FB-tracking

Panda Dome Advanced Internet Security 2019 3devices 1year

Brand: Panda
Delivery time In Stock
Delivery form Download This product is available for download right away.

Panda Dome Advanced Internet Security 2019 3apparaten 1jaar - Beveiligt u tegen alle soorten virussen en ransomware

Het pakket Panda Dome Advanced stond hiervoor bekend als Panda Internet Security. In vergelijking met het Panda Antivirus (Dome Essential) pakket biedt Panda Dome Advanced u nog meer en betere bescherming. Met Panda Dome Advanced Internet Security 2019 bent u nu op al uw apparaten beschermd tegen online dreigingen. Omdat de technologie die Panda heeft ontwikkeld nu nog slimmer is worden aanvallen gedetecteerd, nog voordat ze uitgevoerd worden. Zo blijven u en uw gezin optimaal beveiligt.

Panda Dome Advanced Internet Security 2019 is geschikt voor een 3 gebruikers met een PC, Mac, iOS of Android apparaat. Dit product is onder andere beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans en heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Panda Dome Advanced Internet Security 2019 – Bescherm nu al uw apparaten met de nieuwste software van Panda!

Met de nieuwste generatie antivirus van Panda Dome heeft u het beheer over al uw apparaten en houd u het overzicht. Beveilig daarnaast uw foto’s, wachtwoorden en kostbare herinneringen met de vernieuwde privacy modules voor u en uw gezin. Nu niet alleen voor Windows, maar ook voor uw Mac, iOS en Android apparaten!De voordelen van Panda;

 1. Altijd voorzien van de nieuwste functies en updates.
 2. De beste beveiliging die uw computer, Mac, iOS of Android toestel continu controleert op cyberaanvallen.
 3. Geldig als nieuwe aanschaf of als verlenging.

De voordelen van 2GOSoftware;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor 2GOSoftware klanten: Online privacy en security scanner!

De unieke functies van Panda Dome Advanced Internet Security 2019 3apparaten 1jaar

Met de nieuwste en verbeterde functies van Panda Dome Advanced bent u optimaal beschermd tegen alle gevaren op het web. Panda Dome Advanced Internet Security is geschikt voor 3 apparaten en heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

 • (NIEUW) Antivirus met FIrewall
 • (NIEUW) Gratis VPN
 • (VERBETERD) Oudercontrole
 • Realtime antivirus voor uw Mac of Android toestel
 • Identiteits- en ransomwarebescherming
 • Veilig bankieren, winkelen en browsen: Nooit meer zorgen maken over uw gegevens en wat ermee kan gebeuren. Met de identiteitsbescherming van Panda Dome Advanced bent u te allen tijde beveiligt tijdens het online browsen, winkelen of bankieren.

De modules van Panda Dome Advanced Internet Security 2019 3apparaten 1jaar uitgebreid uitgelegd

Firewallbescherming
Dit beschermt uw computer tegen misbruik en aanvallen van buitenaf.
Panda Internet Security - Nu inclusief VPN!
Met Panda VPN (tot 150MB per dag) blijven uw gegevens privé, ook wanneer u verbindt met een onbeveiligd draadloos netwerk in bijvoorbeeld luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. Zo voorkomt u nare situaties, bijvoorbeeld diefstal van persoonlijke gegevens of pogingen om het IP-adres van uw apparaat toegankelijk te maken voor hackers. U krijgt eveneens toegang tot afgeschermde inhoud, ongeacht het land. De VPN verbinding werkt als een soort tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de VPN beveiligt die verbinding door de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent. Uw dataverkeer wordt omgeleid via een andere server, waardoor het praktisch onmogelijk is om uw apparaat te identificeren. Kortom; Veilig en anoniem surfen op het internet met de vernieuwde software van Panda Internet Security.
Oudercontrole

Uit onderzoek is gebleken dat 8 op de 10 kinderen doet aan cyberpesten. Dit willen wij natuurlijk met zijn allen tegen gaan! Met de verbeterde Oudercontrole van Panda kunt u het internetgebruik van uw kinderen bewaren en kunt u zelf bepalen tot welke apps zij toegang krijgen.

Anti-diefstal voor uw mobiele apparaten

Met de nieuwe anti-diefstal module bent u er altijd van bewust waar uw apparaat zich bevindt. Deze module beschikt over een aantal handige opties wat betreft uw mobiele apparaten. Na het 3 keer invoeren van een verkeerd wachtwoord, wordt bijvoorbeeld automatisch een foto gemaakt en wordt deze met de locatie van de foto naar het e-mailadres van de eigenaar gestuurd. Ook is het mogelijk om op afstand bestanden te wissen of het apparaat te blokkeren.

See full description
September-sale:
24
 
€ 31.36 Ex VAT

Summarized

 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 3 installatiesAlle installaties moeten plaats vinden binnen hetzelfde huishouden
 • Taalkeuze: NL, ENG, FRA, DUI
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
Licentie2GO relaxt software kopen

Buy Panda at Licentie2GO

 • Legitimate software with an installation guarantee
 • A step-by-step installation manual to install your software written by us for you
 • No automatic renewals or small print
 • Ccustomer service available 7 days each week
 • Renew without the loss of remaining days
 • The nr. 1 Security Specialist