CorelDRAW Graphics Suite 2021 - Windows

CorelDRAW Graphics Suite 2021 - Windows
Extra korting!
Merk: Corel
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
Februari actie! Extra korting!
 
 

Wakker het creatieve vuur aan - CorelDRAW® Graphics Suite 2021!

CorelDRAW® Graphics Suite 2021 brengt je een ontwerpavontuur met de meest geavanceerde en op samenwerking gerichte versie tot nu toe. Stroomlijn het ontwerptraject met behoud van kwaliteit, met het geheel nieuwe CorelDRAW® Graphics Suite 2021. Je krijgt meer tijd om te focussen op je creativiteit met de nieuwe tools voor illustratie, fotobewerking, lay-out van meerdere pagina's en samenwerking die het opzetten van projecten, creatie en uitvoer aanzienlijk versnellen.

Begin je ontwerptraject direct goed met een complete suite met professionele ontwerptoepassingen voor vectorillustratie, lay-out, fotobewerking en meer, die speciaal zijn ontworpen voor het platform van jouw keuze. Ontdek een uitgebreide grafische gereedschap set, boordevol met alle tools die je nodig hebt om geweldige eindproducten te leveren die zeker zullen opvallen. Het zal je niet verbazen dat CorelDRAW® Graphics Suite 2021 een absolute favoriet is onder professionals in grafisch ontwerp.

Bestel CorelDRAW® Graphics Suite 2021 vandaag nog en ga meteen aan de slag!

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die je graag verder helpt, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Corel Graphics Suite 2021 is een zeer uitgebreid totaal pakket. Dit krijg je allemaal:

 • CorelDRAW® - vectorillustratie en paginalay-out
 • Corel PHOTO-PAINT™ - programma voor beeldbewerking en ontwerp op pixelbasis
 • Corel Font Manager™ - lettertypen verkennen en beheren
 • PowerTRACE™ - bitmaps naar vectorafbeeldingen overtrekken op basis van AI (geleverd als onderdeel van CorelDRAW)
 • CorelDRAW.app™ - online vectorillustratie en grafisch ontwerp via een webbrowser CAPTURE™ - tool voor schermopnamen (alleen beschikbaar in de Windows-versie)
 • AfterShot™ 3 HDR - RAW-fotobewerking
 • 7000 cliparts, digitale afbeeldingen en sjablonen voor bedekkende voertuigbekleding
 • 1000 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Meer dan 1000 TrueType- en OpenType-lettertypen
 • 150 professioneel ontworpen sjablonen
 • Meer dan 600 verlooptint-, vector- en bitmapvullingen

Nieuwe en verbeterde functies die je niet wilt mislopen!

In perspectief tekenen

Teken voorwerpen of geïllustreerde taferelen sneller en eenvoudiger dan ooit in perspectief. Kies uit een 1-, 2- of 3-puntsperspectief, teken een groep voorwerpen in een gedeeld perspectiefvlak of voeg een bestaande groep toe en verplaats en bewerk voorwerpen zonder enige beperking en zonder dat het perspectief verloren gaat.

Weergave met meerdere pagina's

Bekijk, beheer en bewerk alle digitale assets in één weergave, met een geheel nieuwe plek waarop je volop met je creativiteit kunt experimenteren. Verplaats voorwerpen soepel over de pagina, vergelijk ontwerpen naast elkaar en wijzig de volgorde van pagina's zonder enige beperking, zodat je de juiste schikking krijgt.

Kleuren vervangen

Geef de indrukwekkende nieuwe tool Kleuren vervangen in Corel PHOTO-PAINT™ eens een testrit voor een snellere en gemakkelijkere route naar smetteloze foto's. Bewerk afbeeldingen met grotere controle dankzij een krachtig nieuw kleurenwiel en interactieve controle over het bereik, waarmee tint en verzadiging in een selectie nauwkeuriger kunnen worden aangepast.

Meerdere items tegelijk exporteren

Je kunt echt veel tijd besparen door meerdere items tegelijk te exporteren. Maak een aangepaste, opnieuw te gebruiken lijst met pagina's en voorwerpen die je gezamenlijk kunt exporteren in slechts een paar klikken - daarbij kan het gaan om dezelfde pagina of hetzelfde voorwerp met andere instellingen of een groot aantal items die allemaal dezelfde instellingen hebben.

Samenwerking in real-time

Verzamel livecommentaar en aantekeningen van één of meer bijdragers, zo vanuit het CorelDRAW-ontwerpbestand en los alle feedback tegelijkertijd op. Met een intuïtief nieuw projectdashboard wordt het opslaan, indelen en delen van cloudbestanden wel heel gemakkelijk.

Workflow voor beeldaanpassingen

Pas belangrijke beeldaanpassingen in real-time en op niet-destructieve wijze, in de context toe, dankzij het nieuwe koppel-/controlevenster Aanpassingen in Corel PHOTO-PAINT, waarmee je snelle toegang krijgt tot de filters die je het meeste gebruikt.

Platforms en mogelijkheden

Met een voor touch geoptimaliseerde gebruikerservaring breidt CorelDRAW.app™ de mogelijkheden uit van wat je op mobiele telefoons en tablets kunt doen en met de nieuwe iPad-app wordt het nog eenvoudiger om onderweg te ontwerpen. Profiteer van de aanzienlijk snellere rendering en weergave op Windows en volledige aanpassingsmogelijkheden voor het toetsenbord op macOS.

Productief

Tijd is een van onze waardevolste middelen en CorelDRAW® staat klaar om te zorgen dat je geen tijd verspilt. Pak klantprojecten sneller aan met vooruitstrevende nieuwe illustratie- en fotobewerkingsgereedschappen die complexe workflows vereenvoudigen en projectconfiguratie versnellen, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat je nooit gehaast mag doen: creatief aan de slag gaan. Profiteer van baanbrekende samenwerkingstools om het revisieproces voor je ontwerpen te stroomlijnen. Tijd verdoen aan een berg PDF's, e-mails en bijlagen behoort nu echt tot het verleden.

NB: de samenwerkingsfuncties zijn exclusief beschikbaar met een abonnement op CorelDRAW Graphics Suite, licenties met onderhoud of als extra aankoop voor klanten met een permanente licentie.

Creatief

Neem direct een creatieve voorsprong met professionele grafische tools die de grenzen van je verbeelding verleggen en je op nieuwe manieren laten denken. De unieke voordelen van CorelDRAW - vectorillustratie en paginalay-out uitvoeren in één enkele toepassing - worden verder uitgebreid, want nu kun je alle digitale assets van je project weergeven, beheren, bewerken en publiceren vanuit één flexibele ontwerpruimte, waar je creativiteit geen grenzen kent! Van prachtige webafbeeldingen tot uitmuntende afdrukken, CorelDRAW® Graphics Suite zet grootse ideeën om in een nog fraaiere werkelijkheid.

Innovatief

CorelDRAW® Graphics Suite 2021 is beschikbaar op meer platforms dan ooit en compatibel met de beste technologie op de markt, maar is vooral voorloper qua innovatie. Ontwerp op elke gewenste locatie op uitermate doelmatige wijze dankzij een oplossing die elk platform echt aankan met tools die je werk slimmer maken. Versnel het creatieve proces met een samenwerkingsworkflow in de cloud die een aanzienlijk betere manier vormt om in real-time verbinding te maken met klanten en collega's om je ontwerpen te beoordelen. Combineer samenwerking van de volgende generatie met een scala aan functies op basis van kunstmatige intelligentie en houd de vaart er echt in, in deze snelle, nauw verbonden wereld.

NB: de samenwerkingsfuncties zijn exclusief beschikbaar met een abonnement op CorelDRAW Graphics Suite, licenties met onderhoud of als extra aankoop voor klanten met een permanente licentie.

Gebruiksvriendelijk

Zet je creatieve ideeën met groot succes om in fraaie ontwerpen dankzij een scala aan gebruiksvriendelijke tools en handige leermiddelen binnen handbereik. De intuïtieve gebruikersinterface van CorelDRAW® Graphics Suite zit boordevol aanpassingsmogelijkheden, zodat je kunt leren en floreren in een aangename ruimte die voor je op maat is gemaakt. Met het ingebouwde koppelvenster/controlevenster Hints kun je in no time vol vertrouwen creëren, doordat je direct leert hoe je de tools die je selecteert kunt gebruiken. En als je niet met een schone lei wilt beginnen, kun je een groot aantal kant-en-klare sjablonen gebruiken om allerlei soorten projecten snel te ontwerpen, van brochures en visitekaartjes tot logo's en infographics. CorelDRAW is er om je te helpen!

Geavanceerde illustratie

Bespaar tijd zodat je meer over hebt voor creativiteit door de projectstructuur sneller op te zetten met de nieuwe tools voor nauwkeurige lay-out. Bij het in perspectief tekenen van gebouwen, landschappen of productconcepten wordt een workflow die anders heel complex is, sterk vereenvoudigd dankzij de functie In perspectief tekenen. Kies uit een 1-punts-, 2-punts- of 3-puntsperspectief, teken een groep voorwerpen in een gedeeld perspectiefvlak of voeg een bestaande groep toe en verplaats en bewerk voorwerpen zonder enige beperking en zonder dat het perspectief verloren gaat. Voor meer complexe ontwerpen kun je meerdere perspectiefgroepen op één pagina maken, elk met een eigen perspectiefveld. Bekijk het koppelvenster/controlevenster Hulplijnen voor meer productiviteitsverbeteringen! Je kunt nu aangepaste hulplijnen beheren en hulplijnen op werkelijke schaal weergeven.

Flexibele ontwerpruimte

Ga van idee naar uitvoer in een recordtijd, met de nieuwe export voor meerdere pagina's en assets en symbolenworkflows die je echte controle bieden over je pagina's en assets. De unieke voordelen van CorelDRAW - vectorillustratie en paginalay-out uitvoeren in één enkele toepassing - worden verder uitgebreid, want nu kun je alle digitale assets van je project weergeven, beheren, bewerken en publiceren vanuit één flexibele ontwerpruimte, waar je creativiteit geen grenzen kent! Verplaats voorwerpen soepel over de pagina, vergelijk ontwerpen naast elkaar en wijzig de volgorde van pagina's zonder enige beperking, zodat je de juiste schikking krijgt. Pas automatisch het formaat van een pagina aan de content aan en gebruik het razendhandige koppelvenster/controlevenster Pagina's om je pagina's makkelijk en met behulp van een miniatuurvoorbeeldweergave toe te voegen, te verwijderen, te zoeken en sorteren. Hier kun je overschakelen tussen bewerken van één of meerdere pagina's, met de creatieve vrijheid om op jouw manier te werken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de verbeterde workflow voor Symbolen tijd besparen doordat je snel kunt zoeken naar symbolen in grote bibliotheken en je ze gemakkelijker kunt herkennen onder de andere voorwerpen. Wanneer je ontwerp klaar is, kun je een aangepaste lijst met pagina- en voorwerpitems maken die je in één klik kunt exporteren!

Vooruitstrevende fotobewerking

Haal de vervelende aspecten uit je favoriete bezigheid dankzij krachtige nieuwe fotobewerkingsfuncties die speciaal zijn ontworpen om afbeeldingen in minder stappen te verfraaien. Geeft de indrukwekkende nieuwe tool Kleuren vervangen eens een testrit voor een snellere en gemakkelijkere route naar smetteloze foto's. Profiteer van de ondersteuning van de nieuwste foto-indeling van de iPhone en probeer de geheel getransformeerde workflow Aanpassingen in Corel PHOTO-PAINT™ eens uit, en pas cruciale beeldaanpassingen niet-destructief toe, in real-time en direct in de context. Met de verbeterde workflows voor rasters in CorelDRAW® Graphics Suite 2021 kun je waardevolle tijd terugwinnen en de verwachtingen van je klanten telkens weer overtreffen.

Samenwerking van de volgende generatie

We hebben wel voldoende tijd verdaan! Met de samenwerking van de volgende generatie in CorelDRAW® Graphics Suite beschikken ontwerpers over krachtige nieuwe manieren om verbonden te blijven met collega's en opdrachtgevers, nu extern werken het nieuwe normaal wordt. Verzamel livecommentaar en aantekeningen van één of meer bijdragers, zo vanuit het gedeelde CorelDRAW-ontwerpbestand. Omdat de revisoren in real-time samenwerken aan het goedkeuren van een ontwerp, kun je tegelijkertijd reageren op feedback en problemen oplossen, zodat je de vaart er altijd in kunt houden. Met een intuïtief nieuw projectdashboard wordt het opslaan, organiseren en delen van cloudbestanden wel heel eenvoudig, en met het verbeterde koppelvenster/controlevenster Opmerkingen wordt het doorspitten van feedback gestroomlijnd dankzij de zoekfunctie voor opmerkingen van revisoren. Het is nu écht snel om de finish te halen, dankzij de vele extra tijdbesparende verbeteringen in een samenwerkingsworkflow voor de moderne wereld.

NB: de samenwerkingsfuncties zijn exclusief beschikbaar met een abonnement op CorelDRAW Graphics Suite, licenties met onderhoud of als extra aankoop voor klanten met een permanente licentie.

Overal waar je bent, is CorelDRAW

Technologische beperkingen zijn nu toch echt verleden tijd: maak kennis met een ervaring voor meerdere platforms, voor Windows, Mac en het web. Maak pakkende ontwerpen op jouw manier, wanneer je maar wilt en waar je maar wilt, of dat nu op je werk, thuis of een externe locatie is. Met de nieuwe voor touch geoptimaliseerde gebruikerservaring op het web breidt CorelDRAW.app™ de mogelijkheden uit op mobiele telefoons en tablets. En voor de gebruikers die CorelDRAW.app voor zaken gebruiken, kunnen ondernemingsaccounts nu samenwerken aan ontwerpbestanden in Microsoft Teams. CorelDRAW® is nu beschikbaar op meer platforms dan ooit en is compatibel met de beste technologie op de markt, maar is vooral overal waar jij wilt zijn!

Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
38
€ 539, 95
Adviesprijs: € 877.00
Samengevat
 • Eenmalige aanschaf
 • Eenvoudig in gebruik
 • Uitgerust met nieuwe functies, een verbeterde kwaliteit en zonder computervertragingen
 • Geschikt voor 1 Windows PC
 • Zeer uitgebreid totaalpakket
Licentie2GO relaxt software kopen
Corel kopen bij Licentie2GO
 • Gegarandeerd legitieme software - Licentie2GO is Corel Partner
 • Helpdesk: 7 dagen per week beschikbaar
 • Herinstalleren / Overzetten naar andere PC altijd mogelijk
 • Uitgebreide ondersteuning via op maat gemaakte handleiding