FB-tracking

Beveiliging voor Computers, Tablet en Smartphones

Beveiliging

Beveiligingssoftware is tegenwoordig niet alleen noodzakelijk op computers, maar ook tablets en smartphones verdienen tegenwoordig een extra laagje digitale beveiliging. Met onze software weet je zeker dat je veilig online kunt. Is het niet veilig? Dan wordt de pagina vanzelf geblokkeerd.

De beveiligingssoftware van tegenwoordig houdt virussen buiten de deur, beschermt tegen malware en spyware en is vaak zelfs in staat om uw computer sneller te maken. Moeite met kiezen? Geen probleem. Hier hebben we een lijst gemaakt met de beste virusscanners. Liever wat euro's besparen? De goedkoopste antivirus hebben we ook. Chat met onze softwarespecialisten of gebruik de filters aan de linkerkant om een keuze te maken.

Beveiliging: BullGuard Internet Security 3PC 3jaar
Beveiliging: BullGuard Internet Security 5PC 3jaar
Beveiliging: Bitdefender Antivirus Plus 2020 3PC 1jaar
Beveiliging: Bitdefender Internet Security 2020 1PC 3jaar
Beveiliging: Bitdefender Internet Security 2020 10PC 3jaar
Beveiliging: Bitdefender Antivirus Plus 2020 1PC 1jaar
Beveiliging: Bitdefender Family Pack 2020 3jaar Unlimited-Devices
Beveiliging: Bitdefender Antivirus for 1MAC 3Jaar

Bitdefender Antivirus for 1MAC 3Jaar

51,95 42.94 excl BTW

Beveiliging: Bitdefender Internet Security 2020 5PC 3jaar
Beveiliging: Bitdefender Antivirus Plus 2020 10PC 1jaar

3 jaar

Al deze producten hebben een looptijd van 3 jaar. 1.095 dagen lang kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten die de software te bieden heeft. Wanneer de einddatum van de licentie in zicht komt, zult u van ons automatisch een herinneringsmail met daarin een interessant aanbod ontvangen. Verleng via Licentie2GO; beter, goedkoper én slimmer!