FB-tracking

ESET

Mobile-Security

ESET staat bekend om zijn razendsnelle software die keer op keer de beste beveiliging biedt. De software heeft een minimale systeembelasting en houdt alle dreigingen buiten de deur. ESET wordt niet alleen keer op keer als beste getest, maar biedt ook een soepel installatieproces dat bijna altijd zonder problemen uw software installeert.

Mobile security: ESET Mobile Security 1Device 1Jaar
Mobile security: ESET Mobile Security 4Devices 1Jaar

ESET Mobile Security 4Devices 1Jaar

19,95 16.49 excl BTW

Mobile security: ESET Mobile Security 2Devices 1Jaar

ESET Mobile Security 2Devices 1Jaar

19,98 16.51 excl BTW

Mobile security: ESET Mobile Security 3Devices 1Jaar

ESET Mobile Security 3Devices 1Jaar

29,97 24.77 excl BTW

Mobile security: ESET Mobile Security 5Devices 1Jaar

ESET Mobile Security 5Devices 1Jaar

49,95 41.28 excl BTW

Smartphones en tablets zijn het meest gebruikte apparaat die u bezit door de vele mogelijkheden die u hierop heeft. Dagelijks gebruikt u deze apparaten overal voor zoals om te telefoneren of om bankzaken te regelen! Hierom is beveiligingssoftware tegenwoordig noodzakelijk op tablets en smartphones.

Bescherm uw mobiele apparaten tegen verscheidene dreigingen zoals virussen, spyware, hackers en online identiteitsdiefstal. Blokkeer ongewenste telefoontjes en berichten en verwijder schadelijke apps die een gevaar kunnen vormen voor uw privacy. Bescherm uw kinderen tegen ongepaste websites met Ouderlijk Toezicht, waardoor u kunt inregelen wat uw kinderen online kunnen inzien, specifieke websites die zij niet mogen bezoeken en nog veel meer.

Terwijl u zich concentreert op wat voor u belangrijk is, zorgt mobile security ervoor dat u online beveiligd en beschermd bent op ieder mobiel apparaat.