Norton verlengen

Norton verlengen - Het verlengen van jouw Norton abonnement via Licentie2GO is eenvoudig en goedkoop

Zoek je een Norton verlenging?

Verleng Norton via Licentie2GO en profiteer van vele voordelen. Norton verlengen via Licentie2GO is heel goedkoop en eenvoudig. Direct na aanschaf wordt je verlenging geleverd. Heb je nog resterende dagen in een lopend Norton abonnement? Geen probleem! Je verlenging start je (via onze activatiehandleiding) nadat je oude Norton-abonnement is afgelopen. Op die manier gaan er nooit dagen verloren in je nog lopende abonnement.

Verlengen duurder dan nieuw abonnement bij Norton?

Soms kan het zo zijn dat een verlenging bij Norton zelf erg veel geld kost. In dat geval is het inderdaad beter om je Norton-licentie bij Licentie2GO te kopen. De Norton-licenties die wij leveren zijn geschikt om Norton te verlengen of om een nieuw abonnement bij Norton aan te gaan. En twijfel je nog? Kijk dan eens naar onze Norton aanbiedingen of er iets voor je tussen zit. Duur hoeft het niet te zijn! Klik op de knop hieronder om de Norton verlenging uit te zoeken die bij jou past.

Hoe verleng je Norton?

Dat leggen we graag uit. Het zijn een aantal eenvoudige stappen:

  1. Schaf je verlenging aan bij Licentie2GO.
  2. Open de Licentie2GO-handleiding met instructies.
  3. Voeg de geleverde productsleutel toe aan je Norton account en klaar!


Maar let op: Norton heeft 2 verschillende soorten beveiligingsprogramma's gemaakt: Norton Security en Norton 360. Ze lijken veel op elkaar maar om uit zeker te weten welke versie het beste bij jou past is het goed om de verschillen te laten zien. Dat doen we op deze pagina: Norton Security en Norton 360 vergeleken. Het is niet aan te bevelen om de software te verlengen met een andere licentie dan je nu hebt, dit vereist een her-installatie. Beter is het om Norton Security te verlengen met een aankoop van Norton Security via Licentie2GO zodat je de beveiliging kunt blijven gebruiken zonder dat een herinstallatie nodig is.

Meer weten over het verlengen van je Norton beveiliging? Lees dan onze uitleg over hoe wij werken en over de garanties van Licentie2GO. Licentie2GO levert alle software met installatie-garantie. 7 dagen per week kun je contact opnemen met onze klantenservice. Een op maat gemaakte handleiding voor je verlenging ontvang je direct na je betaling. En wil je liever de hulp inschakelen van onze software specialisten? Ze voeren de verlenging graag (op afspraak) voor je uit zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken.

Ben je er klaar voor? Koop de verlenging voor Norton Security of kies voor het verlengen van Norton 360.