FB-tracking

ESET Cyber Security PRO 1MAC 1Year

Brand: ESET
Delivery time In Stock
Delivery form Download This product is available for download right away.

ESET Cyber Security PRO 1MAC 1Jaar


Geniet optimaal van uw Mac met deze meerlaagse beveiliging. Uw connecties zijn beveiligd met Personal Firewall terwijl u bladert of bestanden online deelt. De Antivirus en antispyware zorgen ervoor dat er geen multiplatform malware het systeem binnenkomt. Op internet zijn uw persoonlijke gegevens beveiligd tegen diefstal door Anti-Phishing.


Houd uw privégegevens veilig tegen identiteitsdiefstal.

Laat hackers uw wachtwoord en bankgegevens niet stelen en misbruiken. Bescherm uw online identiteit tijdens online winkelen en bankieren en pas de striktheid van de bescherming aan bij het verbinden met openbare Wi-Fi-netwerken.

Persoonlijke firewall: Definieer eenvoudig verschillende profielen met verschillende instellingen met behulp van het Firewall Manager-venster. Kies de strengheid van de firewallbescherming uit 3 voor gedefinieerde profielen: Public / Home / Work Zone. Alle verbindingen van computers op hetzelfde netwerk toestaan en blokkeren en verbindingen met een enkele computer gebaseerd op het IP-adres, de naam of de domeinnaam van die computer. Sluit elk IP-adres uit dat wordt geblokkeerd door een firewall.
Antiphishing: Beschermt u tegen pogingen om gevoelige informatie te verkrijgen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankzaken en creditcardgegevens door valse websites die zich voordoen als betrouwbare websites.
Verwisselbare mediabediening: Hiermee kunt u de toegang tot verwisselbare media uitschakelen (CD-ROM, FireWire, USB, iOS-apparaten en andere) 

Wees veiliger op het internet

Bescherm uw Mac tegen malware. Eset Cyber Security houdt u uit de buurt van alle soorten kwaadaardige codes, inclusief virussen, wormen en spyware.

Antivirus en antispyware: Verwijdert alle soorten bedreigingen, waaronder virussen, wormen en spyware.
Antiphishing: Beschermt u tegen pogingen om gevoelige informatie te verkrijgen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankzaken en creditcardgegevens door valse websites die zich voordoen als betrouwbare websites.
Verwisselbare mediabediening: Hiermee kunt u de toegang tot verwisselbare media uitschakelen (CD-ROM, FireWire, USB, iOS-apparaten en overige)Eset Cyber Security heeft de mogelijkheid om ongeoorloofd kopiëren van uw privégegevens naar een extern apparaat te voorkomen.
Auto-scan van verwijderbare Media: Scant apparaten en media op malware onmiddellijk na het invoegen hiervan.

Web- en e-mailscans: Scant websites (HTTP) terwijl u bladert, ook controleert het alle inkomende e-mails (POP3 / IMAP) op virussen en andere bedreigingen.

Uw kinderen veilig online

Laat uw kinderen alleen de goede kant van het internet ervaren met de functie Ouderlijk Toezicht. Voorkom dat kinderen blootgesteld worden aan schadelijke of schokkende inhoud. U kunt meer dan 20 websitecategorieën blokkeren, of individuele websites aan de blacklist toevoegen.

Ouderlijk Toezicht: Geeft de mogelijkheid om te kiezen uit voor ingestelde categorieën, gebaseerd op de leeftijd van jouw kinderen. Zij krijgen alleen de goedgekeurde categorieën te zien. Daarnaast kun u uw instellingen met een wachtwoord beschermen tegen aanpassingen en voorkomen dat het product gedeïnstalleerd wordt.
See full description
October-sale:
20
 
€ 26.44 Ex VAT

Summarized

 • Abonnement: 1 Jaar
 • Geschikt voor: 1 Installatie
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
Licentie2GO relaxt software kopen

Buy ESET at Licentie2GO

 • Legitimate software with an installation guarantee
 • A step-by-step installation manual to install your software written by us for you
 • No automatic renewals or small print
 • Ccustomer service available 7 days each week
 • Renew without the loss of remaining days
 • The nr. 1 Security Specialist