Corel Painter 2021 PC/MAC

Merk: Corel
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

Corel Painter 2021 PC/MAC, de software voor digitale kunst & schilderen.

Maak de mooiste canvasschilderijen en -tekeningen met Painter 2021 van Corel. Dompel jezelf onder in de grootste selectie Natural-Media-borstels op de markt, met dikke, natte en droge media die eruit zien en aanvoelen als het echte werk.

Kies uit een breed scala aan teken-, teken- en inkttools en tutorials om eenvoudig mangakarakters of strips te tekenen in een spectaculaire wereld. Maak uw eigen aangepaste penselen en paletten of importeer aangepaste inhoud van anderen die uw artistieke workflow exponentieel versnelt.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een stapsgewijze handleiding voor downloaden, installatie en activering en een team van specialisten om u te helpen als u er nog steeds niet uitkomt!

Waarom kiezen voor Painter 2021?

Corel Painter 2021 is 's werelds meest realistische natuurlijke media. Dompel jezelf onder in de grootste selectie Natural-Media-borstels op de markt, met dikke, natte en droge media die er net zo uitzien en aanvoelen als het echte werk. Deze software heeft exclusieve digitale kunstborstels die een onvergetelijke en extruderende textuur maken.

Indrukwekkende nieuwe functies

Layer Workflow: Contextuele en geavanceerde menuverbeteringen besparen tijd en tweaks in de workflow door samen te vouwen, te vergrendelen, te selecteren en te plakken, waardoor de reactiesnelheid van lagen toeneemt

Performance Optimization: De Brush Accelerator geeft u de optimale prestatie-instellingen van Painter, waardoor GPU en CPU automatisch kunnen werken om Painter als een droom te laten werken.

Verbeterde Brush Selector: Bekijk in een oogopslag verbeterde voorbeelden van scharren en lijnen, geen zweven vereist en geniet van meer tekenpixels met een afgeslankte penseelkiezer.

Interface-verbeteringen: Verbeter de efficiëntie van het schilderen en intuïtieve verbeteringen zullen uw begrip van Painter vergroten

Bekijk volledige beschrijving

Onze alternatieven:

Samengevat
  • Eenmalige aankoop
  • Geschikt voor Windows en MAC
  • Meest realistische natuurlijke media
  • Heel makkelijk te gebruiken
Licentie2GO relaxt software kopen
Corel kopen bij Licentie2GO
  • Gegarandeerd legitieme software - Licentie2GO is Corel Partner
  • Helpdesk: 7 dagen per week beschikbaar
  • Herinstalleren / Overzetten naar andere PC altijd mogelijk
  • Uitgebreide ondersteuning via op maat gemaakte handleiding