Norton Security Premium | 10 Apparaten + 25 GB Backup | 1 Jaar | 2023 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

Merk: Norton
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Norton Security Premium 2023, beveilig tot 10 apparaten optimaal.

Norton Security bewijst zich al jaren als het beste programma om je pc, mac, tablet en smartphone te beschermen. Het beschermt je niet alleen tegen virussen maar zorgt er ook voor dat je onbezorgd online kunt surfen, winkelen en bankieren. Wil je je computer, smartphone en tablet optimaal beveiligen? Dan is Norton Security Premium 2023 kopen een goede beslissing. Door het kopen van Norton Security Premium 2023 kun je in totaal 10 apparaten beveiligen dus binnen een gezin kunnen computers, mobiel, laptops of tablet allemaal beschermd worden. Norton Security Premium 2023 maakt dreigingen als malware, ransomware en cryptoware onschadelijk door proactief in de gaten te houden wat er gebeurt en grijpt in voordat het misgaat. Non-stop bescherming, zoals het hoort.

Iedere dag komen er nieuwe bedreigingen bij, cybercriminelen zitten nooit stil. Daarom is een groot team van Norton 24 uur per dag bezig om die nieuwe bedreigen meteen de kop in te drukken en krijg je regelmatig updates zodat je altijd beschermd bent tegen de nieuwste digitale aanvallen en andere vormen van cybercriminaliteit.

Nieuw: Norton 360 Premium versie 2023

ACTIE! Exclusief verkrijgbaar via Licentie2GO. Norton 360 biedt meer back-upruimte, een password manager én de Norton VPN is inbegrepen. Direct upgraden naar de allernieuwste Norton beveiliging kan via deze link: Norton 360 Premium.

De beveiliging van Norton Security en Norton 360 zijn exact gelijk. Heb je geen behoefte aan een password manager, VPN en Cloudopslagruimte, dan is Norton Security de beste keus. Het is namelijk een stuk goedkoper.

Wil je ook je mobiel beveiligen? Heel verstandig!

Met Norton Security Premium is dat geen probleem. Want de beveiliging van je mobiele telefoon is net zo belangrijk als je computer. Norton Security Premium komt samen met Norton Mobile Security. Als je dit op je smartphone (Android of iOS) installeert dan is je mobiel ook beschermd.

Zoek je Norton Wifi Privacy? Koop dan Norton 360, die zorgt voor een totale beveiliging en is, door de ingebouwde VPN-functie, de net iets uitgebreidere versie van Norton Security Premium.

Licentie2GO is NortonLifeLock Platinum Partner. En die status krijg je niet zomaar. Alleen betrouwbare webwinkels die nauw samenwerken met Norton krijgen deze status van Norton. Dit biedt jou als klant het voordeel dat we lagere prijzen kunnen aanbieden en altijd gebruik mogen maken van de professionele support van Norton.

Norton Security Premium verlengen of een eerste installatie? Het kan probleemloos bij Licentie2GO.

Norton Security Premium bestellen doe je eenvoudig bij Licentie2Go: het kan als eerste installatie maar ook als verlenging gebruikt worden. Kocht je Norton Security Premium eerst ergens anders? Geen probleem. Wij helpen je graag met duidelijke instructies die stap voor stap uitleggen hoe je de verlenging uitvoert.

Stap je over van een ander beveiligingsproduct en wil je Norton Security Premium kopen? Ook daarbij helpen onze duidelijke instructies hoe je de overstap soepel uitvoert. En lukt het niet? Onze klantenservice staat klaar voor je en we helpen je graag op weg.

Wil je dat wij de installatie of het verlengen voor je uitvoeren? Ook dat kan. Norton Security Premium verlengen doen we graag voor je. We verkopen laaggeprijsde installatie-pakketten waarmee we de installatie op afstand voor je kunnen uitvoeren. Jij kijkt toe terwijl wij voor je aan de slag gaan.

Norton Security Premium is geschikt voor installatie op 10 apparaten. Zoek je beveiliging voor minder apparaten? Kies dan voor Norton Security Deluxe voor 3 of 5 apparaten.

Norton Logo
De unieke functies van Norton Security Premium verder toegelicht:
 • Virus Protection Promise: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug.
 • 10 gebruikers Norton Premium: her-installeren of overzetten op een ander apparaat tijdens uw abonnement is altijd toegestaan (bij aanschaf via Licentie2GO).
 • Multi-Device: Geldig voor Windows-PC's, maar ook voor mobiele apparaten en voor op uw Mac.
 • Inclusief 25GB Online Opslag en Kind Veilig module: Maak een veilig backup online en houdt uw kinderen veilig wanneer zij zich op internet begeven.
De voordelen van Licentie2GO:
 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie.
 • Norton Platinum Reseller; het hoogste partnership met Norton.
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes.
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat en mail.
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
Licentie2GO de Software-specialist van Europa

De beste bescherming met 1 abonnement.

Met dit jaarabonnement ben je een jaar lang verzekerd van de beste bescherming. Norton Security Premium is een ontzettend uitgebreid pakket en biedt je onder andere het volgende: een firewall, veilig Internetbankieren, bescherming voor mobiele apparaten (tablet, Android smartphones, iPhones en tablets), ransomware-beveiliging, ouderlijk toezicht en nog veel meer. Norton Security Premium scoort hoog wat betreft gebruikersvriendelijkheid. Je hoeft geen systeembeheerder te zijn om het overzicht op My Norton te begrijpen. Alles is duidelijk en ingewikkeld wordt het nooit. Zo zie je heel snel welke computers gebruik maken van de licentie en hoe lang je abonnement nog duurt.

Wist je trouwens al dat wij je op tijd een herinnering sturen als je Norton Security Premium abonnement dreigt af te lopen? Zo zorgen we dat je beschermd blijft en dat je je abonnement op tijd kunt verlengen. Dat is het actief meedenken waar Licentie2GO goed in is.

 • Installatie-garantie: we helpen net zolang met installeren of verlengen totdat het werkt! Een zeer vriendelijke en professionele helpdesk die gewoon bereikbaar is zonder keuzemenu.
 • Een interactieve handleiding die stap voor stap uitlegt wat je moet doen om voor de eerste keer te installeren of om te verlengen.
 • Geen levertijd, direct na de betaling kun je al gaan installeren.
Norton Platinum Reseller

De beste beveiliging met legale Norton Security Premium-software via Licentie2GO

Bij Licentie2GO ben je verzekerd van de beste beveiliging. Altijd legale software. Doordat we samenwerken met alle grote merken ben je verzekerd van kwaliteit. In tegenstelling tot andere webwinkels, die soms niet eens een helpdesk hebben, helpen onze gekwalificeerde software-specialisten je net zo lang totdat het probleem is opgelost en alles werkt. In slechts enkele gevallen schakelen we hiervoor de hulp van Norton in. Behalve de klantenservice van Licentie2GO mag je altijd direct met Norton bellen, mailen of chatten. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Je ontvangt van ons dezelfde software als bij Norton zelf. We leveren een legale licentie die we direct bij Norton inkopen.

Om doorlopende bescherming te kunnen bieden, zal Norton tijdens de activatie vragen om je betaalgegevens in te voeren. Dit kan je bankrekeningnummer, een creditcard of Paypal account zijn. Licentie2GO zal je helpen om stap voor stap deze automatische verlenging uit te schakelen wanneer je volgend jaar liever via Licentie2GO wilt verlengen.

Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
50
€ 34, 95
Adviesprijs: € 69.99
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Kan op 10 apparaten worden geïnstalleerd
 • Taalkeuze: NL, EN, DE, FR
 • Geschikt voor een nieuwe installatie en een verlenging
 • Automatische verlenging optioneel
 • 25 GB Cloudopslag
Licentie2GO relaxt software kopen
Norton kopen bij Licentie2GO
 • Alles in 1 pakket: altijd de beste beveiliging
 • Incl. Norton Virus Protection PromiseKomt er toch een virus op uw computer en kan Norton dit niet verwijderen? Dan ontvangt u het aankoopbedrag terug!
 • Gegarandeerd legitieme software
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software