FB-tracking

Adobe Premiere Elements - Engels - Mac

Brand: Adobe
Delivery time Niet meer leverbaar
Delivery form Niet meer leverbaar
Brand: Adobe
Delivery time Niet meer leverbaar
Delivery form Niet meer leverbaar

Adobe Premiere Elements 18 - Maak je films net zo onvergetelijk als je herinneringen.

Deze versie van Adobe Premiere Elements 18 is beschikbaar in het Engels en kan geïnstalleerd worden op Mac.

Organiseren, bewerken, creëren en delen.

Je kunt nu eenvoudiger dan ooit tevoren foto's en video's terugvinden op basis van de locaties waar ze zijn genomen, de gebeurtenissen die erop zijn vastgelegd, albums, favorieten, en meer. Zet ruwe clips om in echte films die je steeds opnieuw wilt bekijken. Verwijder eenvoudig ongewenst beeldmateriaal, maak gebruik van de nieuwe functie Waas verwijderen om je video binnen enkele seconden scherp te maken, corrigeer kleur en belichting en maak snel films via slepen en neerzetten. In Premiere Elements kun je stapsgewijze instructies volgen of kun je het voor je laten doen. Creëer dynamische collages met foto's en video's die een groot aantal herinneringen tegelijk tonen, creëer een instantfilm door eenvoudig een thema te selecteren, maak een volledige Video Story om een speciale gebeurtenis te documenteren, en meer. Deel alles met je familie en vrienden op de manier die jij wilt, bijvoorbeeld via schijf, HDTV, YouTube, Facebook, Vimeo, enzovoort.

Korting op een combi met Photoshop Elements fotobewerking!

Wilt u naast video's ook graag foto's kunnen bewerken? Bijvoorbeeld de foto's die u dagelijks maakt met uw smartphone of tablet? Adobe Photoshop Elements biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bewerken van deze foto's. Combineer de beide programma's in een bundel en bespaar tot  35% op de aankoopprijs: Voordeelbundel Photoshop + Premiere Elements.

Verbeterde, vertrouwde en nieuwe functies van Adobe Premiere Elements

Adobe Premiere Elements 18 is geschikt voor Mac en is beschikbaar in het Engels. Ontdek de nieuwe mogelijkheden:

 • NIEUW Collages tot leven brengen: Creëer dynamische collages met foto's en video's die een schat aan herinneringen laten zien. Perfect voor delen op Facebook, YouTube en andere social-mediasites.
 • NIEUW Waas verwijderen: Wazige landschappen? Maak elke opname haarscherp in enkele seconden.
 • NIEUW Muziek aanpassen voor de perfecte lengte: Als je een willekeurig muziekbestand selecteert, wordt dit automatisch aangepast aan de lengte van je film. De nieuwe Remix-functie creëert een natuurlijk geluid, zodat je nooit de ziel van je audio verliest.
 • NIEUW Eenvoudig een unieke uitstraling creëren: Maak gebruik van een nieuwe Bewerkingsoptie met instructies om in één keer effecten toe te passen op meerdere filmfragmenten in je hele film.
 • NIEUW Van snelle shots naar fenomenale films: Met Gezichtsherkenning worden gezichten in het midden van je films weergegeven, waardoor je films memorabeler worden. Werkt met automatisch bijsnijden, Favoriete momenten en pannen en zoomen.
 • VERBETERD Zoeken is zeer eenvoudig: Vind de gewenste video's door te zoeken op een combinatie van gegevens, zoals locaties, gebeurtenissen, albums, favorieten en meer.
 • VERBETERD Eenvoudiger delen op social media: Nu is delen naar Facebook en YouTube sneller en eenvoudiger dan ooit.
 • VERBETERD Onmiddellijk de juiste zelfstudies: Verkrijg de hulp die je nodig hebt — zelfs als je niet precies weet hoe je je probleem moet omschrijven — rechtstreeks vanuit eLive binnen Premiere Elements.
 • NIEUW Fantastische films bekijken via aanraken: De Organizer en de modus voor snelle bewerkingen zijn nu aanraakvriendelijk, zodat je kunt tikken om video's te zoeken en te sorteren, en zodat je snel verbeteringen kunt aanbrengen.

Eenvoudig bewerken en verbeteren

 • Vertel verbluffende verhalen met behulp van bewegende titels: Trek vanaf het begin van je film de aandacht met bewegende titels. Voorzie tekst en afbeeldingen op een eenvoudige manier van animatie door gebruik te maken van ingebouwde voorinstellingen die je films een professionele uitstraling geven.
 • Een kleur toevoegen die je scène eruit laat springen: Realiseer de gewenste effecten met opties voor Bewerken met instructies. Creëer een visueel dramatisch effect door een of meer kleuren toe te voegen aan een scène en de rest om te zetten naar zwart-wit.
 • Spelen met tijd: Creëer met behulp van opties voor Bewerken met instructies vertragingseffecten om nadruk, spanning of drama toe te voegen, en versnellingseffecten om je verhaal sneller te maken of om energie, opwinding of plezier toe te voegen.
 • Geluid op zijn best: Audio bepaalt de sfeer van je film — en nu is het eenvoudiger dan ooit om je geluid nauwkeurig af te stemmen.
 • Coolere titels en indrukwekkende effecten: Maak gebruik van opties voor Bewerken met instructies om video toe te voegen rechtstreeks binnen de tekst in je filmtitels en om het resultaat te versterken met effecten of vervagingen die de ogen naar één deel van je scène leiden.
 • Schokken reduceren: Maak de beelden die je vastlegt met actiecamera’s minder schokkerig en indrukwekkender met behulp van Cameraschokreductie.
 • Effecten toevoegen die meebewegen met de actie: Voeg tekstballonnen, artwork en andere grappige verfraaiingen toe die 'meereizen' met de actie in je scènes.
 • Cinematografische stijlen toevoegen: Geef je films gloednieuwe stemmingen en visuele stijlen door een Hollywood-uiterlijk zoals bijvoorbeeld Comic en Yesteryear.
 • Laat het goed klinken met muziek en audio-effecten: Voeg diepte en dramatisch effect toe met ruim 50 muzikale scores en 250 geluidseffecten.
 • Je ware kleuren tonen: Met schuifregelaars kun je de kleuren van je videofragmenten net zo gemakkelijk aanpassen als de kleuren in een foto.
 • Fotocombinatietrucs uitproberen: Verbeter een videofragment met de kleuren of structuren uit een ander fragment, voeg je handtekening of een auteursrechtregel toe als watermerk, en meer.
 • Even gemakkelijk als slepen en neerzetten: Sleep miniatuurweergaven van je videofragmenten, overgangen en effecten om snel een verhaal te maken. Vervolgens kun je videofragmenten inkorten en splitsen, filters en effecten toepassen, beeld-in-beeld-effecten creëren en rechtstreeks op je scherm titels en tekst typen.
 • Slimme opties besparen tijd: Laat bewogen beeldmateriaal en kleur- en belichtingsproblemen automatisch corrigeren; verwijder ongewenst beeldmateriaal automatisch en breng audio-elementen in balans om je hele film van professioneel geluid te voorzien.

Al je werk - op elk gewenst moment

 • VERBETERD Houd het allemaal overzichtelijk: Organiseer videofragmenten en films op personen, locaties en gebeurtenissen.
 • Zoeken op locaties: Beleef je reizen opnieuw — bekijk foto’s en video’s op een plattegrond op basis van de plaats van opname.
 • Vinden op gebeurtenissen: Vind, bekijk en orden foto’s en video’s op basis van de gebeurtenissen die ze vastleggen — verjaardagsfeestjes, vakanties, bruiloften, eerste schooldagen, en meer.

Maken en delen

 • Op een eenvoudige manier vertellen over de grote verhalen uit je leven: Laat bruiloften, verjaardagen en andere grote gebeurtenissen uit je leven tot recht komen. Met Video Story selecteer je eenvoudig het verhaaltype en verzamel je videofragmenten voor elk hoofdstuk, waarna Premiere Elements de rest doet — bijsnijden, overgangen en muziek gebaseerd op de geselecteerde stemming, zodat je een volledige productie verkrijgt.
 • Fraai afgewerkte films in een mum van tijd: Selecteer videofragmenten en een thema, en maak in een mum van tijd een film. InstantMovie verbindt alles met elkaar met behulp van gecoördineerde muziek, titels en effecten.
 • Je verhalen delen: Upload je voltooide filmpjes op YouTube, Facebook, Vimeo of je eigen website. Brand films van HD-kwaliteit naar betaalbare dvd-schijven met behulp van standaard branders en deel films in 4K of AVCHD-indeling van hoge kwaliteit.
 • Eenvoudig geoptimaliseerde films exporteren in praktisch elk formaat: Klaar om je film te exporteren? Premiere Elements beveelt de juiste instellingen aan, zodat je een film krijgt die er fantastisch uitziet, ongeacht het geselecteerde apparaat of scherm, variërend van iPads, iPods en andere smartphones tot en met 'big-screen' 4K- en HD-tv's. Daarnaast kun je films maken voor traditionele tv-schermen (4:3) of in breedbeeldformaat (16.9).
 • Niet je standaard diapresentaties: Maak niet alleen een diapresentatie — vertel je verhaal op verschillende manieren met meerdere foto’s op elke dia.
 • Vereenvoudig navigatie met behulp van een dvd-menu: Creëer dvd-menu’s met thema’s, achtergronden, tekst en muziek die bij je film passen.
 • Eenvoudig foto's en video's branden: Brand je foto’s en video’s op dvd’s en Blu-ray-schijven, en deel ze op een eenvoudige manier met familie en vrienden. Met Premiere Elements doe je het in een handomdraai.

Doe het allemaal beter en sneller

 • Ga verder dan HD met 4K: Bewerk en bekijk 4K-films met hoge resolutie voor de ultieme cinematografische ervaring.
 • Maak sneller een eindversie van je film: Minder wachten! Premiere Elements werkt met je Intel-hardware om de creatie van je voltooide filmbestand te versnellen.
Systeemvereisten: 

 • MacOS X v10.11 v10.12 of v10.13
 • Dit pakket mag op 2 apparaten geinstalleerd worden. Gebruik mag volgens de voorwaarden van Adobe op 1 apparaat gelijktijdig. De apparaten dienen beide hetzelfde besturingssysteem te hebben.
See full description
Minimal amount bits necessary 64-bit
Recommended required RAM 8 GB
ID 3479
This product is mentioned in Multimedia, Video editing, Adobe
Manufacturer Adobe
License validity One-time purchase
Number of installations 2
Operating system Mac
Suitable for Mac OS 10.11 El Capitan,
Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra
Available languages English
Minimum required RAM 4 GB

Comparable to Adobe Premiere Elements Mac

Our alternatives:

Licentie2GO relaxt software kopen
Summarized
 • 1 Gebruiker, 2 installaties per gebruikerIedere gebruiker mag het pakket installeren 2 Mac-computers.
 • Levenslange licentie
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Engels