Microsoft Office 2019 Professional Windows

Merk: Microsoft
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Office 2019 Professional: de allernieuwste versie van Microsoft Office voor Windows computers. Office 2019 is de opvolger van het populaire Office 2016 pakket voor Professionals. De nieuwe 2019-editie van de software is niet alleen up-to-date, maar ook sneller en veiliger. Het pakket is gemaakt voor bedrijven die zoeken naar een eenmalige aanschaf van Office incl. Microsoft Outlook, Publisher en Access 2019. Zakelijk gebruik van deze licentie is toegestaan.

Office 2019 is een multi-device licentie; u kiest zelf of u de licentie wilt installeren op Windows. Houd er rekening mee dat Publisher en Access alleen beschikbaar zijn op Windows. De licentie is niet gebonden aan een gebruiker, maar aan de computer waarop deze geinstalleerd wordt. Het gaat om een eenmalige aankoop (levenslange licentie). Het is toegestaan om de licentie over te zetten naar een andere computer (bijv. na een systeem-crash of wanneer u een nieuwe computer koopt).

Office 2019 Professional: de meest complete verzameling Office-software

Office 2019 Professional bevat Microsoft Publisher, Access, Outlook, Word, Excel, Powerpoint en OneNote voor Windows. Alle programma’s zijn volledig geinstalleerd op de computer (geen cloud-koppeling). Documenten kunt u veilig lokaal opslaan op uw computer of op een andere (cloud-) opslaglocatie of bedrijfsserver of NAS naar keuze.

Koop uw Office veilig en vertrouwd bij een Microsoft Partner: Licentie2GO heeft de “Microsoft Silver Partner”-status. Hiermee garanderen we originele, legitieme softwarelicenties die we direct bij Microsoft kunnen inkopen. Dit biedt vele voordelen waaronder de garantie dat u de licentie levenslang kunt gebruiken en kunt overzetten naar een nieuwe computer. Neem geen risico en koop altijd legitieme software bij de fabrikant zelf of via een erkend partner zoals Licentie2GO.

Office 2019 vereist minimaal Windows 10.

Microsoft Office 2019 Professional

Office 2019 voor Professional is de beste optie om de nieuwste editie van Office 2019 aan te kopen zonder maandelijks of jaarlijks te moeten betalen. Dit pakket is een eenmalige aanschaf. Dankzij tijdsbesparende functies en een eenvoudig, modern design in alle Office-programma's is het werken met de nieuwste Office productiever en sneller. De nieuwe Office-software maakt het mogelijk om documenten snel een eenvoudig lokaal op de computer op te slaan of (optioneel) te bewaren in een cloud-oplossing naar keuze (bijv. OneDrive).

Wat is Office 2019 Professional?

Office 2019 voor Professional is een verzameling van populaire Office-programma's. De onderstaande software is inbegrepen in dit verzamelpakket. Met een paar eenvoudige klikken installeer je deze software direct op je PC:

 1. Microsoft Publisher 2019
 2. Microsoft Access 2019
 3. Microsoft Outlook 2019
 4. Microsoft Word 2019
 5. Microsoft Excel 2019
 6. Microsoft Powerpoint 2019
 7. Microsoft OneNote

Tijdens de installatie volgt er een taalkeuze. Iedere Europese taal is toegestaan. Bijv. Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans etc.

Gegarandeerd legitieme, originele Office-software

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. Door deze directe samenwerking met Microsoft bent u verzekerd van originele, legitieme Microsoft Office programma's. Naast het product zelf, levert Licentie2GO stap voor stap instructies voor het installeren en activeren van de software en geeft hierop een installatie- en activatie-garantie. We garanderen dat de software naar behoren geleverd wordt en lossen eventuele problemen altijd voor u op: 7 dagen per week zit onze eigen servicedesk voor u klaar! Office 2019 kan bijvoorbeeld - bij aanschaf via Licentie2GO - altijd over gezet worden naar een nieuwe computer. Neem geen risico met illegale software of software verkocht door verkopers die geen Microsoft-partner zijn, kies voor Licentie2GO.


Op zoek naar Office voor meer dan 1 computer?

Kies Office 365 Home voor 6 gebruikers en profiteer van een aantrekkelijke korting.

Office 2019 vergelijken kan onderaan op deze pagina.


Office 2019 Home & Business

Productsamenvatting voor Office 2019 Professional 

 • Up-to-Date: De nieuwste en meest complete uitvoering van de Office-programma's.
 • Eenmalige aankoop: U wordt eigenaar van de software (zonder terugkerende betalingen)
 • Geschikt voor zakelijk gebruik: Te installeren voor thuisgebruikers en zakelijke omgevingen.
 • Windows: Geschikt voor 1 computer. 
 • Licentie-transfer toegestaan: Bij aankoop via Licentie2GO mag u de licentie meenemen wanneer u een nieuwe computer koopt. Handig na een systeemcrash en dus nooit opnieuw betalen wanneer u een nieuwe computer koopt.

Voordelen van Licentie2GO

 • Microsoft Silver Partner: 100% originele en legitieme software gegarandeerd.
 • Op maat gemaakte handleidingen helpen u stap voor stap bij het installeren en activeren van de software.
 • Installatie-garantie helpt u bij eventuele problemen bij het eerste gebruik. De software zal altijd werken! Onze service-desk zit 7 dagen per week voor u klaar.
Licentie2GO - Office 2019 kopen


Systeemvereisten voor Office 2019:

Voor Windows-gebruikers: minimaal Windows 10 is vereist (32/64-bit ondersteuning)

Licentie2GO: legale software

De voordelen van bestellen bij Licentie2GO

Bij Licentie2GO staat het klantbelang voorop! We doen niet moeilijk over extra service voor u als klant, zo biedt Licentie2GO het volgende:

 • Installatiegarantie. Ondervindt u problemen bij de installatie of activatie van uw product? Geen nood! Onze helpdesk helpt u met het oplossen van het probleem, met onze installatiegarantie beloven we dat u een volledig werkend product op uw computer krijgt!
 • 100% origineel product tegen een scherpere prijs. Licentie2GO biedt u een zeer scherpe prijs (vele malen scherper dan de Microsoft Store) en u ontvangt hierbij gegarandeerd een origineel Microsoft-product!
 • Direct aan de slag! U hoeft niet te wachten, direct na de bestelling is uw product digitaal beschikbaar via onze website! Met eenvoudige aanwijzingen kunt u het product op uw apparaten installeren en activeren.
2GOSoftware is Microsoft cloud solution partner for Microsoft Office 2019
Bekijk volledige beschrijving
24
Adviesprijs € 599,00
€ 377.64 excl BTW

Samengevat

 • Eenmalige aankoop (geen abonnement)
 • Geschikt voor: Windows
 • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA
 • Niet geschikt voor mobiel/tablet
 • Zonder cloud-opslagruimte
 • Voor Windows gebruikers: Alleen geldig i.c.m. Windows 10
Licentie2GO relaxt software kopen