Parallels Desktop 16.5 | Eenmalige aanschaf | 1 installatie + Windows 10

Merk: Parallels
Levertijd Direct te downloaden
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Parallels Desktop 16.5 voor Mac - Eenmalige aanschaf + Windows 10 Home (N)

Parallels Desktop 16 is eeneenmalige aanschaf waarbij je ongelimiteerd kunt genieten van alle Parallels functionaliteiten. Je krijgt echter geen automatische updates naar een nieuwe versie. Daarom liever een jaar abonnement? Kies dan voor het Parallels Desktop 16 1 jaar abonnement


Jouw Windows programma's op een Apple computer. Het kan heel eenvoudig.

Parallels Desktop 16, daarmee haal je meer uit je Mac. Apple computers zijn mooi, heel mooi. Ze zijn snel, eenvoudig in gebruik en de beeldschermen leveren ontzettend mooie kleuren en scherpte. Maar hoe mooi ze ook zijn; er zijn programma's die alleen voor Windows gemaakt zijn. Als jij een Apple gebruiker bent dan ben je hier vast wel eens tegenaan gelopen. En ben je op zoek naar een degelijke oplossing. Die is er!
Windows 10 op een Apple computer met OSX gebruiken was nog nooit zo makkelijk.

Parallels Desktop regelt dat voor je. En als de beste!

Je hebt namelijk amper door dat je in een Windows omgeving zit te werken. Je gebruikt de Windows programma's maar blijft in je vertrouwde OSX omgeving werken. Veel mooier kan het niet worden.

Parallels komt dit jaar weer met een verbeterde versie van Parallels Desktop voor jouw Mac! Producten van dit merk maken het simpeler om toegang te krijgen tot applicaties en bestanden. Parallels Desktop 16 is uitgerust met meer dan 30 nieuwe kenmerken!

Inclusief automatische optimalisatiefunctie, mooiere graphics, een vernieuwde interface en betere prestaties. Parallels Desktop 16 voor Mac is geschikt voor 1 gebruiker en is een eenmalige aanschaf. Daarnaast is het product in verschillende talen beschikbaar, onder andere: Engels, Duits en Italiaans.

BELANGRIJK VOOR GEBRUIKERS VAN DE M1 PROCESSOR
Wil je de Parallels gebruiken i.c.m. Windows op een Apple M1 processor? Dan heb je geen Windows licentie nodig. De huidige Windows licenties zijn namelijk nog niet geschikt voor ondersteuning van de M1 processor. We leveren bij de aanschaf van Parallels een gratis Windows 10 Insider Preview mee die (tijdelijk) werkt op je M1 processor.

Windows 10 Home (N) Retail

Een (N)-versie is in de basis gelijk aan het "normale" Windows. Echter, in de N-versie dient u zelf een Media Player te installeren voor het afspelen van muziek en video. Ook ontbreken er enkele andere apps in de standaard-installatie van Windows 10 N zoals de Camera, Films, Muziek en Skype. Deze applicaties zijn los en zonder meerkosten alsnog te installeren. Deze (N)-Versie van Windows is geschikt voor gebruik binnen Parallels op de Mac.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, nooit een blokkade en ook geen telefonische activatie. Wél met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Met meer dan 30 verbeterde en vernieuwde functies

Parallels Desktop 16 brengt het beste van Windows en Mac bij elkaar. Parallels Desktop 16 is de makkelijkste en snelste oplossing om Windows en bijbehorende apps en applicaties op uw Mac te laten draaien. Ook dit jaar zijn er weer talloze functies vernieuwd en verbeterd en heeft Parallels dit jaar extra aandacht geschonken aan Performance, Graphics en het gebruik van het programma zelf. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

De unieke functies van Parallels Desktop 16 verder toegelicht;

 • Verbeterde en snellere graphics: Parallels Desktop 16 biedt tot 20% snellere DirectX-graphics1 en verbeterde OpenGL 3-ondersteuning voor zowel Windows als Linux.!
 • Geoptimaliseerd voor Big Sur 11.0: Krijg 3D-ondersteuning voor macOS Big Sur-VM's (de eerste in de wereld). Voer Mac-apps uit zoals Final Cut Pro, Adobe Premiere en nog veel meer op macOS-VM's.
 • Verbeterde integratie: Werk vol vertrouwen aan Mac-bestanden in Windows met behulp van de 'veilige verwijderingscontrole', zodat bestanden in gedeelde mappen niet onopzettelijk worden verwijderd.
 • DirectX ondersteuning: Vanaf MacOS Mojave kunt u gebruik maken van DirectX, hierdoor zullen grafische applicaties sneller werken!

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

De vernieuwde en verbeterde functies van Parallels Desktop 16

MacOS gaat hun langverwachte Big Sur 11.0 introduceren. Parallels Desktop 16 is hierop ingesteld en de ondersteuning voor extra functies voor Big Sur 11.0 zijn in ontwikkeling. Deze zullen worden geïntroduceerd zodra MacOS Big Sur 11.0 gereleased wordt. Als je besluit Parallels Desktop 16 aan te schaffen of opwaardeert is je apparaat gereed voor deze updates. Parallels Desktop 16 ondersteunt MacOS Big Sur 11.0, MacOS 10.16 Catalina Mojave 10.14, High Sierra 10.13 en Sierra 10.12.

Graphics

Via Apple Metal* worden DirectX 9, Direct X10, en DirectX 11 ondersteunt door Parallels Desktop 16. Door de toevoeging van DirectX 11 kunt u nu games en grafisch intensievere applicaties probleemloos uitvoeren. Denk hierbij aan Autodesk 3ds Max 2021, Lumion FIFA 19 of Fallout 4 en nog veel meer.

*MacOS Mojave is vereist. MacOS Catalina wordt aanbevolen voor de beste prestaties en deze is vereist voor een aantal toepassingen.

Mac-integratie

E-mailbestanden van Finder. Parallels Desktop 16 heeft een ondersteuning toegevoegd aan het Delen menu in Finder. U kunt vanaf nu bestanden verzenden vanuit MacOS vanuit een Windows e-mailtoepassing. U hoeft slechts op Delen te klikken in Finder en vervolgens kiest u voor Verzenden met Windows e-mailapp en uw bestanden worden verzonden door uw e-mailclient in Windows.

Screenshots naar Windows

Nu nog gemakkelijker een screenshot slepen en daar droppen op de plek waar u dit wenst. Apple heeft schermafbeeldingen maken nu nog gemakkelijker gemaakt voor Mojave en Catalina. Bij vorige versies was het mogelijk dat dit niet was te gebruiken in Windows-toepassingen. Parallels Desktop 16 maakt dit nu mogelijk en biedt de mogelijkheid om afbeeldingen rechtstreeks vanuit Safari, Foto’s of andere Mac-applicaties te slepen.

Apple Pencil en Sidecar

Gebruik Apple Pencil® in uw favoriete Windows-toepassingen met extra ondersteuning voor kantelen en gummen. Met Sidecar kunt u bijvoorbeeld uw iPad als tweede scherm gebruiken om uw Windows-toepassingen uit te breiden.

Bluetooth

Met de introductie van Parallels Desktop 16 worden nu ook een extra categorie Bluetooth apparaten ondersteunt. Sluit bijvoorbeeld uw Xbox One-controller, Logitech Craft-toetsenbord en meer apparaten aan. Dankzij de ondersteuning voor Bluetooth Low Energy kunt u bovendien uw spellen spelen op een virtuele Windows 10 machine!

OS Compatibiliteit met Linux

In Parallels Desktop 16 wordt Virtio GPU aangeboden. Hiermee worden kant-en-klare muis, dynamische resolutie en multi-monitorondersteuning ondersteunt. Dit kunt u zelfs gebruiken zonder Parallels Tools.

Prestaties - Werk sneller en efficiënter

Met Parallels Desktop 16 zult u aanzienlijke prestatieverbeteringen ervaren. Office-toepassingen zullen bijvoorbeeld tot 80% sneller starten en u zult een snellere gebruikersinterface voor Parallels Desktop ontdekken. Daarnaast kunt u genieten van tot 15% snellere grafische 3D verbeteringen (het beste resultaat wordt bereikt op 3DMark13 Cloud Gate-test met AMD Radeon graphics).

Bekijk volledige beschrijving
Adviesprijs € 196,38
€ 199, 99
€ 165.28 excl BTW

Samengevat

 • De oplossing om Windows op Mac te gebruiken
 • Geschikt voor: 1 apparaat
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Meerdere talen
 • Eenmalige aanschaf
Licentie2GO relaxt software kopen

Parallels kopen bij Licentie2GO

 • Nummer 1 software voor gebruik van Windows op Mac
 • Zónder herstart. Mac OS en Windows tegelijk gebruiken!
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice
 • Elk apparaat en besturingssysteem wordt ondersteund
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Parallels product