Microsoft 365 Personal | 1 Gebruiker | 1 jaar | Met gratis Norton Security | 3 Apparaten | 1 Jaar

Microsoft 365 Personal | 1 Gebruiker | 1 jaar | Met gratis Norton Security | 3 Apparaten | 1 Jaar
Gratis Norton Security
Merk: Microsoft
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Microsoft 365 Personal, met Norton-beveiliging voor al je belangrijke bestanden.

Koop je Microsoft 365, dan wil je wél zeker weten dat je bestanden veilig zijn. Met de Office programma’s Word, Excel en Powerpoint werk je aan je belangrijke bestanden. Of je nu werkt op je computer of je gebruikt Microsoft 365 op mobiele apparaten? Beveilig altijd met een goede antivirus en anti-malware bescherming. Norton Security doet deze beveiliging voor je.

Microsoft 365 Personal biedt je alle Office programma’s die je nodig hebt: Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Onedrive (1TB opslagruimte). Deze licentie biedt een gebruiksrecht voor 1 persoon die 5 apparaten mag voorzien van de Office programma’s. De meegeleverd Norton licentie is een Norton Security Deluxe voor 3-apparaten. Bijvoorbeeld voor je PC/Laptop, smartphone en tablet.

Onthoudt goed: Onedrive is geen back-up! Ransomware kan in no-time de inhoud van je gehele Onedrive beschadigen en ontoegankelijk maken. Voorkomen is de enige oplossing. Daarom gebruik je Norton Security, eventueel aangevuld met Acronis True Image back-up voor een écht veilige oplossing.

Beide licenties (Microsoft 365 en Norton Security) hebben een looptijd van 1 jaar. Geldig voor Windows, Mac, Android of iPhone/iPad.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland. Ontdek het nu: De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Microsoft 365 Personal 1Gebruiker 1jaar

Met Microsoft 365 Personal geniet u 1 jaar van de nieuwste versie van alle Office programma's. Gedurende uw abonnement zijn updates naar een nieuwere versie inbegrepen. Deze licentie is geschikt voor 1 gebruiker. De gebruiker mag het pakket installeren op Windows en Mac computers, smartphones met Android of iOs en tablets (Android of iOs). Eén gebruiker mag tot 5 apparaten op het abonnement tegelijk activeren. Microsoft 365 Personal is alleen geschikt voor consumenten, gezinnen, studenten en thuisgebruikers. Niet geschikt voor zakelijk gebruik.

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. Uw aankoop is hiermee gegarandeerd legaal en wordt behalve door Licentie2GO, ook ondersteund door de Microsoft helpdesk. Door aan te kopen bij Licentie2GO kunt u tijdens uw abonnement altijd opnieuw installeren of de software overzetten naar een andere computer. Door bij Microsoft partners te kopen geniet u van alle voordelen van legitieme software en krijgt u alle hierbij behorende updates.

De Microsoft 365 Personal versie geeft u de nieuwste uitvoering van de Premium-editie* van programma's Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, Publisher (Alleen op Windows) en Access(Alleen op Windows). De premium-uitvoering heeft de programma's lokaal op uw computer geinstalleerd en vult de functionaliteit aan met opties uit de cloud (bijvoorbeeld realtime samenwerken in bestanden via OneDrive).

Heb je een Chromebook? Dan kun je geen apps installeren. Op een Chromebook maak je gebruik van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive en Teams via je Microsoft account op www.office.com. De programma’s staan daar allemaal tot je beschikking. Dat heeft als voordeel dat je vanaf iedere Chromebook gebruik kunt maken van deze programma’s en je altijd bij je data kunt.

Het grote voordeel van Microsoft 365 t.o.v. Office 2019 is Onedrive. Iedere gebruiker krijgt 1000 GB (1 TB) opslagruimte in OneDrive bij aanschaf van dit pakket. Gebruik deze als backup, om bestanden te synchroniseren en om ze mee te nemen op uw toestel. Niets is zo mooi als even op de smartphone of tablet een bestand in Word of Excel te kunnen bekijken en bewerken. Verder krijgt iedere gebruiker 60 belminuten (per maand) op Skype om gratis te bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Europa.

Office programma's inbegrepen bij Microsoft 365: Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access, Publisher, OneDrive, OneNote, Skype

Norton Security Deluxe 2022 3 Apparaten 1 jaar

Norton Security Deluxe beschermd uw PC, Mac, laptop, smartphone, en tablet tegen virussen, spyware, malware, phishing, hackers en andere bedreigingen. U kan de software installeren op maximaal 3 verschillende apparaten. Dit pakket van Norton Security biedt 1 jaar beveiliging. Norton Security Deluxe is meerdere malen als beste getest. Niet alleen op detectie- en preventie van virussen, maar ook op snelheid van het beveiligingspakket.

De voordelen van Norton Security Deluxe:

 1. IJzersterke bescherming van Norton voor PC, Mac, Tablet en Smartphone.
 2. Norton Virus Protection Promise inbegrepen: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug.
 3. Geldig als nieuwe aanschaf of als Norton-verlenging.

Licentie2GO is Norton Platinum Reseller : het hoogste reseller-niveau in Europa. U ontvangt van ons gegarandeerd legitieme software die wij direct bij Norton inkopen. U maakt hierdoor gebruik van alle voordelen van Norton én van de unieke voordelen van software kopen bij Licentie2GO; de nummer 1 software-specialist van Nederland en België. Bijvoorbeeld: Koopt u een nieuwe computer? Dan mag u de licentie gewoon overzetten naar het nieuwe apparaat.

Het eerste jaar is deze licentie extra scherp geprijsd, lees alle informatie in de volledige beschrijving. Nieuw! Inclusief gratis Licentie2GO-video met complete uitleg voor installeren, activeren en verlengen. Alleen bij aanschaf via Licentie2GO. Dát is de reden waarom u bij de Nr. 1 Software-Specialist koopt!

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie.
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes.
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat en mail.
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Norton Platinum Reseller; het hoogste partnership met Norton.
 • Microsoft silver partner Uw aankoop is hiermee gegarandeerd legaal.
Bekijk volledige beschrijving
Juni actie:
63
€ 47, 95
Adviesprijs: € 128.99
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Microsoft 365 Personal: 1 gebruiker, 5 installaties per gebruikerIedere gebruiker mag het pakket installeren op max. 5 apparaten.
 • Norton Security Deluxe: Geschikt voor 3 installaties Ondersteund Windows, Mac, Smartphone/Tablet.
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, en iOS
 • Verlengen of Nieuwe installatie
 • Aankoop / Activatie staan los van elkaar. Abonnementen hoeven niet noodzakelijk gelijk te lopen.
Licentie2GO relaxt software kopen
Microsoft kopen bij Licentie2GO
 • Microsoft Silver Partner. 100% legitieme licentie.
 • Premium versies van Word, Excel, Powerpoint and Outlook
 • Verbind: blijf in contact met familie en vrienden
 • Organiseer met E-mail, agenda, contacten, taken, en meer
 • Gratis updates gedurende je abonnement
 • Maximale beveiliging om je bestanden en data te beveiligen