FB-tracking

Trend Micro

Beveiliging

Al bijna 30 jaar lang is de visie van Trend Micro de wereld veilig maken voor het uitwisselen van digitale informatie. Van het endpoint tot het netwerk tot de cloud, Trend Micro staat voor u klaar met een perfecte verdediging tegen bedreigingen die is erkend door analisten, klanten en branche-experts.

Beveiliging: Trend Micro Internet Security 1PC 1jaar
Beveiliging: Trend Micro Maximum Security 3PC 1jaar
Beveiliging: Trend Micro Internet Security 3PC 1jaar
Beveiliging: Trend Micro Antivirus Plus 3PC 1jaar

Trend Micro Antivirus Plus 3PC 1jaar

49,95 41.28 excl BTW

Beveiliging: Trend Micro Maximum Security 5PC 1jaar

Beveiliging voor Computers, Tablet en Smartphones

Beveiligingssoftware is tegenwoordig niet alleen noodzakelijk op computers, maar ook tablets en smartphones verdienen tegenwoordig een extra laagje digitale beveiliging. Met onze software weet je zeker dat je veilig online kunt. Is het niet veilig? Dan wordt de pagina vanzelf geblokkeerd.

De beveiligingssoftware van tegenwoordig houdt virussen buiten de deur, beschermt tegen malware en spyware en is vaak zelfs in staat om uw computer sneller te maken. Moeite met kiezen? Geen probleem. Hier hebben we een lijst gemaakt met de beste virusscanners. Liever wat euro's besparen? De goedkoopste antivirus hebben we ook. Chat met onze softwarespecialisten of gebruik de filters aan de linkerkant om een keuze te maken.