Norton 360 Premium | 10-Apparaten | 1-Jaar | 2021 | Windows | Mac | Android | iOS | 75GB Cloud Opslag

Merk: Norton
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Norton 360 Premium 2021 beschermt uw pc of Mac, laptop, smartphone en tablet tegen virussen, spyware, malware, phishing, hackers en andere bedreigingen. Je installeert de software op maximaal 10 apparaten. Inclusief 75Gb Cloudopslag.

Eenvoudige beveiliging!

Norton 360 Premium 2021 is de nieuwste bescherming van Norton voor 10 PC's / smartphones / tablets. Deze software is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Door deze verbeterde versie kun je nu met een paar klikken gemakkelijk uw Norton installeren, bijwerken, verlengen en herstellen. De software beschermt je terwijl je online surft, winkelt en bankiert; stopt de gevaren van nu en de toekomst. Met LiveUpdate ben je verzekerd van updates die gedurende het abonnement dagelijks naar uw apparaat verstuurd worden.

Norton Dark web monitoring

Nu met Dark Web Monitoring

Norton heeft sinds kort Dark Web Monitoring toegevoegd aan de Norton 360 reeks. Dark Web Monitoring scant het dark web en privéforums voortdurend op persoonlijke informatie en stuurt je meldingen als er iets wordt gevonden wat schadelijk voor je is. Dit is extra belangrijk in deze tijd waarin veel datalekken plaatsvinden en je persoonsgegevens gestolen worden. Dark Web Monitoring is inbegrepen bij Norton 360 Premium bij aankoop via Licentie2GO. Meer weten? Bekijk dan onze speciale Norton's Dark Web Monitoring pagina.

Trots partner en Platinum Reseller van Norton!

Licentie2GO werkt nauw samen met Norton. We zijn Platinum Reseller; de hoogste partnerstatus van Norton! Norton 360 koop je veilig en vertrouwd bij Licentie2GO. Licentie2GO levert alle Norton pakketten als eerste installatie of verleng uw Norton Security van vorig jaar. Al meerdere jaren is Norton 360 als beste getest; hiermee is dit product niet alleen een veilige keuze, maar ook nog eens de beste!

norton logo

Het eerste jaar extra scherp geprijsd!

De getoonde prijs is de aanbiedingsprijs voor het eerste jaar. Exclusief verkrijgbaar via Licentie2GO. Norton 360 biedt doorlopende beveiliging met een automatische verlenging. Er is een instructie beschikbaar om de automatische verlenging uit te schakelen. Bekijk en lees de volledig beschrijving voor meer informatie.

Norton 360 Premium| Windows, Mac, Android en iOS

Norton 360 Premium is de opvolger van Norton Internet Security en van Norton Security Premium. Belangrijk om te weten is dat deze software opnieuw geïnstalleerd moet worden om de verlenging naar Norton 360 Premium uit te voeren. Onze activatiehandleiding zal je hiermee stap voor stap helpen. Gebruik je nog het oude Internet Security of Security Premium? Dan adviseren we om zo snel mogelijk de overstap naar Norton 360 te maken.

Norton Security Deluxe

Automatische verlenging; Altijd verzekerd van de beste bescherming.

Dit pakket van Norton Symantec biedt 1 jaar beveiliging en is geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS.

Norton 360 wordt jaarlijks automatisch verlengd. De getoonde prijs geldt voor het eerste jaar. Volgend jaar betaal je de normale prijs. Doordat Norton automatisch verlengen inschakelt, ben je altijd verzekerd van de beste bescherming en hoef je je geen zorgen te maken over uw veiligheid. Gegarandeerd en altijd de beschikking over de nieuwste uitvoering van Norton! Tijdens het activeren zal Norton je verplichten om betaalgegevens in te voeren. Dit kan een bankrekeningnummer, een creditcard of PayPal account zijn.

Het tweede jaar verlengen via Licentie2GO?
Is automatisch verlengen niet wenselijk of wil je volgend jaar voordeliger via Licentie2GO verlengen? Geen probleem! Direct nadat je geactiveerd heeft, kun je automatisch verlengen uitschakelen en uw betaalgegevens bij Norton weer verwijderen. Licentie2GO helpt jou stap voor stap hiermee. Volgend jaar wanneer uw licentie dreigt te verlopen, stuurt Licentie2GO jou een persoonlijk verlengingsaanbod toe, waardoor je altijd de voordeligste prijs betaald.

Nieuwe en verbeterde functies bij Norton 360

Apparaatbeveiliging:
Om uw pc's, Macs, Android- en iOS-apparaten optimaal te beschermen, bevatten Norton 360 beveiligingsfuncties zoals Password Manager om uw online wachtwoorden veilig te beheren, Cloud Backup om belangrijke bestanden en documenten op te slaan en te beschermen als een preventieve maatregel voor gegevensverlies en Ouderlijk toezicht om uw kinderen te helpen veilig het internet te verkennen.

Bescherming tegen identiteitsfraude:
Identiteitsbedreigingen gaan verder dan uw computer of mobiele apparaat. Identiteitsdieven kunnen uw persoonlijke gegevens stelen uit uw mailbox, een medisch kantoor of het kopen op het darkweb. Norton 360 met LifeLock helpt je te beschermen tegen bedreigingen voor uw identiteit, zowel online als offline.

Online Privacy:
Bezorgd over uw online privacy? Norton 360 heeft Secure VPN toegevoegd, een virtual private netwerk om uw online activiteiten te coderen, wat vooral belangrijk is op openbare wifi-hotspots. Norton heeft ook PC SafeCam toegevoegd om de webcam van uw computer te beschermen tegen toegang op afstand.


Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Intrusion Prevention:
  Analyseert informatie afkomstig van een netwerk en blokkeert potentiële bedreigingen voordat ze uw computer raken.
 2. Antivirus met Advanced Machine Learning:
  Scant en verwijdert malware bestanden die een apparaat binnenkomen, met behulp van machine learning en emulatie.
 3. Reputatiebeveiliging (Insight):
  Gebruikt de reputatiegegevens die zijn verzameld in het Global Intelligence Network van Symantec om vrijwel elk softwaretoepassingsbestand op de planeet (pc) te classificeren.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Gedragsbescherming (SONAR):
  Controleert toepassingen op verdacht gedrag en vindt automatisch bedreigingen.
 • Proactive Exploit Protection:
  Helpt beschermen tegen aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in applicaties of het besturingssysteem.
 • Power Eraser:
  Helpt bij het detecteren en verwijderen van toepassingen en malware met een hoog risico die zich mogelijk op uw computer bevinden.
Bekijk volledige beschrijving
Oktober actie:
58
€ 41, 95
Adviesprijs: € 99.99

Samengevat

 • 10 installaties
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
 • Beschikbare talen: Nederlands, alle talen
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Inclusief 75Gb Cloudopslag
 • Inclusief VPN module
 • Dark Web Monitoring
Licentie2GO relaxt software kopen

Norton kopen bij Licentie2GO

 • 100% legitieme software mét installatiegarantie.
 • Op maat gemaakte handleiding voor het zelf installeren van de software.
 • Duidelijke instructies zodat u niet vastzit aan een automatische afschrijving.
 • Stap voor stap geholpen worden zodat er geen resterende dagen verloren gaan.
 • Nederlandse en Engelse klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is.