FB-tracking

Bitdefender Total Security voor PC and Mobiel/Tablet

Bitdefender Total Security Bitdefender Total Security koopt u bij Licentie2GO, zowel geschikt voor een eerste installatie als voor een verlenging. Dit jaar is Bitdefender als beste beoordeeld. Kortom; de beste en meest veilige keuze is het Total Security pakket van Bitdefender.

Bitdefender Total Security pakket verbetert de snelheid en de prestaties van uw apparaten nóg beter. De software stelt u ook in staat om bestanden veilig te versleutelen en biedt effectieve tools tegen diefstal. Bitdefender Total Security biedt complete bescherming voor Windows, Mac OS en Android (iOS binnenkort verwacht) en een ongeëvenaarde malwaredetectie. Uw privacy wordt nog beter beschermd met het nieuwe Webcambescherming en uw bestanden worden veilig gehouden door de meerlagige bescherming tegen ransomware.

Meer weten over het kopen of verlengen van uw Bitdefender Total Security?
Lees onze uitleg over hoe wij werken en over de garanties van Licentie2GO.


1 jaar

Al deze producten hebben een looptijd van 1 jaar. 365 dagen lang kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten die de software te bieden heeft. Wanneer de einddatum van de licentie in zicht komt, zult u van ons automatisch een herinneringsmail met daarin een interessant aanbod ontvangen. Verleng via Licentie2GO; beter, goedkoper én slimmer!