FB-tracking

Kaspersky

Internet Security

De beveiligingsexpertise en diepgaande kennis van bedreigingen van Kaspersky wordt voortdurend omgezet in beveiligingsoplossingen en diensten om bedrijven en consumenten over de hele wereld te beschermen. Het uitgebreide beveiligingsaanbod van het bedrijf omvat toonaangevende bescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde digitale dreigingen te bestrijden.

Internet Security: Kaspersky Internet Security 1Apparaat 1jaar 2019
Internet Security: Kaspersky Internet Security 3Apparaten 1jaar 2019
Internet Security: Kaspersky Internet Security 1Apparaat 2jaar 2019
Internet Security: Kaspersky Internet Security 5Apparaten 1jaar 2019
Internet Security: Kaspersky Internet Security 3Apparaten 2jaar 2019
Internet Security: Kaspersky Internet Security 5Apparaten 2jaar 2019
Internet Security: Kaspersky Internet Security 10Apparaten 1jaar 2019

Internet Security kopen; geavanceerde beveiliging

Internet Security biedt geavanceerde beveiliging voor uw computer. Internet Security Multi-Device pakketten beschermen tevens smartphone en tablets. Vaak zijn Internet-Security pakketten inclusief een module voor veilig bankieren en een firewall. Let bij uw keuze uit onderstaande pakketten op de snelheid van het pakket en de preventieve werking die een Internet Security pakket heeft om uw apparaten schoon en veilig te houden.

Wilt u de beste beveiliging, inclusief bijv. anti-diefstal, wachtwoord- en privacy-modules? Kies dan voor Totaalbeveiliging of lees alles over hoe wij testen welk programma de beste antivirus is.