Bitdefender Small Office Security | 10Apparaten | 2Jaar

Merk: Bitdefender
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Bitdefender Small Office Security | 10 Apparaten | 2 Jaar

De helft van alle kleine en middelgrote bedrijven zijn slachtoffer geworden van cyber-aanvallen. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare, innovatieve beveiligingsoplossing te hebben om uw bedrijf te beschermen tegen hackers en virussen.

Bitdefender Small Office Security biedt deze bescherming voor al uw apparaten, zodat u uw volledige focus op uw zaak kan richten. Deze software beschermt uw bedrijf tegen ransomware, zit boordevol nieuwe en verbeterde functies, is krachtig en toch gebruiksvriendelijk en licht op uw computer. Het voorkomt datalekken en beveiligt persoonlijke en financiële gegevens van u en uw klanten.

Met Bitdefender VPN zijn uw gegevens altijd privé, zelfs als u gebruik maakt van een onbeveiligd draadloos netwerk zoals op luchthavens, hotels en restaurants. Ideaal voor een zakenreis.

Daarnaast is dit pakket ook stapelbaar. Voorbeeld: Als u 3 pakketten aanschaft, kunt u 30 apparaten beveiligen onder 1 account.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

 • Complete bescherming
 • VPN inbegrepen
 • Beschermt de gegevens van u en uw klantdata
 • Met één apparaat kunt u alles beheren
 • Stapelbaar, meerdere licenties op 1 account beheren
Handig om te weten:
Omdat dit een zakelijk product is, geldt er een korte korte levertijd. We vragen de licentie aan op basis van uw bedrijfsnaam. U kunt binnen 48 uur na aankoop aan de slag met de licentie en de software.

Bitdefender Small Office Security 2021 | Windows, Mac, Android, iOS

Voor Bitdefender Small Office Security is uw veiligheid en privacy een prioriteit. Bitdefender Small Office Security biedt complete bescherming voor Windows, Mac OS, Android en iOS en een ongeëvenaarde malwaredetectie. Uw privacy wordt nog beter beschermd met het nieuwe Webcambescherming en uw bestanden worden veilig gehouden door de meerlagige bescherming tegen ransomware.

Al uw apparaten beveiligd met één product!

Bitdefender Small Office Security is de perfecte keuze als u deze apparaten allemaal tegelijkertijd wilt beveiligen. Bitdefender biedt een geavanceerde bescherming tegen zelfs de meest geavanceerde malware. Het gebruikt de meest geavanceerde beveiligingstechnologie ter wereld, maar is toch eenvoudig en intuïtief. Ook de consumentenbond heeft dit onderkend. Dit jaar is Bitdefender namelijk als beste getest.


De unieke functies van Bitdefender Small Office Security verder toegelicht;

 • Multi Device: Geschikt voor alle apparaten in uw bedrijf; Windows, Mac, Android en iOS.
 • Auto-update: Bitdefender zorgt er nu zelf voor dat u altijd voorzien bent van de nieuwste en beste beveiliging.
 • Advanced Threat Defense: Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat en mail
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.

De beste beveiliging en prestaties met de unieke functies van Bitdefender Small Office Security

Bitdefender Small Office Security is geschikt voor 5 apparaten voor de duur van 2 jaar en gemakkelijk op te stapelen tot meerdere apparaten, zodat elk apparaat binnen uw bedrijf goed beveiligd is. Het product is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Bitdefender.

Nieuwe en verbeterde functies van Bitdefender Small Office Security

Wi-Fi Security Advisor:
Of u nu thuis op het Wi-Fi netwerk zit of onderweg online gaat, zorg er wel voor dat u altijd beveiligd bent. Wi-Fi Security Advisor beschermt u tegen hackers, datasnoops en malware door netwerken te controleren op gaten in de beveiliging of andere zwakke plekken, zo weet u dat u altijd volledig veilig uw apps kan gebruiken. Bijvoorbeeld uw bankprogramma of online winkelen.

Geavanceerde ransomwarebescherming:
Ransomware is een type malware dat zich toegang verschaft tot uw computer, met als gevolg het versleutelen van belangrijke documenten zodat u deze niet meer kan gebruiken. Dit kan u kostbare bestanden kosten of zelfs een geldbedrag en in het ergste geval beide. Door speciale mappen te creëren voor uw belangrijke en persoonlijke bestanden, beschermt Bitdefender Small Office Security u tegen elke ransomware-aanval en meldt het als er kwaadaardige pogingen werden ondernomen.

Network Threat Prevention:
Nog voordat er sprake is van een eventuele cyberaanval, heeft Bitdefender dit al gedetecteerd en voorkomt zo deze aanvallen op uw computer.

Verschillende functies voor Windows verder uitgelegd:

 • Advanced Threat Defense:
  Bitdefender maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een geavanceerde technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.
 • Webcambeveiliging:
  Bescherm uw privacy en voorkom lekken van webcams. Webcambescherming brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.
 • Safe Files:
  Met Bitdefender Veilige Bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere soorten malware. Enkel toepassingen die u uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot uw Veilige bestanden.


Bekijk volledige beschrijving
Oktober actie:
17
€ 209, 95
Adviesprijs: € 254.10

Samengevat

 • VPN inbegrepen
 • Geschikt voor 10 apparaten
 • Stapelbaar
 • Geschikt voor Windows, Mac, Android, iOS
Licentie2GO relaxt software kopen