsoft 365 Personal | 1 gebruiker | 1 jaar

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 2022 + Microsoft 365 Personal

Backup alles wat je maakt!

Raak nooit meer bestanden kwijt. Je maakt het met Microsoft 365 Personal en je zorgt voor veilige backups met Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 2022. Zo kun je zorgeloos aan de slag.

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 2022

Als je het doet, doe het dan goed!

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat je graag backups wil maken of er meer over wil weten. Een backup van je hele computer, van specifieke mappen en documenten of van je mobiel. Ach, eigenlijk van alles wat je belangrijk vindt of dierbaar is. Backups zijn onmisbaar als je zorgeloos op je computer wil werken of bestanden op je mobiel wil veiligstellen.

Want alleen met degelijke backups kun je je ervan verzekeren dat je, als het een keer misgaat, je bestanden weer terug kunt krijgen. En het kan op vele manieren misgaan. Je computer gaat stuk, diefstal, een virus, brand, ransomware... het zal je maar gebeuren. Een betrouwbare schone backup is dan van onschatbare waarde. Een goed backup programma zorgt ervoor dat je niet meer bang hoeft te zijn al je bestanden te verliezen. En dat is een hele geruststelling.

Dit geruststellende programma heet Acronis Cyber Protect Home Office 2022

Acronis Cyber Protect Home Office 2022 | Windows, Mac

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en bootinformatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Beheer daarnaast de aard van uw back-ups. U kunt afzonderlijke mappen en bestanden selecteren en daar een specifieke replica van maken.

De allerbeste back-up en beveiligingssoftware voor al uw bestanden

Acronis logo

De unieke functies van Acronis Cyber Protect Home Office verder toegelicht;

 • Full image back-up: Maak een exacte replica van een hele schijf of een geselecteerde partitie om snel te herstellen of migratie naar een andere computer in te schakelen. Omdat een back-up nooit op 1 DVD past, kunt u deze zelfs op 10 verschillende DVD's opslaan.
 • File en Folder back-up: Back-up, in plaats van een full image back-up, alleen geselecteerde bestanden en mappen voor de keren wanneer je geen back-up van alles wilt maken.
 • Powerful recovery options: Haal alles terug. Haal een bestand terug of een map. Bekijk back-up hiërarchieën en bestanden veilig overal via een webbrowser.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

Dit pakket betreft een abonnement voor 1 jaar en is geschikt voor 1 apparaat. Voor het maken van volledige back-ups en het herstel van uw systeem, slechts enkele muisklikken verwijderd van een volledige schijfimageback-up en u kiest zelf of u de gegevens lokaal of in de cloud wilt opslaan.

Nieuwe en verbeterde functies bij Acronis Cyber Protect Home Office 2022

Voor Mac

Uitgebreide back-ups voor Mac:

Macs zijn geweldige apparaten en de gebruikers hiervan zijn loyaal naar hun apparaat, echter is het ook nog steeds een apparaat die gegevens verliest als elke andere. Maakt u zich daarom geen zorgen meer! Acronis Cyber Protect Home Office 2022 maakt de back-up van uw gegevens nu nog eenvoudiger en de privacy en veiligheid worden nog meer gegarandeerd door de Time Machine van Apple.

Actieve schijf klonen:

Zelfs wanneer u uw Mac systeem aan het gebruiken bent is het mogelijk om een exacte replica te maken, zonder dat u hoeft te stoppen of uw systeem opnieuw op hoeft te starten.

Power Nap back-ups:

Selecteer de gegevens die u wilt back-uppen als uw machine in Power Nap modus gaat. Al deze gegevens zullen worden bijgewerkt tijdens Power Nap, maar ook deze zullen worden meegenomen in de back-ups.

Voor Windows

Verrijkte anti-ransomware:

Voorkom dat ransomware uw bestanden codeert, uw netwerk infecteert of uw systeem verlamt met Acronis Active Protection, onze kunstmatige intelligentie en op machine learning gebaseerde technologie die ransomware detecteert en stopt en automatisch de effecten ervan.

Cryptomining Blocker:

Detecteer en stop het soort cryptomining-malware waarmee online boeven pc's kunnen infecteren om systeembronnen te kapen om crypto-currencies op te sporen en uw machine bloot te stellen aan extra cyberdreigingen. Stop met realtime cryptojacking en behoud uw systeemintegriteit.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Office 365 Back-up:
  Maak directe cloud-to-cloud back-ups van uw Office 365 account, inclusief de e-mails en bijlagen vanuit uw Outlook.com-mailbox en alle bestanden en mappen in uw OneDrive.
 2. Incrementele en differentiële back-ups:
  Update back-ups tot drie keer sneller met onze Change-Block Tracker-technologie die wijzigingen in een afbeelding in real-time volgt.
 3. Non-stop back-ups:
  Blijf werken, gamen of surfen: de prestaties van uw computer worden niet beïnvloedt omdat back-ups op de achtergrond worden uitgevoerd. Maak zo vaak u wilt een lokale of cloud back-up en leg wijzigingen elke 5 minuten vast.

Microsoft 365 Personal. 1Gebruiker, 1jaar, licentie kopen.

Welkom bij de nieuwe Microsoft 365 Personal, waarin de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-toepassingen worden gecombineerd met aanvullende mogelijkheden zoals extra OneDrive-opslag en belminuten voor Skype. Meld u aan bij uw persoonlijke Microsoft 365 account voor toegang tot bijgewerkte toepassingen, documenten en aangepaste instellingen. Dit is een ideale oplossing voor individuen die alle Microsoft 365-programma's willen gebruiken en daarnaast gebruik willen maken van OneDrive en Skype. Met het jaarabonnement beschikt u altijd over de laatste, volledig geïnstalleerde versies van:

 1. Microsoft Word
 2. Microsoft Excel
 3. Microsoft Powerpoint
 4. Microsoft Outlook
 5. Microsoft Publisher (Alleen op Windows)
 6. Microsoft Access (Alleen op Windows)

Heb je een Chromebook? Dan kun je geen apps installeren. Op een Chromebook maak je gebruik van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive en Teams via je Microsoft account op www.office.com. De programma’s staan daar allemaal tot je beschikking. Dat heeft als voordeel dat je vanaf iedere Chromebook gebruik kunt maken van deze programma’s en je altijd bij je data kunt.

Liever geen abonnement?

Koop dan Office 2019.
Bekijk hier de verschillen tussen alle office versies.

Naast de bovenstaande software krijgt u 1000GB opslagruimte op OneDrive voor het opslaan en delen van bestanden en zijn er 60 Skype-belminuten per maand om gratis mee te bellen!

Ook geldig als verlenging van uw huidige Office 365 abonnement, met behoud van uw resterende abonnementsdagen!

Gepersonaliseerde ervaring

Jouw toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar je ze nodig hebt toegankelijk. Zowel op je PC of Mac, maar ook onderweg op je mobiele apparaten met Office mobile apps: Gemakkelijke toegang tot en bewerking van je documenten met mobiele Office-apps voor iPhones en Android- en Windows-telefoons.

Gemakkelijk jaarabonnement

Inclusief doorlopende toegang tot versie-upgrades, installaties op meervoudige apparaten en toegang tot meerdere talen. Deze licentie is te gebruiken voor 1 jaar. Het abonnement stopt vanzelf zonder dat u hoeft op te zeggen. U zit dus nergens aan vast en u heeft zeker geen verplichte verlenging. We zullen u vrijblijvend een verlengingsaanbod opsturen, maar u bent vrij om over een jaar elders uw abonnement te verlengen.

OneDrive

1000 GB OneDrive-opslagruimte - Sla je documenten online op in je OneDrive, zodat je ze overal gemakkelijk kunt openen en delen. Skype-wereldminuten - ontdek nieuwe manieren om in contact te blijven met elke maand 60 minuten aan Skype-oproepen naar telefoons in 60+ landen.

De voordelen van bestellen bij Licentie2GO

Bij Licentie2GO staat het klantbelang voorop! We doen niet moeilijk over extra service voor u als klant, zo biedt Licentie2GO het volgende:

 • Installatiegarantie. Ondervindt u problemen bij de installatie of activatie van uw product? Geen nood! Onze helpdesk helpt u met het oplossen van het probleem, met onze installatiegarantie beloven we dat u een volledig werkend product op uw computer krijgt!
 • Géén automatische verlenging of kleine lettertjes. In tegenstelling tot de meeste aanbieders (waaronder Microsoft) bestaat automatische verlenging bij ons niet, er worden dus nooit zomaar extra kosten in rekening gebracht voor uw verlenging! U krijgt t.z.t. een aanbod van ons om uw product te verlengen, u zit dus nergens aan vast.
 • 100% origineel product tegen een scherpere prijs. Licentie2GO biedt u een zeer scherpe prijs (vele malen scherper dan de Microsoft Store) en u ontvangt hierbij gegarandeerd een origineel Microsoft-product!
 • Direct aan de slag! U hoeft niet te wachten, direct na de bestelling is uw product digitaal beschikbaar via onze website! Met eenvoudige aanwijzingen kunt u het product op uw apparaten installeren en activeren.

Microsoft Office 365 Personal - koop altijd legale software

Koop altijd legitieme software. Ga niet in op aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn. Licentie2GO is Microsoft Silver partner en wordt als partner vermeld op de Microsoft-website. Klik op het onderstaande logo om te controleren dat Microsoft onze kennis en kunde erkent en weet dat we originele legale Microsoft-software leveren.


Bekijk volledige beschrijving
35
€ 77, 90
Adviesprijs: € 119.79
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 1 installatie
 • Inclusief 250Gb online opslag in de cloud
 • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA.
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
Licentie2GO relaxt software kopen
Acronis kopen bij Licentie2GO
 • De zekerheid van lokale back-ups gecombineerd met cloudopslag
 • Microsoft 365 backup, inclusief Outlook en Onedrive
 • Inclusief real-time antivirus- en anti-malware beveiliging
 • Beveiliging tegen ransomware en cryptojacking
 • Totaaloplossing voor back-up EN beveiliging voor consumenten en kleine bedrijven