Neem contact op

Onze bedrijfsgegevens

Licentie2GO

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Licentie2GO
2GO Software BV
Rigtersbleek-Zandvoort 10-1.41
7521 BE Enschede
Nederland

ICL-Bestelling plaatsen? Zie instructies.

KVK: 64945731
BTW: NL855914841B01

Vacatures

Ben jij de teamplayer die wij zoeken ter versterking van ons team? We hebben momenteel 2 openstaande vacatures:
  1. Full-time: Customer support & Product improvement
  2. Medewerker (student) customer support
.
Hulp nodig bij installatie?
Bekijk onze support pagina of lees Veelgestelde vragen en antwoorden.
Uw support-aanvragen worden gemiddeld binnen 4 uur verwerkt en beantwoord!


Open dit programma a.u.b. voordat u ons belt. Onze medewerkers gebruiken dit programma om u op afstand te ondersteunen. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Vul dan het formulier op onze support pagina in.

Op zoek naar uw productsleutel? Klik hier

Telefoon:
+31(0)850292122 (Nederland)
+32 (0)78-485 065 (Belgie)
Door een storing kunt u momenteel geen voicemailberichten achter laten. Wanneer we in gesprek of gesloten zijn hoort u een Engelstalige afwezigheidsmelding.

Openingstijden
Ma t/m Vrij 10:00 - 17:00 uur Telefoon,Chat, Mail, Social Media
Za + Zo 11:00 - 16:00 uur E-mail
Zijn we er niet of is iedereen in gesprek? Maak een terugbel-afspraak en we bellen u op het moment dat het u uitkomt!

Alles over bestellen

Bedenktijd & ruilen
Voor alle producten geldt; ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen. Wel is het belangrijk dat u de licentiecode niet ophaalt/gebruikt. U leest er alles over op de pagina: Retourvoorwaarden.
Bestellen vanuit Belgie & Europa
Zakelijk inkopen of inkopen doen vanuit het buitenland op basis van een ICP- / ICL-levering? Geen probleem! Zie Europees inkopen.
Veilig betalen. Geen verzendkosten.
We rekenen geen verzend- of leverkosten. Digitale verzending is altijd gratis. Betalen kan gratis met iDeal en Bancontact: Levertijd & Betaalinformatie.
Privacy policy
Niets is belangrijker dan uw privacy op het Internet. We gaan zéér vertrouwelijk om met persoonsgegevens. U leest er alles over op de pagina: privacy policy.

Onze klantenservice

7 dagen per week bereikbaar!
Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Meer informatie over hoe u ons het snelst kunt bereiken leest u op de pagina Licentie2GO klantenservice.
Retourneren
Binnen enkele uren ontvangt u van ons een opvolging van uw retourverzoek. Een product retourneren doet u via het volgende formulier product retourneren.
Installatie-service / Installatie-garantie.
Alles over onze installatie-garantie leest u hier: Installatie-garantie. Wilt u dat wij de software voor u installeren. Kijk dan naar onze installatie-service.
Klachten en oplossingen
Heeft u een klacht of een probleem? We nemen dit uiterst serieus. We leggen u uit hoe we klachten in behandling nemen op de pagina: klachten & oplossingen.

Werken bij Licentie2GO

Licentie2GO heeft zich de afgelopen jaren bewezen door van een kleine MKB-serviceorganisatie uit te groeien tot een grote landelijke speler die inmiddels meer dan honderdduizend klanten voorziet van beveiliging. We hebben ambities om nog veel groter te worden. Echter, dat kunnen we niet alleen? Wil jij ons helpen en herken jij je in al het bovenstaande op deze pagina over kwaliteit, customer service, garantie en een nette manier van zaken doen? Vind jij net als wij dat het oplossen van problemen belangrijker is dan het realiseren van die ene extra verkoop? Kijk dan eens naar onze onderstaande vacatures:

  1. Product improvement manager
  2. Medewerker (student) customer support

Durf jij de uitdaging aan? Kom werken bij Licentie2GO!