Bitdefender Small Office Security | 20 Apparaten | 2 Jaar

Merk: Bitdefender
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Bitdefender Small Office Security | 20 Apparaten | 2 Jaar

De helft van alle kleine en middelgrote bedrijven zijn slachtoffer geworden van cyber-aanvallen. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare, innovatieve beveiligingsoplossing te hebben om jouw bedrijf te beschermen tegen hackers en virussen.

Bitdefender Small Office Security biedt deze bescherming voor al je apparaten, zodat je de volledige focus op je zaak kan richten. Deze software beschermt je bedrijf tegen ransomware, zit boordevol nieuwe en verbeterde functies, is krachtig en toch gebruiksvriendelijk en niet te belastend voor je computer. Het voorkomt datalekken en beveiligt persoonlijke en financiële gegevens van jou en je klanten.

Met Bitdefender VPN zijn je gegevens altijd privé, zelfs als je gebruik maakt van een onbeveiligd draadloos netwerk zoals op luchthavens, hotels en restaurants. Ideaal voor een zakenreis.

Daarnaast is dit pakket ook stapelbaar. Voorbeeld: Als je 3 pakketten aanschaft, kun je 60 apparaten beveiligen onder 1 account.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

 • Complete bescherming
 • VPN inbegrepen (500 mb per dag)
 • Beschermt de gegevens van jou en je klantdata
 • Webcam- en microfoonbescherming
 • Met één apparaat kun je alles beheren
 • Stapelbaar, meerdere licenties op 1 account beheren

Bitdefender Small Office Security 2022 | Windows, Mac, Android, iOS

Voor Bitdefender Small Office Security is jouw veiligheid en privacy een prioriteit. Bitdefender Small Office Security biedt complete bescherming voor Windows, Mac OS, Android en iOS en een ongeëvenaarde malwaredetectie. Je privacy wordt nog beter beschermd met het nieuwe Webcambescherming en de anti-tracker functie Je bestanden worden veilig gehouden door de meerlagige bescherming tegen ransomware. Bitdefender Small Office Security heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te installeren, te configureren en te beheren is.

Al je apparaten beveiligd met één product!

Bitdefender Small Office Security is de perfecte keuze als je deze apparaten allemaal tegelijkertijd wilt beveiligen. Bitdefender biedt een geavanceerde bescherming tegen zelfs de meest geavanceerde malware. Het gebruikt de meest geavanceerde beveiligingstechnologie ter wereld, maar is toch eenvoudig en intuïtief. Ook de Consumentenbond heeft dit onderkend. Bitdefender wordt namelijk door de Consumentenbond regelmatig als beste getest.


De unieke functies van Bitdefender Small Office Security verder toegelicht;

 • Multi Device: Geschikt voor alle apparaten in je bedrijf; Windows, Mac, Android en iOS.
 • Auto-update: Bitdefender zorgt er nu zelf voor dat je altijd voorzien bent van de nieuwste en beste beveiliging.
 • Advanced Threat Defense: Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.
 • 1 beheer centrum: Regel de beveiliging van alle computers vanaf 1 centraal punt.
 • Regelmatige updates: door regelmatige (automatische) updates ben je altijd beschermd tegen de nieuwste dreigingen.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat en mail
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die je stap voor stap helpen.

De beste beveiliging en prestaties met de unieke functies van Bitdefender Small Office Security

Bitdefender Small Office Security is geschikt voor 20 apparaten voor de duur van 2 jaar en gemakkelijk op te stapelen tot meerdere apparaten, zodat elk apparaat binnen je bedrijf goed beveiligd is. Het product is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Om zeker te zijn dat je de recentste versie gebruikt, controleert Bitdefender automatisch of er productupdates zijn. Deze updates kunnen nieuwe functies en verbeteringen hebben, productproblemen verhelpen of je een automatische upgrade naar een nieuwe versie bezorgen.

Nieuwe en verbeterde functies van Bitdefender Small Office Security

Wi-Fi Security Advisor:
Of je nu thuis op het Wi-Fi netwerk zit of onderweg online gaat, zorg er wel voor dat je altijd beveiligd bent. Wi-Fi Security Advisor beschermt je tegen hackers, datasnoops en malware door netwerken te controleren op gaten in de beveiliging of andere zwakke plekken, zo weet je dat je altijd volledig veilig je apps kan gebruiken. Bijvoorbeeld je bankprogramma of online winkelen.

Geavanceerde ransomwarebescherming:
Ransomware is een type malware dat zich toegang verschaft tot jouw computer, met als gevolg het versleutelen van belangrijke documenten zodat je deze niet meer kan gebruiken. Dit kan je kostbare bestanden kosten of zelfs een geldbedrag en in het ergste geval beide. Door speciale mappen te creëren voor je belangrijke en persoonlijke bestanden, beschermt Bitdefender Small Office Security je tegen elke ransomware-aanval en meldt het als er kwaadaardige pogingen werden ondernomen.

Network Threat Prevention:
Nog voordat er sprake is van een eventuele cyberaanval, heeft Bitdefender dit al gedetecteerd en voorkomt zo deze aanvallen op jouw computer.

Gecentraliseerde beveiliging:
Het Activiteitsgebied in Bitdefender Central geeft je een algemeen overzicht van de aangesloten apparaten en hun beschermingsstatus. Als er bedreigingen worden geïdentificeerd, kan de beheerder tegelijkertijd een scan uitvoeren op alle betrokken apparaten.

Verschillende functies voor Windows verder uitgelegd:

 • Complete en realtime gegevensbescherming
  Bitdefender Small Office Security werkt tegen alle e-dreigingen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot ransomware, zero day-exploits, rootkits en spyware. De gegevens van je onderneming en je klanten zijn veilig.
 • Advanced Threat Defense:
  Bitdefender maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een geavanceerde technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van je actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.
 • Webcambeveiliging:
  Bescherm je privacy en voorkom lekken van webcams. Webcambescherming brengt je op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot je webcam, zodat je ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.
 • Safe Files:
  Met Bitdefender Veilige Bestanden kun je ongeoorloofde wijzigingen aan je belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere soorten malware. Enkel toepassingen die je uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot jouw Veilige bestanden.
 • Preventie tegen netwerkbedreigingen:
  Bitdefender Small Office Security zorgt voor grote wijzigingen in de manier waarop online bedreigingen worden gedetecteerd en afgeweerd. De nieuwe meegeleverde informatietechnologieën voor cyberbedreigingen kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau analyseren en identificeren, en kunnen ingewikkelde exploits, malware of botnet-gerelateerde url's en brute force-aanvallen blokkeren.
 • Antifraudebescherming:
  Ons geavanceerd filtersysteem waarschuwt je wanneer je websites bezoekt die jemogelijk willen oplichten.

Verschillende functies voor OSX uitgelegd:

 • Veilige bestanden:
  Met Bitdefender Veilige bestanden kunt je ongeoorloofde wijzigingen aan jouw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender Antivirus for Mac beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere malware. Enkel toepassingen die je uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot jouw Veilige bestanden.
 • Bescherming Time Machine:
  Indien je Time Machine gebruikt om een back-up te maken van jouw bestanden, dan zal deze extra beveiligingslaag, die je beveiligt tegen gesofisticeerde ransomware-aanvallen je zeker bevallen. Ransomware, een extreem gevaarlijk type malware, versleutelt kostbare bestanden zoals foto's, video's en andere documenten, waardoor ze onbruikbaar worden. Met deze complexe functie kunnen Mac-gebruikers hun bestanden herstellen zonder losgeld te betalen. De bescherming van de Time Machine biedt je de barrière tegen malware die mogelijk jouw back-ups probeert te versleutelen of vernietigen.
 • Anti-phising:
  Er zijn steeds meer online fraudepogingen, maar onze geavanceerde bescherming tegen phishing zorgt dat jouw onderneming buiten gevaar blijft. Bitdefender Small Office Security blokkeert websites die zich als betrouwbaar voordoen om jouw financiële gegevens, zoals wachtwoorden of kredietkaartnummers, te stelen.
 • 24/7 bewaking via de cloud:
  Dankzij permanente updates is Bitdefender Small Office Security steeds op de hoogte van zero day-aanvallen. We gebruiken verbazend krachtige op de cloud gebaseerde technologieën om e-dreigingen op te sporen en weg te werken, waar ze ook vandaan komen, om je onmiddellijk wereldwijde bescherming te bieden. Aangezien de ingewikkelde bewerkingen in de cloud worden verricht, wordt het systeem vanjouw Mac niet belast en blijft jouw persoonlijke informatie veilig opgeslagen op jouw computer.
 • Bitdefender Shield:
  Regelt automatisch al jouw beveiligingsbehoeften, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van jouw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.


Bekijk volledige beschrijving
Augustus actie:
7
€ 309, 95
Adviesprijs: € 332.75
Samengevat
 • VPN inbegrepen
 • Geschikt voor 20 apparaten
 • Stapelbaar
 • Geschikt voor Windows, Mac, Android, iOS
Licentie2GO relaxt software kopen